Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Sol

εεεε.... Πλάκα έκανε ρε def! :D

sli δεν θα έχει, την 8800 όπως και οποιαδήποτε άλλη vga την υποστηρίζει κανονικά

lol

ενταξει για το sli εννοειτε οτι δεν μπορει αφου λεει οτι υποστηριζει CROSSF,αλλα πιο πολυ φοβηθηκα για ασυμβατοτητα με την καρτα

:)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από paraduracell

Παιδιά en-duracell τέλος, έχει μείνει λίγο para-duracell, να το αφήσω?

Πώς γίνεται κανείς moderator, μπορώ να το κληρονομήσω?

:hehe:

κανεις μια αιτηση προς το Δ.Σ του thelab περνας επιτροπη και αν εισαι ΩΡΑΙΟ ΑΓΟΡΙ γινεσαι:p

Post-άρω λίγο κι απ΄την ίδια ip για να διεκδικήσω την πατρότητα του άνωθεν παρα-χαρακτήρος.

Καλημέρες λευτέρη :)

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 13:16]

κανεις μια αιτηση προς το Δ.Σ του thelab περνας επιτροπη και αν εισαι ΩΡΑΙΟ ΑΓΟΡΙ γινεσαι:p

enduracell δεν γίνεσαι , γεννιέσαι :p:P

Αρχική απάντηση από sotiris

Post-άρω λίγο κι απ΄την ίδια ip για να διεκδικήσω την πατρότητα του άνωθεν παρα-χαρακτήρος.

καλημερα και σε σενα Σωτηρη:)

Αρχική απάντηση από DJD

Κοροϊδεύουμε έτσι; 48 ώρες ρε κλειστό!!!!

NoProb boss, ΣΚ στη μέση, θα λείπω :hehe:

Αρχική απάντηση από mariosalice

Def κρύφτο το μήνυμα γιατί το βλέπω σύντομα στις κορυφαίες ατάκες.

γιατι να το κρυψω Μαριε?δεν πιστευω να ειναι κακο οταν κατι δεν ξερεις να ρωτας για το μαθεις,τωρα αν μερικοι το πηραν σαν γελεια ερωτηση κανενα προβλημα και καμια παρεξηγηση,ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ

Αρχική απάντηση από def

γιατι να το κρυψω Μαριε?δεν πιστευω να ειναι κακο οταν κατι δεν ξερεις να ρωτας για το μαθεις,τωρα αν μερικοι το πηραν σαν γελεια ερωτηση κανενα προβλημα και καμια παρεξηγηση,ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ

Bρε Def, πλακα κανουμε.....Μη παρεξηγησε βρε συ :cool:

Αρχική απάντηση από sotiris

TheLab Wars - The Attack of the Clones

Ότι δουλειά κάνει και η Albatron των 525ε..:p

Όλες reference είναι...Με τη διαφορά ότι αυτή έχει πράσσινο pcb...:X:

Ρε συ Βασιλη τι να την κανει την lifetime εγγυηση ???

Αφου σε 2-3 χρονια θα την εχει στειλει :hehe: :hehe:

Aμα ομως σε 4 χρονια εχει βγει η 22800 και η OCZ δεν εχει να σου δωσει απο rma την 8800 , μπορει και να παρεις 22800 που αναλογικα θα εχει τα ιδια λεφτα με την 8800 τωρα..;)

Αλλοι εχουν ακομα 3.2 και 3.4 EE Intel northwood +prescott και περιμενουν η ιντελ να ξεμεινει ή να βγαλει κανενα cpu γαματο για να το κανουν rma και αλλοι FX57 και περιμενουν για κανεναν K8L...:hehe: δεν κανω πλακα...

εχω ενα venice 3αρη μονοπυρηνο αγορασμενο απο e-shop. να κανω rma ή να περιμενω? :p:hehe: :hehe:

βεβαια και rma να κανω δεν ξερω αν θα το δεχτουν. e shop ειναι αυτο. εγω απο κει μονο μπαταριες περνω τωρα.

Δηλαδή με 2 2,4 northwood έχω μεγάλο κελεπούρι? :p

Σα τα ουίσκι θα γίνουνε στο τέλος ρμα 15 έτων με individualy stepped cpu :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.