Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 14:01] Ρε διαβάστε τα ποστ μου, βαριόσαστε ?

"Μια φορά και έναν καιρό ηταν ένα παιδάκι, ο Μανθος, ο οποίος διάλεγε κα αγόραζε σύμφωνα με την τιμή πωλησής τους. Μια φορά λοιπόν αγόρασε μια πανακριβη φερραρι i680 striker, αλλά δεν μπορούσε να την οδηγήσει, δεν είχε το κατάλληλο μυαλό και χέρια. Αφού ζητησε βοήθεια από δω και απο εκεί και δεν έβγαλε άκρη, αποφάσισε να την δώσει και να πάρει κάτι άλλο στα μέτρα του. Πήρε λοιπόν μια McLaren Mercedes SLR με 975x άλογα. Μπορούσε να την πάει αυτήν αλλά ήταν και λίγο χέστης και έτσι τα άλλα παιδακια με το ΣΑΞΟ στα στροφιλικια τον παταγαν. Μέχρι που κάποιος τυχαίος του φώναξε σε άσχετη φάση: "Ρε συ γιατί δεν πήρες Μasserati MC12 με RD600 άλογα?". Και το παιδάκι της ιστορίας μας, ο Μάνθος......." η συνέχεια άυριο.

Toν πέρασα τον ea6gka ??

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

τα διαβάσαμε τα ποστ σου στα λινκ που μας εδωσες. Ειπες την άποψή σου επί του θεματος.. Και? :confused:

Αρχική απάντηση από deninho τα διαβάσαμε τα ποστ σου στα λινκ που μας εδωσες. Ειπες την άποψή σου επί του θεματος.. Και? :confused:
Sorry παίδες. Πρέπει να δείτε και τα ποστ του άλλου τις τελευταιες μέρες (περι Striker νφορσε 680 κτλ).

Αν δεν με καταλάβατε just ignore me (προπόνηση για σπαμ κάνω)

Νταμνννν μαννν γουαταφακ και οουμιτζι....Μα τι λες?

Βρε μπας και είσαι σουρωμένος και μας δουλεύεις?:p

Παραμύθι edited και απ'ότι πίνω δεν σας δίνω :p :P :p

@αδμινς: Θα με φάει το μαύρο φίδι και η μαύρη τρύπα.

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 17:07]

@αδμινς: Θα με φάει το μαύρο φίδι και η μαύρη τρύπα.

Αφου το ξερεις παλι καλα :boxed:

Ειναι το μονο σιγουρο.............. :nerd:

ξερει κανεις πως μπορουμε να δουμε τιποτις ελληνικο στα win2000??

Παρολο απο regional settings εχουν μπει οι κωδικοσελιδες!!

Μηπως θελει τιποτα σε autoexec να φορτωνει στυλ win98??

Αρχική απάντηση από darkCount

Νταμνννν μαννν γουαταφακ και οουμιτζι....Μα τι λες?

Βρε μπας και είσαι σουρωμένος και μας δουλεύεις?:p

rofl

Αρχική απάντηση από ΝTG

ξερει κανεις πως μπορουμε να δουμε τιποτις ελληνικο στα win2000??

Παρολο απο regional settings εχουν μπει οι κωδικοσελιδες!!

Μηπως θελει τιποτα σε autoexec να φορτωνει στυλ win98??

Τι του λέτε ωρά?

Κάτω αριστερά στο advanced έβαλες Greek στο Default encoding?

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

τα 2000 gia bench ring δεν θα τα έχεις...?

Τι τα θές τα ελληνικά?

Ναι ρε γαμτ...αλλα με 18βαθμους εξω( :rant: ) τι να το κανω τα win2000(benches) ??

Λεω να δω καμμια ταινια μεχρι να ερθει ο χειμωνας...μην ξανακανω φορματ..:D

Kαι τι bench rig...??Ο καρμιρης ενα σκληρο εχω..:p..αν και μαλλον βλεπω να αλλαζει αυτο..

Αρχική απάντηση από jpavly

Τι του λέτε ωρά?

Κάτω αριστερά στο advanced έβαλες Greek στο Default encoding?

Ναι..αλλα δεν προλαβα να δω τι επιπτωση θα ειχε καθως στο restart εφυγα για να παω τον πατερα μου στα τρενα!:D:D:D

Ωραια λοιπον...να δω πως θα τη παλεψω τωρα με καποια προγραμματα να θελουν ειτε service pack 1 (xp) ειτε directX 9!:p

Aντε ρε κακοκαιρια ....ριξε ενα -15 εδω περα να δουμε τα 40K

Μη τρεχω για μπανια/ρακετες απο ιανουαριο μηνα!

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

ρε παιδια ξερει κανεις εαν ο Πλουλιαδης Α.Ε εχει βαρεσει λουκετο?

ειναι λιγο επιγον... :(

Πολύ καιρό τώρα.

Αρχική απάντηση από ΝTG

Ναι ρε γαμτ...αλλα με 18βαθμους εξω( :rant: ) τι να το κανω τα win2000(benches) ??

Λεω να δω καμμια ταινια μεχρι να ερθει ο χειμωνας...μην ξανακανω φορματ..:D

Kαι τι bench rig...??Ο καρμιρης ενα σκληρο εχω..:p..αν και μαλλον βλεπω να αλλαζει αυτο..

Ναι..αλλα δεν προλαβα να δω τι επιπτωση θα ειχε καθως στο restart εφυγα για να παω τον πατερα μου στα τρενα!:D:D:D

Ωραια λοιπον...να δω πως θα τη παλεψω τωρα με καποια προγραμματα να θελουν ειτε service pack 1 (xp) ειτε directX 9!:p

Aντε ρε κακοκαιρια ....ριξε ενα -15 εδω περα να δουμε τα 40K

Μη τρεχω για μπανια/ρακετες απο ιανουαριο μηνα!

Τα partitions ποτέ δεν έβλαψαν κανένα

partitions εχω...απλα δεν ειμαι οπαδος του πολλαπλου....λειτουργικου σε ενα σκληρο..

αν και βλεπω να αναθεωρω...μιας και χειμωνα δεν βλεπω στον οριζοντα..

Το πολυ πολυ να προβαρω κανενα tweak (σε μετριες θερμοκρασιες) μεχρι να φιλοτιμηθει ο καιρος..

Έλα ρε π******..κάνεις σαν newbie...έλεος... :p:P:P

Χώσε εκεί διπλό λειτουργικό να δεις την γλύκα...

Λίγο εγκράτεια στις εκφράσεις δε βλάπτει

Ρε παιδες, για να μην ανοιγω νεο θεμα:

Τωρα δοκιμάζω (και λέω να το αφήσω έτσι για 24/7) στα 370FSB - 3330Mhz με 1.65V NB, +187mV στην CPU και 2.2V στις μνήμες με 4:5 (925Μhz) 4-4-4-12. PCIe 101Mhz ΑΛΛΑ με το energysave στην CPU ενεργοποιημένο και έτσι idle δουλέυει 6χ370 2220Mhz VCCP:1.32V με 32C θερμοκρασία και με full load 9x370 3330Mhz VCCP:1.48V με 56C θερμοκρασία.

Λέει το energysave στην CPU ενεργοποιημένο + Ο/C όπως παραπάνω ή θα τον "σκοτώσω" πριν της ώρας του τον Ε6600 ?

Καλοριζικοι και οι νεοι news posters....(4 εεε? ...)

Για admin ποτε ειναι οι αιτησεις :rofl::hehe:.............(<-χουμορ...για οσους δεν το πιασαν)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.