Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Να γινω λιγουλακι ..R-X-Di....?

Ποιος καλος mod/admin ειναι εδω..??

Τι "ομορφια" ηταν αυτο που ειδα?:confused:

λινκ δεν εχει....

...

ελπιζω να μην κανω λαθος...σε αυτο που ειδα...

για να τσεκαρω μια..

εδιτ...

Ουυπς...ακυρο ..

Λαθος μου..!

Μαλλον πρεπει να ειμαι ολιγον πιο προσεκτικος..

(τελικα οντως τα φαινομενα απατουν)

Αρχική απάντηση από Elpis

Ποσες ωρες φορτιση θελει ενα καινουργιο λαπτοπ;

Από 8-10 συνήθως, εγώ τα αφήνω 15+ και μια χαρά είναι και πάλι. Στο manual του θα λεει και ακριβώς.

Αρχική απάντηση από mitsosoft

Αυτό θα πει προστασία για τις μνήμες :hehe:G.Skill Deluxe Wood Box. Είναι και deluxe, δηλαδή έχει όλα τα κομφόρ :p

"...για μεταφορά και αποθήκευση μνημών και όχι μόνο!" ΚαραΛΟΛ...τι αλλο θα σκεφτούν οι αλήτες :p

Αρχική απάντηση από inertiacreep

"...για μεταφορά και αποθήκευση μνημών και όχι μόνο!" ΚαραΛΟΛ...τι αλλο θα σκεφτούν οι αλήτες :p

Aρε τι αλητης που ειμαι..:hehe:

LOL...τι αλλο θα κανουνε...αγγελιες παντου λεμε...

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=34928

Αρχική απάντηση από ΝTG

λινκ δεν εχει....

...

ελπιζω να μην κανω λαθος...σε αυτο που ειδα...

για να τσεκαρω μια..

εδιτ...

Ουυπς...ακυρο ..

Λαθος μου..!

Μαλλον πρεπει να ειμαι ολιγον πιο προσεκτικος..

(τελικα οντως τα φαινομενα απατουν)

Τι πίνεις και δε μας δίνεις; :D

Διαβασμα διαβασα... εχω πήξει.

Αντε να ερθουν οι εξετασεις να γραψω ενα 20 να τελειωνω...

Cya:cry:

με το καλό Δόκτωρα ;) Τουλάστιχον εσύ ξέρεις οτι θα γράψεις. Εγώ δεν ξερω πότε και αν θα γράψω :( :(

Ρε σεις, αγόρασα για το φίλο μου νέο λάπτοπ,εξαρχής δε δούλευε καλά, σε 10 μέρες χάλασε τελείως, σε 13 πήγε αντιπροσωπία, και μου είπανε 15 μέρες περίπου θα κάνει να το φτιάξουνε!!! Τους λέει ο φίλος μου, μα είναι καινούργιο και το έχω ανάγκη για να κάνω τη δουλειά μου!Απαντάνε αυτοί: Και τόσο καιρό πως κάνατε τη δουλειά σας? Ευτυχώς που δεν ήμουν παρόν εγώ, απορώ πως δε τους έβρισε. Θα τους είχα αρχίσει στα καντίλια και θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα. ’ει στο Δι***** οι Μ****ες που θα μου απαντήσουνε έτσι!Τι θράσος είναι αυτό πως την είδανε έτσι?

Ενημερωτικά η εταιρία είναι η Fujitsu Siemens. Δικαιούμαι να κάνω τπτ?Να κάνω χωριστό νέο θέμα να το βλέπει ο κόσμος?Επίσης μέσα σε ποιό διάστημα δικαιούμαι κάποια πράγματα, όπως άμεση αντικατάσταση?Καλά θυμάμαι για 15 μέρες από την αγορά του?

εξαρταται απο το καταστημα που εγινε η αγορα ;)

παντως ειναι για πολλες μπατσες αυτοι που του μιλησαν ετσι του φιλου σου...για pay them a visit :devil:

Αρχική απάντηση από ergotelis

Ρε σεις, αγόρασα για το φίλο μου νέο λάπτοπ,εξαρχής δε δούλευε καλά, σε 10 μέρες χάλασε τελείως, σε 13 πήγε αντιπροσωπία, και μου είπανε 15 μέρες περίπου θα κάνει να το φτιάξουνε!!! Τους λέει ο φίλος μου, μα είναι καινούργιο και το έχω ανάγκη για να κάνω τη δουλειά μου!Απαντάνε αυτοί: Και τόσο καιρό πως κάνατε τη δουλειά σας? Ευτυχώς που δεν ήμουν παρόν εγώ, απορώ πως δε τους έβρισε. Θα τους είχα αρχίσει στα καντίλια και θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα. ’ει στο Δι***** οι Μ****ες που θα μου απαντήσουνε έτσι!Τι θράσος είναι αυτό πως την είδανε έτσι?

Ενημερωτικά η εταιρία είναι η Fujitsu Siemens. Δικαιούμαι να κάνω τπτ?Να κάνω χωριστό νέο θέμα να το βλέπει ο κόσμος?Επίσης μέσα σε ποιό διάστημα δικαιούμαι κάποια πράγματα, όπως άμεση αντικατάσταση?Καλά θυμάμαι για 15 μέρες από την αγορά του?

Μέχρι 1 μήνα μπορούν να του το κρατήσουν αν δεν κάνω λάθος.

Πάντως κακώς περιμένεις να αγοράσει το κατάστημα άλλο λαπτοπ και να το φάει στη μάπα. Δεν το κάνουν εύκολα όλοι.

Και εφ'όσον εξ αρχής δεν δούλευε καλά? Για μένα έπρεπε να είχε κάνει αμέσως την αρχή, θα το άλλαζαν πολύ πιο γρήγορα.

Κακώς έχουν ορισμένοι την εντύπωση ότι πληρώνοντας ένα είδος, έχουν αγοράσει και τον πωλητή για να τον γ*****νε κι όλας.

Ευχαριστώ για τα πόστ, το laptop το πληρώσαμε μαζί από Ηράκλειο, και θα του ερχότανε Κέρκυρα όπου είχε γυρίσει ο φίλος μου για Χριστουγεννα.Το παρέλαβε στις 28 του Μήνα, του έκανε μερικά νούμερα, αλλά επειδή είναι αρχάριος πίστευα ότι κάτι βλακεία θα έκανε.Μέχρι που στις 5 τα έφτυσε τελείως. Δε ξαναλειτούργησε. Αναγκαστικά, από Κέρκυρα και λόγω θεοφανείων-σαββ/ριακου δε γινότανε τπτ, οπότε μπήκε μέσα, αφού γύρισε ο φίλος μου, στις 8. ’ρα αναγκαστικά λέτε να περιμένει?Το λάπτοπ το πήγαμε κατευθείαν στην αντιπροσωπία, δε το πήγαμε καν στο κατάστημα.Μήπως αυτό ήτανε το λάθος?

Εμενα σημερα στην HP μου ειπανε οτι μπορει το καταστημα να κανει αμεση αντικατασταση για τον πρωτο μηνα.

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Εμενα σημερα στην HP μου ειπανε οτι μπορει το καταστημα να κανει αμεση αντικατασταση για τον πρωτο μηνα.

Ναι μεν αλλά αυτό εξαρτάται και απο την πολιτική του εκάστοτε καταστήματος, δηλαδή εάν "θέλει" να κάνει την άμεση αντικατάσταση επειδή συνήθως (εάν όχι πάντα) κάνουν τον κινέζο και λένε ότι δεν είναι δικό τους το προϊόν κτλ κτλ. Φυσικά υπάρχει πάντα και η λύση προς ΙΝΚΑ μεριά που εκεί έρχονται στα ίσια τους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.