Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

πηρα στην αλτεκ επειδη εχω του κ&*λου ταχυτητες. και παλι τα ιδια με αυτα που με ειπαν πριν 1 μηνα. δεν φταιμε εμεις ο οτε φταει. οτι isp και να βαλετε το ιδιο θα κατευαζει. ειναι λεει γενικο το προβλημα στην βορεια ελλαδα. παλι καλα που παραδεχτηκε οτι δεχονται πολλα παραπονα. εγω ξερω ομως ατομα που βαρανε 100 με 1024 στην θεσ/νικη.

δεν θα τελειωσει η συνδρομη θα τους πω εγω.

Αρχική απάντηση από Shaman

Περίμενε μαρί. Θα πάρεις combo drives όταν κυκλοφορήσουν. Ήδη έχει παρουσιάσει η LG νομίζω το δικό της.

ρε μονο read να κανει θελω , απλα να βλεπω :p

Αρχική απάντηση από Borg

ρε μονο read να κανει θελω , απλα να βλεπω :p

Nαι, έλεος αυτό λέμε. Έχουν παρουσιαστεί drive που κάνουν read και Blu-Ray και HD-DVD. Είναι μ@μ@κία να μην περιμένεις λίγο.

Αρχική απάντηση από Shaman

Nαι, έλεος αυτό λέμε. Έχουν παρουσιαστεί drive που κάνουν read και Blu-Ray και HD-DVD. Είναι μ@μ@κία να μην περιμένεις λίγο.

Αυτά που έχουν ανακοινωθεί, αν δεν κάνω λάθος, είναι για desktop και όχι για pc και στοιχίζουν παραπάνω απ ότι να πάρεις 2 ξεχωριστά.

Μία καλύ λύση για τώρα είναι το HD-DVD drive της MS για το XBOX 360 το οποίο κάνει ~300 και παίζει κανονικά σε PC με USB (υπόψιν ότι τα άλλα εξωτερικά της TOSHIBA, HP κάνουν πολύ παραπάνω - εσωτερικά δεν υπάρχουν ακόμα). Πάντα μιλάμε για ROM όχι R.

Τα HD-DVD δεν έχουν επίσης regions οπότε παραγγέλνεις απ όπου θες άφοβα.

Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 14:48]

Περίμενε μαρί. Θα πάρεις combo drives όταν κυκλοφορήσουν. Ήδη έχει παρουσιάσει η LG νομίζω το δικό της.

Αυτό είναι που διάβαζα οτι δεν παίζει true HD? Δώρον άδωρον πάντως, η sony πήρε απο 3 το μαυρίτεροτερο με το blue ray και τώρα πανε και καλα για αρμονική συνύπαρξη και μλκιες. Πάει για φούντο μου φαίνεται.(γραφτε λαθος αυτο που λέω είναι φέτα-αυτόνομο recorder σπιτιού)

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16827106037 -> 447.644

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16827248005 -> 459.9928

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16827131034 -> 524.824

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16827131365 -> 629.7888

Οι τιμές είναι από το www.dollars2euro.com

Σε 6 μήνες η κρυστάλλινη σφαίρα μου μου λέει ότι το 1ο θα έχει 200-250 ευρώ.

Τότε μάλλον πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για θύματα του επιπέδου μου να το χτυπήσουν.

Αυτά για όσους λένε ότι το ps3 είναι το φτηνότερο player :p

Το να γράφει HD-DVD και BD μάλλον είναι περιττό, διαλέγεις ένα format (αυτό με το καλύτερο error correction όπως τα +r) και το παντρεύεσαι.

’λλωστε, δεν έχω ακούσει για HD-DVD recorder (το καλύτερο copy protection είναι να μη βγάλεις recorder :p)

Επίσης πρέπει να σπάσει και το HDCP, διότι η μούφα οθόνη, η μούφα GPU και το μούφα λειτουργικό που έχω δεν το υποστηρίζουν.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Αλλαγη πλανων. Πτηση πεμπτη 23:00. Παρασκευη 12:55 παταμε ποδι Ελ-Βελ. Για μονιμα αυτην την φορα :happy2:

Παρασκευη 13.00 θα ειμαι εκει να σε παραλαβω, να παμε απευθειας να φαμε σε κινεζικο restaurant...:hehe:

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Χθες, στις 15:27]

πηρα στην αλτεκ επειδη εχω του κ&*λου ταχυτητες. και παλι τα ιδια με αυτα που με ειπαν πριν 1 μηνα. δεν φταιμε εμεις ο οτε φταει. οτι isp και να βαλετε το ιδιο θα κατευαζει. ειναι λεει γενικο το προβλημα στην βορεια ελλαδα. παλι καλα που παραδεχτηκε οτι δεχονται πολλα παραπονα. εγω ξερω ομως ατομα που βαρανε 100 με 1024 στην θεσ/νικη.

δεν θα τελειωσει η συνδρομη θα τους πω εγω.

Το τελευταιο 10ημερο της συνδεσης θα χτυπάς και εσύ τις ονομαστικές [για να σε καλοπιάσουν να μεινεις ] :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.