Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από jpcupra

lanqd4.jpg

θυμηστε μου λιγο τι κανουμε...κατι με τα services παιζει αλλα δεν θυμαμαι τι.. εκανα share εναν φακελο απο το κατεβαστηρι και μολις πηγα απο το lap να κανω διπλο κλικ μου πεταξε το μηνυμα...

someone?καλημερες και απο μενα....

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Βαλε τα pc στο ίδιο workgroup, απενεργοποίησε το Simple File Sharing απο τις επιλογές του explorer(windows) και το σημαντικότερο είναι να υπάρχει ο ίδιος λογαριασμός χρήστη και στα 2 pc.

A...άνοιξε και το File Sharing στο Firewall:T:

LaBites λιγο help!!!

εχω βαλλει σε ενα παλιο PC το οποιε εδωσα στην ανηψια μου μια nVidia GeForce 2 Ti (νομιζω 64mb κιολας λολ) και ξαχνω να βρω drivers.επειδη ηταν απροπλησμενη απο οτι 8υμαμαι παλια επαιρνε Detonator XP.τωρα ομως απο οτι βλεπω δεν υπαρχουν πια αυτοι οι οδηγοι.οι Forceware κανουν για αυτην την καρτα?αν ναι μεχρι πια εκδοση (και η τελευταια ας πουμε?) και αν οχι που μπορω να βρω drivers anyway γιατι δεν βρισκω που8ενα detonator και στο site σης nVidia εχει πλεον μονο τους Forceware :(

αντε μπας και κανεω την μικρη να χαρει επιτελους με το PC της :D

ααα.δεν μπορω επισης που8ενα να βρω drivers για SoundBlaster PC512 :( γιατι το site της Creative κανει συνεχεια κουλα...8α ξαναπροσπα8ησω βεβαια αλλα να δουμε..

any help will be much appreciated ....

έχουν αλλάξει ονομασία οι drivers από detonator σε forceware. Κάνουν, φυσικά για την καρτα σου, κι οι τελευταίοι, απλά από κάποια στιγμή και μετά, παύουν να ασχολούνται με το πως θα βελτιστοποιήσουν τους drivers για μια σειρά, και ασχολούνται με την επόμενη ;)

καλα προφανως και απο ενα σημειο και μετα δεν εχει καμια απολυτως διαφορα.λογικο εξαλλου.δλδ οι τελευταοι forceware κανουν για αυτην την τοσο παλια καρτα?γιατι καπου πηρε το ματι μου οτι οι τελευταοι που εκαναν για αυτην την καρτα ειναι οι 71.89 (τωρα τα βρηκα αυτα ψαχνοντας).

για την δε καρτα ηχου δεν βρισκω τπτ....

thanks thanks thanks!!!!

για την καρτα ηχου την παλαιολη8ικη υπαρχει τπτ?εδω και 1 ωρα δεν μπορω να βρω κατι ρε γμτ...και χωρις ηχο τι να το κανει το PC 12 χρονων παιδακι?ουτε μουσικη 8α μπορει να ακουει ουτε dvd κτλ να βλεπει...

ποιος την ακουει μετα....(και με το δικιο της...)

edit

βρηκα αυτο εδω http://gr.europe.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=1&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP&region=3&Product_Name=PCI+512&Product_ID=37&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=1&x=14&y=11

αλλα γραφει "update".αυτο δεν προυπο8ετει να υπαρχουν ηδη drivers και απλα με αυτον εδω να τους αναβα8μησω?αν ναι δεν κανουμε τπτ γιατι εγω δεν εχω κα8ολου drivers...και το 8εμα ειναι οτι ουτε τα windows εχουν (μαλλον γιατι ειναι SP1 αυτα που εχω βαλλει πανω.ειναι μια optimized version στα ελληνικα [...] και δεν 8ελω να βαλλω SP2 π[ανω για να μην βαρυνει το συστημα μιας και εχει celeron @ 1200...)

http://www.soundcard-drivers.com/companies/258.htm

Για ριξε μια ματια μηπως κατι βρεις!!!!!

ΥΓ Πανω στην καρτα και συγκεκριμενα πανω στο τσιπακι εχει ενα νουμερο

του στιλ ct4137 η κατι τετοιο, δεν θυμαμε καλα. Δες το και να το θυμασε

οταν ψαχνεις γιατι ειναι διαφορετικοι drivers.

Αρχική απάντηση από ea6gka

λολ , ποτε θα το φερει η αποθηκη ρε να παρουμε κανενα .

ΕΔΙΤ , σορρυ ηθελα να πω η καβα

πινεις και μετα πας και πετας?:p

Αρχική απάντηση από astrolabos

Πίνεις και benchάρεις :p

πινω και μεθω , ωχ αμαν οοολη νυχτα προσπαθω να περασω τα 100 :hehe:

@DEF , dont drink and drive , smoke and fly :devil:

Αρχική απάντηση από ea6gka

πινω και μεθω , ωχ αμαν οοολη νυχτα προσπαθω να περασω τα 100 :hehe:

@DEF , dont drink and drive , smoke and fly :devil:

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.