Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ergotelis

Παίδες ξέρει κανείς τι παίζει με τη προσφορά του Γερμανού στα laptop? Κάνουνε όντως 21% κάτω στα τοις μετρητοίς ή είναι μόνο για τις δόσεις?

Στις μετρητης.... αλλα δεν ειναι και οι καλητερες που υπαρχουν. Με την εκπτωση ομως ειναι κορυφαιες!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ρε σεις, έχει όμως ένα Toshiba, πάει 950 ευρά, ενώ η πιο καλή τιμή είναι περί τα 1100 ευρώ στο σκρούτζ!!Τρελαθήκανε ρε παιδιά τι πάθανε?Και λένε ότι δίνουν δώρο και wireless ondslkit 4μηνών?

Δε πάμε καλά! :o

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 02:09]

δεν ειχες w/c?..πηρες κι άλλο?

αλλαζω και κουτακι.οποτε θα γινουν ολα απο το μηδεν:D

....το παλιο θα σενιαριστει και θα δωθει σε κανεναν φανατικο AMDa......το αυτοκολλητο στο πλεξυγκλας δεν κολλαει πλεον με τα ενδοτερα

(ατιμη ιντελα)

:p

O Toshiba δεν υπαρχει πουθενα ;)

Εγω ευελπιστω οτι θα εχω κατι αυριο.

Η προσφορα πηρε παραταση για την Τεταρτη παντως.

’ραγε μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτό το σκεπτικό προσφοράς?Γιατί 21% κάτω, τη στιγμή που περίπου είχανε 10% πάνω τιμές από τον ανταγωνισμό?Και δίνουνε μάλιστα λέει και πακέτο wireless adsl δώρο....

Μαλλον θέμα μαρκετινγ ειναι...

Θέλει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του έτσι ώστε ακόμα και χωρίς το -21% για κάποιο αξιοσέβαστο διάστημα θα συνεχήσει να έχει πελάτες....που σιγουρα θα είναι αδαής

AN7...

koiτουσα την υπογραφη σου...

Πιστευεις οτι 8α κερδιζες??:hehe:

H τυχη των πρωταρηδων....επαιξε καθοριστικο ρολο..:rofl:

(και ηταν και πολλοι παναθεμα τους...)

Αρχική απάντηση από jpcupra

γιατι κανεις δεν θυμαται οτι γιορταζουν και ο Ιορδανης σημερα??? γιατι κανεις δεν μου λεει χρονια πολλα???:weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep:

Δεν το ήξερα ότι γιορτάζεις ρε Jordan :(

Χρόνια πολλά αγορίνα :D

Αστρολάβε εσύ κλείδωσες το thread στον The-Core για το L2? :p

Δεν πρόλαβα να σε κράξω.

"Που να παίξω L2?" είχα ρωτήσει, "Στον The Core" λέει ο Astrolabos.. AOUGA

@Chosenα: Κανάλι είναι αυτό? Σε ποιο server?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.