Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Cube8

@ tifozif1

Πότε πήρες τον 1ο Η/Υ σου ρε συ και ανέβασες το μικρό 486?

Εμένα ο 1ος μου ήταν το 1990, ένας 386, όταν ήμουν 10 χρονών! :alien: :innocent: :turn:

Αλήθεια, τι θερμοκρασίες έπιαναν τότε? (ξέρω ότι δεν ήταν σπουδαία πράγματα & δεν είχαν ψύκτρες & ανεμιστήρια....)

Πρώτος ήταν ένας "πρασινος" Amstrad 6128 (στα 14 μου) το 86-87 (65.000 δρχ), μετά ένας Schneider EuroPC κάπου 100.000 δρχ με το κιτρινο-Hercules monitor (+40.000 δρχ έσκασα εξτρα για ένα floppy 5 1/4" εξωτερικό για να μπορώ να διαβάζω τις δισκέτες των περιοδικών) και μετά ένας ΙΒΜ PS/1 286 (το 90, κάπου 290.000δρχ) οποίος ήταν ο χειρότερος που αγόρασα ποτέ. Ορκίστικα να μην ξαναπάρω επώνυμο PC τότε. "Μαϊμού" και πάλι "Μαϊμού" όπως αποκαλούσαν "τα όχι-ΙΒΜ" τότε. Μετά ο ήρθε ο 486SX (από Chremos Firmware house το μαγαζί κάπου στην Πατησίων) φοιτητής ποια στην Πληροφορική στο ΤΕΙ Αθήνας. Η "πρώτη ενεργη ψύξη" που είδα ήταν ο επόμενος Intel Pentium 166ΜΜΧ με μια περίεργη μικρή ψήκτρα κολήμένη πάνω στο κεραμικό της CPU και ένα μικρό ανεμιστηράκι (έφτασε μέχρι 180ΜHz πάνω στην Soyo). 180.000 δρχ τότε η CPU.

Δούλευα καλοκαίρια και τα Σαβ/κα και έκανα τρελή οικονομία για να βγάζω το χαρτζιλίκι που ακούμπαγα στα "μαγαζιά"...

ffs, σβηνουν ολα τα "legal" albums απο το rapidshare!! απο τα 12-14 links ενα δουλεψε!! ειναι απαραδεκτο!!! gief music to the people!!! :p:P:P:P

Αρχική απάντηση από tifozif1(έφτασε μέχρι 180ΜHz πάνω στην Soyo)

Soyo... Τι ειπες τωρα!Ολοι αυτην βαζαμε.Εκλεισε λογικα αυτη ε?

Νομίζω βγάζει ακόμα board...

Εγώ έναν 486 που είχα siemens Nixdorf το 1992 που είχαν κάνει δωρο στον πατέρα μου με κάτι οδοντιατρικά εργαλεία είχαμε πάρει 140ΜΒ WD Caviar 100.000 δρχ....

Και το άτιμο είχε μητρική abit...ναι ναι...abit φίλες και φιλοι...και την έχω κρατήσει ακόμα(τα είχα κορνιζαρει στον τοίχο)

Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 23:14]

Το link που παρέθεσες δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει.

Τώρα από κει και πέρα, στο "οσο πιο πολυ στο κολπο ειμαι θα αρχισουν οι προστριβες οπως θα γνωριζεις..." δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Αν ηταν να καταλαβεις κατι,θα το ειχες καταλαβει πριν αρχισεις να λες.

Οποτε αστο......

Αρχική απάντηση από spresv

Ναι μικρε noobικο. Ξεβαφεται ομως το ιδιο ευκολα :p

Λογική spresv ακόμα μελετάτε από την επιστήμη :p

Παιδια οταν καατεβαζω κατι με το fileplanet download manager.....

Και κλεισω το πισι θα χασω οτι κατεβασα η θα κατεβαζει εκει που εμεινε μολις ανοιξω το πισι ???

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS -> δειγματα ειναι...δωρο...:D
ξέρεις, ... δεν σου έχω πεί το πιο σημαντικό. Είμαι και γ@@Μ@@ τους beta testers :p :P :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.