Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sotiris

Ο ntg εκεί που μένει ...

Πωπω αδερφακι με κοψοχολιασες...

Ετσι οπως το ειδα νομισα οτι πεθανα:hehe:

Καλη χρονια και

καλη....

νυχτα!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Χθες, στις 19:37]

Aρχιζει η μαχη για ΤΑ 100κ ΣΤΟ 01???? E μιστερ?

:)Δύσκολα αλλά και εύκολα θα έλεγα.........

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 17:46]

και τι δε θα εδινα να δω μια τετοια κοντρα hipro vs Dagalidis.

:p

Ο εσντις (esdee) που χαθηκε??

Ουτε μιλαει ουτε bench-αρει πια..

(ατιμη Intel το φαγες το παλλικαρι:p)

Αρχική απάντηση από sotiris

Τώρα το τι περιμένει να ακούσει ο καθένας είναι άλλο θέμα (και πετάγεται σαν την τσουτσού από κάτω "link link" λες και αν ο Paparovsky στο If@ckmyhardware.com έχει κάνει μια πρόβλεψη της πλάκας είναι αυθεντία και κάνουμε επίκληση στην αυθεντία).

Καλή χρονιά,

Sotiris

Είσαι λίγο άδικος, γιατί από τη στιγμή που ο καθένας πετάγεται και λέει κάτι, που ξέρουμε εμείς αν στέκει ή όχι.Για να τα λέει, ή είναι μέσα στα πράγματα πολύ ή το έχει διαβάσει από κάπου ή απλά του ήρθανε ουρανοκατέβατα. Ό,τι είπε, δε σημαίνει ότι είναι λάθος,αλλά αν δε μπορείς να τα αξιολογήσεις τα λεγόμενά του, τι να το κάνεις? Και η όλη φάση που διαφωνούσαμε, δημιουργήθηκε όχι για το αν ήτανε σωστά ή όχι τα λεγόμενά του αλλά για το στύλ με το οποίο πόσταρε.

Αρχική απάντηση από ergotelis

Είσαι λίγο άδικος, γιατί από τη στιγμή που ο καθένας πετάγεται και λέει κάτι, που ξέρουμε εμείς αν στέκει ή όχι.Για να τα λέει, ή είναι μέσα στα πράγματα πολύ ή το έχει διαβάσει από κάπου ή απλά του ήρθανε ουρανοκατέβατα. Ό,τι είπε, δε σημαίνει ότι είναι λάθος,αλλά αν δε μπορείς να τα αξιολογήσεις τα λεγόμενά του, τι να το κάνεις? Και η όλη φάση που διαφωνούσαμε, δημιουργήθηκε όχι για το αν ήτανε σωστά ή όχι τα λεγόμενά του αλλά για το στύλ με το οποίο πόσταρε.

Από την άλλη, αν σε ενδιαφέρει πραγματικά το θέμα, κάνεις μόνος σου μια αναζήτηση στο Internet και βλέπεις αν στέκουν ή όχι αυτά που λέει ο "x" συν του ότι ενημερώνεσαι και αποκτάς και προσωπική άποψη..

’μα βαριέσαι και θέλεις τα link στο πιάτο μάλλον δεν σε ενδιαφέρει αρκετά το αντικείμενο οπότε είναι προτιμότερο να πας στο παρακάτω thread...

Θα συμφωνήσω με το Σωτήρη.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Ναι, εκτάκτως.

@Πιθήκι: Εσύ τι γελάς κύριος; :p

Mεχρι και εγω καταλαβα οτι ειχε ρεπο...αφου απαντουσε συνεχεια στο ΟΤ...:p

Αρχική απάντηση από ΝTG

Ο εσντις (esdee) που χαθηκε??

Ουτε μιλαει ουτε bench-αρει πια..

(ατιμη Intel το φαγες το παλλικαρι:p)

Εχει λιωσει στην δουλεια το παιδι..μαζευει χρηματα για 6βαθμιο...:p

sorry αλλά όταν ο άλλος είναι απίστευτα υπερόπτης αλλά και ξεροκέφαλος εμένα όπως και σε άλλους μου αφήνει μια τέτοια εντύπωση :

attachment.php?s=&postid=482686

παρατήρησε το συγκεκριμένο thread και κοίτα πως εξελίχτηκε η συζήτηση. Εγώ τουλάχιστον τον ρώτησα για τις "φήμες" που ανέφερε που δεν τις έχω πετύχει ούτε βρήκα κάτι σχετικό με γρήγορο ψάξιμο αλλά με έγραψε στα παπ. του. Ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι τα θέλουμε στο πιάτο, ούτε άσχετοι ήμαστε (δε το λέω προφανώς γιατί προσβλήθηκα).

Μια χαρά ευγενικά του ζητήθηκε, όπως και πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά συνεχίζει το βιολί του. Αυτά που διαβάζει τα πολλαπλασιάζει με ΑΜD συντελεστή βαρύτητας x10 ενώ φυσικά μιλάμε για ανακοινώσεις για το μέλλον όπου όλα αλλάζουν.

--------

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Εχει λιωσει στην δουλεια το παιδι..μαζευει χρηματα για 6βαθμιο...:p

άσε ρε, που φτιάχνει αυτός και εσύ... σκουπίζεις... :D

(esdee πόσταρε τις φωτογραφίες)

Αρχική απάντηση από Sol

άσε ρε, που φτιάχνει αυτός και εσύ... σκουπίζεις... :D

(esdee πόσταρε τις φωτογραφίες)

Solα...χωρις καθαριοτητα και ταξη , τιποτα δεν λειτουργει σωστα...:hehe:

Αρχική απάντηση από Shaman

Από την άλλη, αν σε ενδιαφέρει πραγματικά το θέμα, κάνεις μόνος σου μια αναζήτηση στο Internet και βλέπεις αν στέκουν ή όχι αυτά που λέει ο "x" συν του ότι ενημερώνεσαι και αποκτάς και προσωπική άποψη..

’μα βαριέσαι και θέλεις τα link στο πιάτο μάλλον δεν σε ενδιαφέρει αρκετά το αντικείμενο οπότε είναι προτιμότερο να πας στο παρακάτω thread...

Θα συμφωνήσω με το Σωτήρη.

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε ένα σημείο, είναι σωστό κατά τη γνώμη μου να αναφέρει κάποιος τις πηγές του, για να μπορούμε να τις αξιολογήσουμε, στο Ιντερνετ μπορεί να βρω ένα σωρό διαφορετικές πηγές που να λένε διαφορετικά πράγματα. Θα συμφωνήσω στο ότι αν με ενδιαφέρει πραγματικά θα πρέπει να το ψάξω και μόνος μου.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [27-12-2006 17:46]

και τι δε θα εδινα να δω μια τετοια κοντρα hipro vs Dagalidis.

Δηλαδή η φαντασίωση σου είναι τα δύο τριχωτά πουρότεκνα με κιλότα και σουτιέν στα αλογάκια να γιαουρτόνονται;

Βεβαίως ο καθένας με τα γούστα του , αλλά μήπως θα έπρεπε να ζητήσεις κάποια αρωγή από ειδικό; P

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Δηλαδή η φαντασίωση σου είναι τα δύο τριχωτά πουρότεκνα με κιλότα και σουτιέν στα αλογάκια να γιαουρτόνονται;

Βεβαίως ο καθένας με τα γούστα του , αλλά μήπως θα έπρεπε να ζητήσεις κάποια αρωγή από ιδικό; P

0αχχα0α0χ0αχ0αχ0αχ0χα0χα0χα0α0

Πέθαναααααααααα :rofl:

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 08:40]

Εχμμμμμ.........Να κάνω μία ένσταση......Δεν είμαι ούτε τριχωτός ούτε πουρότεκνος...... :p

Αρχική απάντηση από hipro5

Εχμμμμμ.........Να κάνω μία ένσταση......Δεν είμαι ούτε τριχωτός ούτε πουρότεκνος...... :p

αποτριχοση? :p

μολις ακουσα στις ειδησεις οτι τα Σκοπια μετονομασαν το μεγαλυτερο αεροδρομιο της χωρας σε Αεροδρομιο "Μεγας Αλεξανδρος"!

Ντρεπονται για την εθνικη τους ταυτοτητα?

Αρνουνται την σλαβικη καταγωγη τους?

Νοιωθουν "Μακεδονες"?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.