Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

χαχαχαχα..πολυς ντορος για το τιποτα...θα επαιρνε τηλεφωνο εναν τεχνικο και θα του τα αλλαζανε...αλλα δεν μπηκε στον κοπο καν...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 16:51]

χαχαχαχα..πολυς ντορος για το τιποτα...θα επαιρνε τηλεφωνο εναν τεχνικο και θα του τα αλλαζανε...αλλα δεν μπηκε στον κοπο καν...

το θεμα εδω ομως μπιλ ειναι εαν ειναι υποχρεωμενος ο πελατης να παρει τηλ για να βρεθει λυση.απο την αρχη θα πρεπε να ειναι ενταξει το πλαισιο και το καθε πλαισιο/μουλτιραμα/ε-σοπ/ραμσοπ μπλα μπλα μπλα.......

νομιζω οτι το σχολιο σου δεν ηταν και πολυ ευστοχο.

Συμφωνώ μαζί σου, ειδικά όταν το πλαίσιο είναι το μαγαζί που ψωνίζεις και όταν δεν παίζει κάτι το πας και στο αλλάζουν σε dt ή με πιστωτικό χωρίς πολλά πολλά, ΑΛΛΑ.... διαβασε τα ποστ μου και θα καταλάβεις....

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Bασίλη στη προκειμένη φάση δεν είναι τόσο απλό, είναι και στην επαρχεία, συν τοις άλλοις. Αλλά γιατί όμως να χρειάζεται να γίνεται όλος αυτός ο ντόρος? Δεν υπάρχει έλεγχος του τι πουλιέται?

Σε καμια περιπτωση δεν γινεται υπουλα αυτο που γινεται...και ειναι στο χερι εκεινου που μαζευει τα πραγματα να δει ανα ειναι οκ ή οχι.Το 99% οτι φευγει απο την αποθηκη(internet orders) ειναι οκ αφου βρισκονται σε μια αποθηκη μονα τους...αλλα μπορει και να τυχει αυτο που εγινε απο μπρερδεμα αποθεματον....δεν προσπαθω να δικαιολογησω το πλαισιο...απλα λεω την πραγματικοτητα....

Τσπ...το παιδι εξυπηρετηθηκε...;)

DFI 975X ----->DFI 3200

LOL

για "gorillakos" νομιζω εχεις αετισιο ματι...

Αρχική απάντηση από Reaper

Ολυμπιακος - ΠΑΣ 2-1

Περασε Ο ΠΑΣ.!!!!!!!!!!!!!:clap: :banging: :banging:

Αρε Γιαννεναρα...:jump:

εεεΕΕΕΠ ...Που πατε εσεις?:D:D:D

Ένα άλλο μέλος έχει ήδη αναφέρει την συγκεκριμένη καταχώρηση. Οι Moderators θα την εξετάσουν σύντομα.

Στο καρφι...hahahaa

Στο καρφι...hahahaa

Που που λινκ λινκ λινκ λινκ πόυ είναι το λινκ?

ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

(

)

το κουριερ που λεγαμε ακομα το περιμενω...εχω 10ετη εμπειρια απο πλαισιο την οποια δεν ξερεις ποσο τραγικη ειναι.μονο το σημερινο μεμονομενο γεγονος εληξε επιτυχως λογω ευνοητων λογων.εχω ξαναπαρει εκει τηλεφωνο σε παλιοτερες αγορες.αληθεια καταγραφονται οι συνομιλιες των πωλητων?να ακουσεις τι λενε?

αρχιστε να το ψαξετε οσοι ενδιαφερεστε πραγματικα για το ονομα της επιχειρησης που δουλευετε.φιλικα παντα.

Αρχική απάντηση από DVD_GR

το κουριερ που λεγαμε ακομα το περιμενω...εχω 10ετη εμπειρια απο πλαισιο την οποια δεν ξερεις ποσο τραγικη ειναι.μονο το σημερινο μεμονομενο γεγονος εληξε επιτυχως λογω ευνοητων λογων.εχω ξαναπαρει εκει τηλεφωνο σε παλιοτερες αγορες.αληθεια καταγραφονται οι συνομιλιες των πωλητων?να ακουσεις τι λενε?

αρχιστε να το ψαξετε οσοι ενδιαφερεστε πραγματικα για το ονομα της επιχειρησης που δουλευετε.φιλικα παντα.

Kαταγραφονται τα παντα...απλα ειναι δυσκολο σε μια εταιρια 1200 ατομων νε ελεγχεις τα παντα...οσο μεγαλωνουν οι εταιριες παντα θα εχεις παραπλευρες απωλειες...απλα κοιτας να διορθωσεις αλλα πραγματα για να εξισοροπησουν αυτα....!

Σε καμια περιπτωση δεν εγινε εσκεμενα,ουτε το πλαισιο ξεστοκαρει μαλακιες...στο κατω κατω εχει rma απο εταιριες direct,και μπορει να τα στειλει ως DOA...δεν εχει να κανει με την πολιτικη της εταιριας αλλα με πρωτοβουλια πωλητη...

Δεν τα ποσταρω στο αλλο θεμα,γιατι πολυ απλα ειναι σαν ζουγκλα εκει και ο καθενας λεει το μακρι του και το κοντο του...και ενω ειμαι 1000% σιγουρος οτι ολοι αυτοι εχουν χαλασει εσκεμενα πραγματα για να παρουν πιστωτικο ή καινουρια πραγμα και τους το εχουν κανει επιτυχως...παραπονιουνται και απο πανω...

Δεν μιλαω σαν πλαισιο...αλλα σαν Βασιλης.

Πρωτα εγινα μελος του lab...και μετα πηγα σε οποιοδηποτε μαγαζι εργαζομαι.

Πρωτα θα απαντησω σαν GoriLLakoS και μετα σαν Βασιλης απο το πλαισιο μονο και μονο για να καταλαβετε το inside view....

Αμα βγω και πω οτι Στο ταδε και ταδε και ταδε τα μελη του lab εχουν 50% εκπτωση στο ταδε μαγαζι οι μισοι θα πουν ευχαριστω και οι αλλοι μισοι οτι κανω διαφημηση και θα κραζουν...

Γι'αυτο και τα εχω παρατησει...:TD:

Βασίλη ξεκόλα από το θέμα... όποιος μπορεί να σκεφτεί καταλαβαίνει.

Στο θέμα μας τωρα: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=35572

http://csd.dficlub.org/pgpbb2/viewtopic.php?t=739&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Υπάρχεί σε κανένα testbed καμιά Αλμπατρον ΡΧ975Χ ??? Είναι εύκολο να γίνει flash το βιος της DFI ? Πως μπορούμε να μάθουμε, γιατί αν η Αλμπα γίνεται DFI με ένα απλό φλασάρισμα θα χαρεί πολύς κόσμος ... :D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.