Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

xilisoft 3gp video converter..και αλλα πολλα..

ψαξε για ενα προγραμμα που θα τα μετατρεπει σε μπ4 η 3gp..

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Η τάνα η γάτα μου.. ήρθε και κατούρησε στο κρεβάτι.. θα το σφάξω αυτό το γατί μια μέρα... γκρρρ

Αρχική απάντηση από o polonos

Παιδια εχω κατι video clips στο πισι και θελω να τα βαλω στο Nokia 3250 που εχει το real player...

Τα εβαλα αλλα δεν τα παιζει....

Τι φορματ πρεπει να ειναι για να μπορω να τα δω ???

Με τι προγραμμα θα το αλλαξω ??

Μηπος υπαρχει καποια εφαρμογη για να βαλω στο κινητο ???

Ευχαριστω :)

Στα ΝΟΚΙΑ αν θυμαμαι καλα το συνηθες φορμα ειναι το .3GP .Ψαξε κανα freeware μετατροπεα στον γουγλη. Υπαρχουν εκατονταδες! ;)

Καλά εντάξει.....

Πόσο βλάκες μπορεί να είναι...δλδ αυτό με τον χάρτη ήταν απίστευτο ακόμα και αυτό που τους ρωτάγαν μια χώρα από U....πόσο μλκας πρέπει να είσαι για να μην πείς την ίδια σου την χωρα....ΕΛΕΟΣ

ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής του, όπου και διαμένει, επειδή έχει αποκτήσει ξένη (Κολομβιανή) υπηκοότητα;

1.. Απελαύνεται από την χώρα.

2.. Φυλακίζεται.

3.. Του στερούνται τα πολιτικά του δικαιώματα.

4.. Πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

5.. Πληρώνει 14.000 δρχ. και γίνεται στη χώρα αυτή, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Οικονομίας (1982-1985), Διοικητής Εμπορικής Τράπεζας (1981-1982), Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (1979-1981), διευθυντής του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών(2001 έως σήμερα)

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!

Το όνομα αυτού Κώστας Βαΐτσης

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής;

1.. Στιγματίζεται ως φυγόστρατος.

2.. Δεν του επιτρέπεται να εργαστεί στο δημόσιο.

3.. Δεν του επιτρέπεται η κατοχή όπλου.

4.. Πληρώνει για να μην υπηρετήσει 29.000 δρχ. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ και έχει υπό της εντολές του ολόκληρο το στράτευμα, προχωρεί σε συμφωνίες αγορών πολεμικού υλικού πολλών εκατομμυρίων Ευρώ, την ώρα που εάν του δώσουν ένα G3, θα το πιάσει από την κάννη.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!

Το όνομα αυτού ’κης Τσοχατζόπουλος

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του προφασιζόμενος όπως ομολόγησε, δύο φορές τον επικίνδυνο τρελό ώστε να τον βγάλουν Ι-5 για βαριά ψυχικά νοσήματα με τάσεις αυτοκτονίας; (Πράγμα που έγινε)

1.. Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική έως να θεραπευτεί.

2.. Δεν του δύνεται άδεια οδήγησης

3.. Δεν του επιτρέπεται να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας / οπλοκατοχής

4.. Γίνεται ο πιο καλοπληρωμένος δημοσιογράφος της Ελλάδος με 80.000.000 δρχ. συμβόλαιο τον μήνα, οδηγεί πανάκριβα JEEP, απέκτησε όπλο χωρίς προφανώς χαρτί ψυχιάτρου, απέκτησε δεύτερο όπλο, δήλωσε απώλεια του πρώτου όπλου, μετά από λίγο διάστημα δήλωσε απώλεια του δεύτερου όπλου, και τελικά το κράτος του έδωσε άδεια για τρίτο!

Το όνομα αυτού Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή ταρζάν

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του παριστάνοντας επίσης τον τρελό;

1.. Εισάγεται σε κλινική για θεραπεία.

2.. Του χορηγούνται ψυχοφάρμακα.

3.. Δεν μπορεί να εργαστεί στο δημόσιο.

4.. Δεν μπορεί να καταλάβει υπεύθυνη διοικητική θέση οπουδήποτε.

5.. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Το όνομα αυτού Θάνος Μικρούτσικος

ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ENDU ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 24 ΩΡΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΛΑΜΠΗ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 24 ΠΡΟΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ! ! !

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS -> ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ...
Πρέπει να γίνει ξεχωριστό topic και sticky.

Γ@Μ@ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟ ΑΡΧ@ΔΙ@

(35 συνεχόμενες διπλο-υπηρεσίες {περίπολα και σκοπιά} + 2 αγγαρείες την ημέρα τους τελευταίους 4 μήνες της θητείας μου (από τους 18) στα πυρομαχικα στις Κεχριές (το 2000), όχι μόνο εγώ όλοι στην μονάδα. Την μέρα που πήρα το χαρτί έκανα και 6πμ-12μμ σκοπιά)

Αρχική απάντηση από DJD

ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ENDU ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 24 ΩΡΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΛΑΜΠΗ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 24 ΠΡΟΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ! ! !

απευθηνσου στην Νικολουλη,θα στον βρει:p

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής του, όπου και διαμένει, επειδή έχει αποκτήσει ξένη (Κολομβιανή) υπηκοότητα;

1.. Απελαύνεται από την χώρα.

2.. Φυλακίζεται.

3.. Του στερούνται τα πολιτικά του δικαιώματα.

4.. Πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

5.. Πληρώνει 14.000 δρχ. και γίνεται στη χώρα αυτή, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Οικονομίας (1982-1985), Διοικητής Εμπορικής Τράπεζας (1981-1982), Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (1979-1981), διευθυντής του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών(2001 έως σήμερα)

Το όνομα αυτού Κώστας Βαΐτσης

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής;

1.. Στιγματίζεται ως φυγόστρατος.

2.. Δεν του επιτρέπεται να εργαστεί στο δημόσιο.

3.. Δεν του επιτρέπεται η κατοχή όπλου.

4.. Πληρώνει για να μην υπηρετήσει 29.000 δρχ. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ και έχει υπό της εντολές του ολόκληρο το στράτευμα, προχωρεί σε συμφωνίες αγορών πολεμικού υλικού πολλών εκατομμυρίων Ευρώ, την ώρα που εάν του δώσουν ένα G3, θα το πιάσει από την κάννη.

Το όνομα αυτού ’κης Τσοχατζόπουλος

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του προφασιζόμενος όπως ομολόγησε, δύο φορές τον επικίνδυνο τρελό ώστε να τον βγάλουν Ι-5 για βαριά ψυχικά νοσήματα με τάσεις αυτοκτονίας; (Πράγμα που έγινε)

1.. Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική έως να θεραπευτεί.

2.. Δεν του δύνεται άδεια οδήγησης

3.. Δεν του επιτρέπεται να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας / οπλοκατοχής

4.. Γίνεται ο πιο καλοπληρωμένος δημοσιογράφος της Ελλάδος με 80.000.000 δρχ. συμβόλαιο τον μήνα, οδηγεί πανάκριβα JEEP, απέκτησε όπλο χωρίς προφανώς χαρτί ψυχιάτρου, απέκτησε δεύτερο όπλο, δήλωσε απώλεια του πρώτου όπλου, μετά από λίγο διάστημα δήλωσε απώλεια του δεύτερου όπλου, και τελικά το κράτος του έδωσε άδεια για τρίτο!

Το όνομα αυτού Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή ταρζάν

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του παριστάνοντας επίσης τον τρελό;

1.. Εισάγεται σε κλινική για θεραπεία.

2.. Του χορηγούνται ψυχοφάρμακα.

3.. Δεν μπορεί να εργαστεί στο δημόσιο.

4.. Δεν μπορεί να καταλάβει υπεύθυνη διοικητική θέση οπουδήποτε.

5.. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Το όνομα αυτού Θάνος Μικρούτσικος

Βασιλη αυτο για τον Τριανταφυλλοπουλο παρτο πισω,γιατι βλεπω να βαζει κρυφες καμερες και να βγαζει στην φορα την ερωτικη σου ΖΩΗ

:hehe:

Αρχική απάντηση από DJD

www.fox.com/24 ή

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=488356#post488356

:p:P:P:P

Αρχική απάντηση από tifozif1

Πρέπει να γίνει ξεχωριστό topic και sticky.

Γ@Μ@ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟ ΑΡΧ@ΔΙ@

(35 συνεχόμενες διπλο-υπηρεσίες {περίπολα και σκοπιά} + 2 αγγαρείες την ημέρα τους τελευταίους 4 μήνες της θητείας μου (από τους 18) στα πυρομαχικα στις Κεχριές (το 2000), όχι μόνο εγώ όλοι στην μονάδα. Την μέρα που πήρα το χαρτί έκανα και 6πμ-12μμ σκοπιά)

Και εσύ ΣΣΕ ε;

ΣΣΕ ? ABYΠ είμουν 9 μήνες. Σώμα Υλικού Πολέμου - Αποθηκάριος Πυρομαχικών Εκρηκτικών. Δεν είχε καεί ακόμα η αποθήκη στο Λουτράκι :(

9 μηνες πίκρα αλλά οι τελευταίοι 4 ήταν το κάτι άλλο. Μέχρι και αναβολή σκεφτομασταν όλοι.

Εμείς (ΣΣΕ-Λόχος Διοικήσεως) στέλναμε κόσμο στις Κεχριές όταν πήγαιναν εκεί οι απέλπιδες για εκπαίδευση.

Δεν φτανει που τα σκασαμε χοντρα το τελευταιο διαστημα για hardware και οθονη,

θελουμε να παμε και στους Gathering μεσα Φεβρουαριου,ενω μολις ακουσα στο ραδιο

οτι ερχονται και οι γερολυκοι Iron Maiden 11/3 μετα απο ενα πολυ καλο δισκο....

Ε,ας ανακοινωνησουν οτι ερχονται και οι Paradise Lost να δεσει το γλυκο...

Για Συγγρου μας κοβω μπας και τα μπορεσουμε να παμε σε ολα....

Απο εκει που πριν λιγα χρονια δεν παταγε κανενας,εχουμε πηξει στις συναυλιες....:p

Στο θέμα με την θυτεία είμαι κάθετος πάντως...

Δεν πα να είχανε και θανατική ποινή πραγματικά μαζί τους θα είμουν

Ρε μάγκα το ότι είσαι αντρας και όχι γυναικοπαιδο θα το αποδείξεις στο στρατό..συν το ότι σε οριμάζει απίστευτα...πολύ σημαντικό για τους άντρες....και σε εκπαιδεύει....

Θές να έχεις τα πολιτικά σου δικαιώματα στην πατρίδα σου(χώρα που ζείς) διεκδίκησέ τα κάνωντας την θυτεία σου...γιατι να στα προσφέρει αυτά η χώρα άμα δεν προσφέρεις και εσύ...(οκ...θα μου πείτε φορολογία και τέτοια...αλλά κάποια δικαιώματα ακόμα ευτυχώς δεν εξαγοράζονται...)

Καλώς ή κακώς είμαστε το ισχυρό φύλο....άμα δεν το αποδείξεις καλύτερα κόψτο...

Δεν έχω πάει ακόμα στρατό μιας και πρόσφατα πήρα αναβολή λόγο σπουδών αλλά μόλις τελειώσω τις σπουδές μου (όταν με το καλό τις αρχίσω εν καιρό :p) θα σπάσω την αναβολή και θα πάω να υπηρετήσω κανονικά στο πεζικό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.