Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από 2cpu [Σήμερα, στις 11:54]

τις ναρκες?τις εριξα και απλα χτυπουσε η μια την αλλη.

στη αρχη οντως η Alyx απενεργοποιησε

μια και την εριξα σε ενα δωματιο να φαει τους τυφλους.

το ρωτησα αυτο γιατι διαβασα στην wiki οτι στο episode

one η Alyx μερικες φορες τις απενεργοποιει αν τις πας κοντα της.

Δεν θυμαμαι πολυ καλα αλλα νομιζω η alyx οχι απλος τις απενεργοποιει αλλα τις κανει να επιτιθονται εναντιον των εχθρων...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

αυτο ..."As of Episode One, rollermines can be reprogrammed by Alyx to be "friendly", if the player picks one up with the gravity gun and holds it in front of her. Once reprogrammed, rollermines will emit an orange light instead of their signature blue, will follow the player slowly, as well as being unstable (it will blow up after some time). If thrown into a room full of enemies, the reprogrammed Rollermine will follow the enemies and attempt to kill them. Whilst the game states that these co-opted rollermines only last a certain period of the time before self-destructing, it seems that these rollermines remain active until their scripted task (destroying a group of soldiers, for example) is complete, at which time the Rollermine will emit a red light and self destruct." μπερδευτηκα λεγοντας de activate :)

με το hibernate, είσαι κάπου μεταξύ shut down και standby

Δηλαδή ότι υπάρχει στη μνήμη του υπολογιστή σου αποθηκεύεται στο σκληρό, και ο υπολογιστής κλείνει. Μετά, όταν τον ξανανοίξεις, ότι υπήρχε στη μνήμη, και αποθηκεύτηκε στο σκληρό σου, μεταφέρεται από το σκληρό σου στη μνήμη, και συνεχίζεις τη δουλειά σου από εκεί που την άφησες.

Αρχική απάντηση από kender

Αλήθεια ποιο το κακό του hibernate? ποια η διαφορά με το κανονικό shutdown δλδ...

Αρχική απάντηση από aggelopas

Δεν ξερω γιατι αλλα μερικες φορες τυχαινει να μην ανοιξει απο hibernate και τοτε... reset.

Aν και δεν μου εχει τυχει ποτε...(Προ dsl το χρησιμοποιουσα παντα..)

το εχω ακουσει και αυτο που λεει ο aggelopas..

Παντως πλεον απλα πιανει αλλα 512Μβ σε ενα ηδη τιγκαρισμενο σκληρο..

(ασχετο που πλεον δεν κλεινω και τον υπολογιστη...)

Αρχική απάντηση από aggelopas

Δεν ξερω γιατι αλλα μερικες φορες τυχαινει να μην ανοιξει απο hibernate και τοτε... reset.

asxeto alla efkairia http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=891&product=769509

50 ?:wassat:

Μηπως ειναι λαθος η τιμη; Δλδ τι κοστος παραγωγης εχει αυτο το πραγμα; 15?

Αρχική απάντηση από SlotKiller

50 ?:wassat:

Μηπως ειναι λαθος η τιμη; Δλδ τι κοστος παραγωγης εχει αυτο το πραγμα; 15?

Υποθέτω ότι είναι προιόν "ραφιού & επίδειξης". Θα τους έχουν μείνει μερικές στα ραφια και θα είπαν να τις δώσουν. Ριχτε ενα τηλέφωνο και πείτε τι σας είπαν ...

To θες γιατί σου αρέσει εμφανισιακά, γιατί είναι μόδα ή για να ακούς μουσική?Αν η κύρια προτεραιότητά σου είναι το δεύτερο υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα.

Αρχική απάντηση από Shaman

To θες γιατί σου αρέσει εμφανισιακά, γιατί είναι μόδα ή για να ακούς μουσική?Αν η κύρια προτεραιότητά σου είναι το δεύτερο υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα.

ειναι mp3 player, αρα το θελω για να ακουω μουσικη....:blink: εχω το W300i, με 512mb καρτα, αλλα επειδη ακουω πολυ συχνα μουσικη το nano πιστευω θα ειναι ιδανικο για μενα. μην ξεχναμε οτι ειναι το top σε mp3 players τωρα. (ειναι?:blink: ) βγαινει και σε αλλα χρωματα το δυαρι?

ξέρει κανείς πως λέγετε αυτό το άθλημα που οταν βρίσκεις ενα εμπόδιο μπροστά σου καθώς περπατας δεν στρίβεις αλλα πας ευθεία παιρνωντας απο πανω του ή κατω του ανάλογα?

Αρχική απάντηση από bold

ξέρει κανείς πως λέγετε αυτό το άθλημα που οταν βρίσκεις ενα εμπόδιο μπροστά σου καθώς περπατας δεν στρίβεις αλλα πας ευθεία παιρνωντας απο πανω του ή κατω του ανάλογα?

μαμακια?

e?

Μόνο για απο πάνω του ξέρω και ειναι το τρεξιμο μετ εμποδίων....

@afracten

Υπάρχουν αρκετά mp3 players με αντίστοιχη ποιότητα mp3 με πολύ λιγότερα λεφτά....

Το νανο βγαίνει σε μαυρό και άσρπο σίγουρα...για άλλα δεν ξέρω...

Αρχική απάντηση από bold [Σήμερα, στις 23:38]

στιβος μαχης
Αρχική απάντηση από afracten

ειναι mp3 player, αρα το θελω για να ακουω μουσικη....:blink: εχω το W300i, με 512mb καρτα, αλλα επειδη ακουω πολυ συχνα μουσικη το nano πιστευω θα ειναι ιδανικο για μενα. μην ξεχναμε οτι ειναι το top σε mp3 players τωρα. (ειναι?:blink: ) βγαινει και σε αλλα χρωματα το δυαρι?

Απλά ρωτάω γιατί οι περισσότεροι πάνε σε iPod λόγω "μόδας" και "look". Πέρα από τα παραπάνω - και το καλό user interface - είναι πανάκριβο και προσφέρει λιγότερα από τον ανταγωνισμό.

Εγώ πρόσφατα "χτύπησα" αυτό:

Samsung YP-U2R - 2Gb UltraSlim MP3 Player -With FM Radio

Είναι από τις καλύτερες αγορές μου. Το έψαξα αρκετά πριν καταλήξω σε αυτό. Aρχικά ήταν να πάρω ένα USB stick με 45 ευρώ. Τελικά έδωσα τα διπλά (ο αδερφός μου δηλαδή που ήθελε να μου κάνει δώρο, αλλά nvm :hehe: ) και πήρα αυτό. Είναι MP3 player με πολύ καλή ποιότητα ήχου (καλύτερη από iPod Nano και Shuffle), radio, ηχογράφηση, επαναφορτιζόμενεσ μπαταρίες που φορτίζουν γρήγορα από τη USB με 14 ώρες αυτονομία (και λίγο παραπάνω στην πράξη), καλή εργονομία και, φυσικά, δουλεύει σαν απλό USB stick εκτός των παραπάνω. Δεν υπάρχει καν σύγκριση με το Nano σε δυνατότητες και απόδοση - και κοστίζει στα 2GB λιγότερο από το shuffle του 1GB. Δίαβασε review και user reviews και θα καταλάβεις. ’σε τα fashion victims να τους πιάνει το κωλ@ρ@κι ο Steve Jobs.

Εγω παλι το Sansa e260 εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

http://www.katerelos.gr/product_info.php?manufacturers_id=17&products_id=3291

Προτιμω τα 4gb ομως με 179!

Ρε γμτ οταν το πηρα εγω δεν υπηρχε η εκδοση με fm tuner στην ελλαδα... τωρα ηθε :cry:

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Εγω παλι το Sansa e260 εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

http://www.katerelos.gr/product_info.php?manufacturers_id=17&products_id=3291

Προτιμω τα 4gb ομως με 179!

Ρε γμτ οταν το πηρα εγω δεν υπηρχε η εκδοση με fm tuner στην ελλαδα... τωρα ηθε :cry:

Ωραία τα Sandisk αλλά είναι άλλη κατηγορία mp3 player. Eγώ ήθελα κάτι σε μέγεθος usb stick και με δυνατότητα χρήσης ως USB stick παράλληλα (χωρίς να ξεφεύγω πολύ από την τιμή των USB stick!) οπότε το Sandisk και αντίστοιχα mp3 players δε μου έκαναν. Το κακό με τα περισσότερα από τα "USB stick + MP3 player" είναι πως δουλεύουν με μπαταρίες κάτι που εμένα μου την έσπαγε. Το Samsung είναι από τα λίγα με επαναφορτιζόμενες σε αυτή την κατηγορία.

Τώρα για το φίλο που ψάχνει περισσότερο dedicated MP3 player και δεν τον νοιάζει το μέγεθος, η χρήση ως USB stick, μπορεί να θέλει και την έγχρωμη οθονούλα του, το Sandisk ίσως είναι καλύτερη πρόταση. Εγώ σε αυτή την κατηγορία θα πήγαινα στο:

Creative Zen V+ 2GB MP3 Player with Video Playback & FM Radio

Οχι το zen v, πολυ μικρη οθονη αν θυμαμαι καλα.

Το sansa δουλευει και ως mass storage, οποτε παιζει σαν usb stick.

H μπαταρια ειναι παρα πολυ καλη και το συνηστω ανεπιφυλακτα.

Απο μεγεθος ειναι λιγο πιο χοντρο απο το nano. Πλατος και μηκος στα ιδια νομιζω

επισης το zen v φορτωνει αρχεια μονο με sync.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.