mitsosoft Ιανουάριος 16, 2007 #22341 Ιανουάριος 16, 2007 Αυτό θα πει προστασία για τις μνήμες G.Skill Deluxe Wood Box. Είναι και deluxe, δηλαδή έχει όλα τα κομφόρ
ΝTG Ιανουάριος 16, 2007 #22343 Ιανουάριος 16, 2007 Να γινω λιγουλακι ..R-X-Di....? Ποιος καλος mod/admin ειναι εδω..?? Τι "ομορφια" ηταν αυτο που ειδα?
SlotKiller Ιανουάριος 16, 2007 #22344 Ιανουάριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTGΝα γινω λιγουλακι ..R-X-Di....? lol
TifoziF1 Ιανουάριος 16, 2007 #22345 Ιανουάριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG Τι "ομορφια" ηταν αυτο που ειδα? Για δώσε link
ΝTG Ιανουάριος 16, 2007 #22346 Ιανουάριος 16, 2007 λινκ δεν εχει.......ελπιζω να μην κανω λαθος...σε αυτο που ειδα...για να τσεκαρω μια..εδιτ...Ουυπς...ακυρο ..Λαθος μου..!Μαλλον πρεπει να ειμαι ολιγον πιο προσεκτικος..(τελικα οντως τα φαινομενα απατουν)
inertiacreep Ιανουάριος 16, 2007 #22347 Ιανουάριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από Elpis Ποσες ωρες φορτιση θελει ενα καινουργιο λαπτοπ; Από 8-10 συνήθως, εγώ τα αφήνω 15+ και μια χαρά είναι και πάλι. Στο manual του θα λεει και ακριβώς. Αρχική απάντηση από mitsosoft Αυτό θα πει προστασία για τις μνήμες G.Skill Deluxe Wood Box. Είναι και deluxe, δηλαδή έχει όλα τα κομφόρ "...για μεταφορά και αποθήκευση μνημών και όχι μόνο!" ΚαραΛΟΛ...τι αλλο θα σκεφτούν οι αλήτες
GoriLLakoS Ιανουάριος 16, 2007 #22349 Ιανουάριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από inertiacreep"...για μεταφορά και αποθήκευση μνημών και όχι μόνο!" ΚαραΛΟΛ...τι αλλο θα σκεφτούν οι αλήτες Aρε τι αλητης που ειμαι.. _________________________________________ LOL...τι αλλο θα κανουνε...αγγελιες παντου λεμε... http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=34928
Chosen Ιανουάριος 16, 2007 #22350 Ιανουάριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG λινκ δεν εχει.... ... ελπιζω να μην κανω λαθος...σε αυτο που ειδα... για να τσεκαρω μια.. εδιτ... Ουυπς...ακυρο .. Λαθος μου..! Μαλλον πρεπει να ειμαι ολιγον πιο προσεκτικος.. (τελικα οντως τα φαινομενα απατουν) Τι πίνεις και δε μας δίνεις;
Dr.Paneas Ιανουάριος 16, 2007 #22351 Ιανουάριος 16, 2007 Διαβασμα διαβασα... εχω πήξει.Αντε να ερθουν οι εξετασεις να γραψω ενα 20 να τελειωνω...Cya:cry:
deninho Ιανουάριος 16, 2007 #22352 Ιανουάριος 16, 2007 με το καλό Δόκτωρα Τουλάστιχον εσύ ξέρεις οτι θα γράψεις. Εγώ δεν ξερω πότε και αν θα γράψω :(
ergotelis Ιανουάριος 16, 2007 #22353 Ιανουάριος 16, 2007 Ρε σεις, αγόρασα για το φίλο μου νέο λάπτοπ,εξαρχής δε δούλευε καλά, σε 10 μέρες χάλασε τελείως, σε 13 πήγε αντιπροσωπία, και μου είπανε 15 μέρες περίπου θα κάνει να το φτιάξουνε!!! Τους λέει ο φίλος μου, μα είναι καινούργιο και το έχω ανάγκη για να κάνω τη δουλειά μου!Απαντάνε αυτοί: Και τόσο καιρό πως κάνατε τη δουλειά σας? Ευτυχώς που δεν ήμουν παρόν εγώ, απορώ πως δε τους έβρισε. Θα τους είχα αρχίσει στα καντίλια και θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα. ’ει στο Δι***** οι Μ****ες που θα μου απαντήσουνε έτσι!Τι θράσος είναι αυτό πως την είδανε έτσι?Ενημερωτικά η εταιρία είναι η Fujitsu Siemens. Δικαιούμαι να κάνω τπτ?Να κάνω χωριστό νέο θέμα να το βλέπει ο κόσμος?Επίσης μέσα σε ποιό διάστημα δικαιούμαι κάποια πράγματα, όπως άμεση αντικατάσταση?Καλά θυμάμαι για 15 μέρες από την αγορά του?
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 16, 2007 #22354 Ιανουάριος 16, 2007 εξαρταται απο το καταστημα που εγινε η αγορα παντως ειναι για πολλες μπατσες αυτοι που του μιλησαν ετσι του φιλου σου...για pay them a visit :devil:
jpavly Ιανουάριος 16, 2007 #22355 Ιανουάριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis Ρε σεις, αγόρασα για το φίλο μου νέο λάπτοπ,εξαρχής δε δούλευε καλά, σε 10 μέρες χάλασε τελείως, σε 13 πήγε αντιπροσωπία, και μου είπανε 15 μέρες περίπου θα κάνει να το φτιάξουνε!!! Τους λέει ο φίλος μου, μα είναι καινούργιο και το έχω ανάγκη για να κάνω τη δουλειά μου!Απαντάνε αυτοί: Και τόσο καιρό πως κάνατε τη δουλειά σας? Ευτυχώς που δεν ήμουν παρόν εγώ, απορώ πως δε τους έβρισε. Θα τους είχα αρχίσει στα καντίλια και θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα. ’ει στο Δι***** οι Μ****ες που θα μου απαντήσουνε έτσι!Τι θράσος είναι αυτό πως την είδανε έτσι?Ενημερωτικά η εταιρία είναι η Fujitsu Siemens. Δικαιούμαι να κάνω τπτ?Να κάνω χωριστό νέο θέμα να το βλέπει ο κόσμος?Επίσης μέσα σε ποιό διάστημα δικαιούμαι κάποια πράγματα, όπως άμεση αντικατάσταση?Καλά θυμάμαι για 15 μέρες από την αγορά του? Μέχρι 1 μήνα μπορούν να του το κρατήσουν αν δεν κάνω λάθος.Πάντως κακώς περιμένεις να αγοράσει το κατάστημα άλλο λαπτοπ και να το φάει στη μάπα. Δεν το κάνουν εύκολα όλοι. Και εφ'όσον εξ αρχής δεν δούλευε καλά? Για μένα έπρεπε να είχε κάνει αμέσως την αρχή, θα το άλλαζαν πολύ πιο γρήγορα.Κακώς έχουν ορισμένοι την εντύπωση ότι πληρώνοντας ένα είδος, έχουν αγοράσει και τον πωλητή για να τον γ*****νε κι όλας.
ergotelis Ιανουάριος 16, 2007 #22357 Ιανουάριος 16, 2007 Ευχαριστώ για τα πόστ, το laptop το πληρώσαμε μαζί από Ηράκλειο, και θα του ερχότανε Κέρκυρα όπου είχε γυρίσει ο φίλος μου για Χριστουγεννα.Το παρέλαβε στις 28 του Μήνα, του έκανε μερικά νούμερα, αλλά επειδή είναι αρχάριος πίστευα ότι κάτι βλακεία θα έκανε.Μέχρι που στις 5 τα έφτυσε τελείως. Δε ξαναλειτούργησε. Αναγκαστικά, από Κέρκυρα και λόγω θεοφανείων-σαββ/ριακου δε γινότανε τπτ, οπότε μπήκε μέσα, αφού γύρισε ο φίλος μου, στις 8. ’ρα αναγκαστικά λέτε να περιμένει?Το λάπτοπ το πήγαμε κατευθείαν στην αντιπροσωπία, δε το πήγαμε καν στο κατάστημα.Μήπως αυτό ήτανε το λάθος?
SlotKiller Ιανουάριος 16, 2007 #22359 Ιανουάριος 16, 2007 Εμενα σημερα στην HP μου ειπανε οτι μπορει το καταστημα να κανει αμεση αντικατασταση για τον πρωτο μηνα.
mitsosoft Ιανουάριος 16, 2007 #22360 Ιανουάριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από SlotKiller Εμενα σημερα στην HP μου ειπανε οτι μπορει το καταστημα να κανει αμεση αντικατασταση για τον πρωτο μηνα. Ναι μεν αλλά αυτό εξαρτάται και απο την πολιτική του εκάστοτε καταστήματος, δηλαδή εάν "θέλει" να κάνει την άμεση αντικατάσταση επειδή συνήθως (εάν όχι πάντα) κάνουν τον κινέζο και λένε ότι δεν είναι δικό τους το προϊόν κτλ κτλ. Φυσικά υπάρχει πάντα και η λύση προς ΙΝΚΑ μεριά που εκεί έρχονται στα ίσια τους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.