Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

γιατι κανεις δεν θυμαται οτι γιορταζουν και ο Ιορδανης σημερα??? γιατι κανεις δεν μου λεει χρονια πολλα???:weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep:

Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 21:09]

γιατι κανεις δεν θυμαται οτι γιορταζουν και ο Ιορδανης σημερα??? γιατι κανεις δεν μου λεει χρονια πολλα???:weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep:

:coax: :coax: :coax: :coax: :coax:

Ιορδανη σου ευχομαι τα καλυτερα !!!!

Χρονια Πολλα φιλε μου και οτι ποθεις !!

Να χαιρεσαι την γυναικα σου :happy:

Να μας ζησεις να σε χαιρομαστε βρε :daisy: :daisy: :daisy:

Τα υπολοιπα θα τα πουμε στο MSN ;)

S.O.S....ενα αρχειο απο τα vista ultimate x86 που κατεβασα μου βγάζει error. Ενώ πάω να κάνω extract τα .rar αρχεια για να τα καψω σε dvd το αρχειο vistartm.part55 μου βγάζει error. Τι να κάνω? να δοκιμάσω με αλλον unzipper (winrar εχω) ή να δοκιμάσω να προσθέσω νέους tracker? Ιορδάνη χρόνια πολλά και απο μένα. Βλέπεις το ονομα δεν είναι τόσο συνηθησμένο καθώς είναι για τους "λίγους" man.

Αρχική απάντηση από jpcupra

jordan...χρονια πολλα ρε...εστω και με λιγες ωρες καθυστερηση...και υστερα απο υπενθυμηση.....:D :flower:

(η πλακα ειναι οτι ηξερα οτι γιορταζεις μιας και εμπαινα e-shop τις τελευταιες μερες και το εβλεπα...:p)

Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 15:19]

Για όσους αναρωτιούνται για την τύχη του enduracel, ύστερα από ενδελεχή αναζήτηση (χαρτορίχτρες, καφετζούδες, Chosen κτλ) σας παραθέτω φωτό ντοκουμέντο από τον αγαπητό x-mod

εισαι με τα καλα σου; ο δικος μας ειναι παλικαρι, αυτος ειναι χλεχλές.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 12:09]

Jack is back, check your torrents.....

Έχουν κατέβει και τα 4 ήδη... :D

Αφου δεν υπαρχουν στο forom ακομα δεν πιστευω να βρεις...Αλλα ενταξει βλεπονται ανετα και χωρις υποτιτλους.

Αρχική απάντηση από Borg

no comments

WTF? Έχουμε και μικρά παιδιά...

αγαπητε αν δεν μπορείς να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα που ζούμε σε αυτόν τον κόσμο τότε θες να κοιμάσαι βαθιά νυχτωμένος

:p

Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 16:05]

αγαπητε αν δεν μπορείς να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα που ζούμε σε αυτόν τον κόσμο τότε θες να κοιμάσαι βαθιά νυχτωμένος

:p

Και τι ακριβώς προσφέρουν οι εικόνες με ακρωτηριασμένα παιδάκια σε ένα τεχνολογικό φόρουμ????

Παίδες ξέρει κανείς τι παίζει με τη προσφορά του Γερμανού στα laptop? Κάνουνε όντως 21% κάτω στα τοις μετρητοίς ή είναι μόνο για τις δόσεις?

Αρχική απάντηση από vdeseris

Και τι ακριβώς προσφέρουν οι εικόνες με ακρωτηριασμένα παιδάκια σε ένα τεχνολογικό φόρουμ????

στο πειτε οτι θελετε δεν ειναι? δεν βλεπω να λεμε εδω σε αυτο το τοπικ μονο για τεχνολογια

επισης η φοτο ειναι μια απο τις πολλεσ "pictures of the year" και οχι οτι νανε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.