aggelopas Φεβρουάριος 4, 2007 #22781 Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από bold [Χθες, στις 23:38] ξέρει κανείς πως λέγετε αυτό το άθλημα που οταν βρίσκεις ενα εμπόδιο μπροστά σου καθώς περπατας δεν στρίβεις αλλα πας ευθεία παιρνωντας απο πανω του ή κατω του ανάλογα? Ειναι πιο διαδεδομενο στην αμερικη αλλα πολλοι τις τρωνε οταν περασουν πανω απο αμαξι με τσαμπουκαλη μεσα...Ξερω...δεν απανταω στην ερωτηση.
Shaman Φεβρουάριος 4, 2007 #22783 Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από SlotKiller Οχι το zen v, πολυ μικρη οθονη αν θυμαμαι καλα.Το sansa δουλευει και ως mass storage, οποτε παιζει σαν usb stick.H μπαταρια ειναι παρα πολυ καλη και το συνηστω ανεπιφυλακτα.επισης το zen v φορτωνει αρχεια μονο με sync. Tα περισσότερα λειτουργούν ως mass storage. Όταν λέω "ως USB stick" εννοώ να είναι αρκετά μικρό για να το κουβαλάς μαζί σου κάθε μέρα χωρίς πρόβλημα και, βασικό, να μη χρειάζεσαι να κουβαλάς και USB καλώδιo μαζί σου για σύνδεση με το PC. Όσο για την οθόνη του Creative, λίγο που το είχα ψάξει δεν είχα ακούσει άσχημα σχόλια...Τώρα δε θα κάτσεις να δεις και video από το mp3 player γιατί ότι οθόνη και να'χει για να κάτσεις να δεις ταινία στις 1.5-2 ίντσες πρέπει να είσαι καμένος!...Απλά θες να μπορείς να δεις ανετα τα menu (νύχτα και μέρα), άντε και τίποτα φώτο στη χειρότερη. Tέλος πάντων, αυτό το ψάχνει ανάλογα με τις ανάγκες του ο φίλος που ενδιαφέρεται...Το θέμα είναι πως υπάρχουν 1002 καλύτερες προτάσεις αντί του iPod Nano με τα ίδια και πολύ λιγότερα χρήματα.
bold Φεβρουάριος 4, 2007 #22784 Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από aggelopas [Σήμερα, στις 00:29] Ειναι πιο διαδεδομενο στην αμερικη αλλα πολλοι τις τρωνε οταν περασουν πανω απο αμαξι με τσαμπουκαλη μεσα... Ξερω...δεν απανταω στην ερωτηση. γιατί ρε aggelopa δεν είσαι συνεργασιμος? (γεννήθηκε στην γαλια από τον ???? ?????) @.38-.45 καμιά σχέσει...με στίβο μαχης (στύβω μαχης)
aggelopas Φεβρουάριος 4, 2007 #22785 Φεβρουάριος 4, 2007 Αυτο που λεω εγω δεν ειναι extreme sport ακομα.Οποτε εσυ λες η το parkour η το free running.Ετσι οπως το περιγραψες ομως ταιριαζει σε αυτο που λεω εγω.
afracten Φεβρουάριος 5, 2007 #22786 Φεβρουάριος 5, 2007 απο οσους ακουσα, το ipod, αρκετα καλο, αλλα μου παν οτι εχει μικρη διαρκεια λειτουργιας. οσο για τα creative ακουσα οτι με το περασμα του χρονου, τα "touch" κουμπια τους, παυουν να λειτουργουν, ενω εχευν και software bugs... το ipod nano, το εχω πιασει στα χερια μου, και μου φανηκε αρκετα καλο, ειδικα το νεο version.
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 5, 2007 #22787 Φεβρουάριος 5, 2007 εγώ πάντως έχω το Creative zen micro 5gb εδώ και 3 χρόνια και δουλεύει gg
bold Φεβρουάριος 5, 2007 #22788 Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από aggelopas [Σήμερα, στις 01:30] Αυτο που λεω εγω δεν ειναι extreme sport ακομα.Οποτε εσυ λες η το parkour η το free running.Ετσι οπως το περιγραψες ομως ταιριαζει σε αυτο που λεω εγω. parkour αυτο ειναι thnks men νασε καλα:banging: :banging: :banging: :daisy:
o polonos Φεβρουάριος 5, 2007 #22789 Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από bold [Σήμερα, στις 16:46] parkour αυτο ειναι thnks men νασε καλα:banging: :banging: :banging: :daisy: Αυτο εδω λες ? http://www.youtube.com/watch?v=uUksaD-JJgI
bold Φεβρουάριος 5, 2007 #22790 Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 16:55] Αυτο εδω λες ? http://www.youtube.com/watch?v=uUksaD-JJgI ναι αυτο για οσους θελουν να μαθουν σχετικά ας δουν εδω(parkour)PS:τελικά εχει δίκιο ο .38-.45 εχει σχέση και με στιβο μαχης
ergotelis Φεβρουάριος 5, 2007 #22792 Φεβρουάριος 5, 2007 Βαρέθηκα να βλέπω απαντήσεις του καθένα απλά για να απαντάνε να γράφουνε κάτι και ας είναι άσχετο......:alien: 1,2,3 φορές οκ, αλλά συνέχεια καταντά βαρετό....Μήπως να βάλουμε και κάποιο όριο ηλικίας στο τέλος?
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 5, 2007 #22793 Φεβρουάριος 5, 2007 Καλά... ο mariosalice έχει κάψει φλάτζα άσχημα.....δεν στέκει καλά
obijuan1983 Φεβρουάριος 5, 2007 #22794 Φεβρουάριος 5, 2007 Όχι μόνο βαρετό αλλά και κουραστικό....Μακάρι να ήταν μόνο θέμα ηλικίας...
deninho Φεβρουάριος 5, 2007 #22797 Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983 Όχι μόνο βαρετό αλλά και κουραστικό....Μακάρι να ήταν μόνο θέμα ηλικίας... κανενα δεικτη ωριμότητας μήπως; Νταξει, δεν ειπαμε να ειμαστε πάντα σοβαροί. Νέοι άνθρωποι ειμαστε (ή αισθανόμαστε), αλλά κάποιοι το τόσο το κάνουν τοοοοοοοοοοοοοοοοσο. Αηδία πια...
mariosalice Φεβρουάριος 5, 2007 #22798 Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 02:33] κανενα δεικτη ωριμότητας μήπως; Νταξει, δεν ειπαμε να ειμαστε πάντα σοβαροί. Νέοι άνθρωποι ειμαστε (ή αισθανόμαστε), αλλά κάποιοι το τόσο το κάνουν τοοοοοοοοοοοοοοοοσο. Αηδία πια... Το τόσο είναι να σου γράφουν ότι έχεις κάψει φλάντζα. Το τοοοοοοοοσο ποιο είναι δηλαδή?
ea6gka Φεβρουάριος 5, 2007 #22800 Φεβρουάριος 5, 2007 μαριε μιας και εισαι ονλινε και τα εχω δει ολα κοκκινα , το πονσταν ειναι η εσχατη λυση στο πυρετο? αντε γιατι τα αλλα και ο συνδυασμος τους ειναι σαν καραμελες δε πιανουν μιατο λεω εννοοντας οτι μου λενε ολοι ειναι πολυ βαρυ κλπ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.