ΝTG Δεκέμβριος 27, 2006 #21981 Δεκέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Ο ntg εκεί που μένει ... Πωπω αδερφακι με κοψοχολιασες... Ετσι οπως το ειδα νομισα οτι πεθανα Καλη χρονια και καλη.... νυχτα!
hipro5 Δεκέμβριος 28, 2006 #21984 Δεκέμβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Χθες, στις 19:37] Aρχιζει η μαχη για ΤΑ 100κ ΣΤΟ 01???? E μιστερ? Δύσκολα αλλά και εύκολα θα έλεγα......... Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 17:46] και τι δε θα εδινα να δω μια τετοια κοντρα hipro vs Dagalidis.
ΝTG Δεκέμβριος 28, 2006 #21985 Δεκέμβριος 28, 2006 Ο εσντις (esdee) που χαθηκε?? Ουτε μιλαει ουτε bench-αρει πια.. (ατιμη Intel το φαγες το παλλικαρι)
ergotelis Δεκέμβριος 28, 2006 #21986 Δεκέμβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από sotirisΤώρα το τι περιμένει να ακούσει ο καθένας είναι άλλο θέμα (και πετάγεται σαν την τσουτσού από κάτω "link link" λες και αν ο Paparovsky στο If@ckmyhardware.com έχει κάνει μια πρόβλεψη της πλάκας είναι αυθεντία και κάνουμε επίκληση στην αυθεντία).Καλή χρονιά,Sotiris Είσαι λίγο άδικος, γιατί από τη στιγμή που ο καθένας πετάγεται και λέει κάτι, που ξέρουμε εμείς αν στέκει ή όχι.Για να τα λέει, ή είναι μέσα στα πράγματα πολύ ή το έχει διαβάσει από κάπου ή απλά του ήρθανε ουρανοκατέβατα. Ό,τι είπε, δε σημαίνει ότι είναι λάθος,αλλά αν δε μπορείς να τα αξιολογήσεις τα λεγόμενά του, τι να το κάνεις? Και η όλη φάση που διαφωνούσαμε, δημιουργήθηκε όχι για το αν ήτανε σωστά ή όχι τα λεγόμενά του αλλά για το στύλ με το οποίο πόσταρε.
Vadergr Δεκέμβριος 28, 2006 #21987 Δεκέμβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma Vader εχεις ΠΟΥΜΟΥ λεμε ρααααααα Ατυχησαμε!
Shaman Δεκέμβριος 28, 2006 #21989 Δεκέμβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis Είσαι λίγο άδικος, γιατί από τη στιγμή που ο καθένας πετάγεται και λέει κάτι, που ξέρουμε εμείς αν στέκει ή όχι.Για να τα λέει, ή είναι μέσα στα πράγματα πολύ ή το έχει διαβάσει από κάπου ή απλά του ήρθανε ουρανοκατέβατα. Ό,τι είπε, δε σημαίνει ότι είναι λάθος,αλλά αν δε μπορείς να τα αξιολογήσεις τα λεγόμενά του, τι να το κάνεις? Και η όλη φάση που διαφωνούσαμε, δημιουργήθηκε όχι για το αν ήτανε σωστά ή όχι τα λεγόμενά του αλλά για το στύλ με το οποίο πόσταρε. Από την άλλη, αν σε ενδιαφέρει πραγματικά το θέμα, κάνεις μόνος σου μια αναζήτηση στο Internet και βλέπεις αν στέκουν ή όχι αυτά που λέει ο "x" συν του ότι ενημερώνεσαι και αποκτάς και προσωπική άποψη..’μα βαριέσαι και θέλεις τα link στο πιάτο μάλλον δεν σε ενδιαφέρει αρκετά το αντικείμενο οπότε είναι προτιμότερο να πας στο παρακάτω thread...Θα συμφωνήσω με το Σωτήρη.
GoriLLakoS Δεκέμβριος 28, 2006 #21990 Δεκέμβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Ναι, εκτάκτως. @Πιθήκι: Εσύ τι γελάς κύριος; Mεχρι και εγω καταλαβα οτι ειχε ρεπο...αφου απαντουσε συνεχεια στο ΟΤ... Αρχική απάντηση από ΝTG Ο εσντις (esdee) που χαθηκε?? Ουτε μιλαει ουτε bench-αρει πια.. (ατιμη Intel το φαγες το παλλικαρι) Εχει λιωσει στην δουλεια το παιδι..μαζευει χρηματα για 6βαθμιο...
Sol Δεκέμβριος 28, 2006 #21991 Δεκέμβριος 28, 2006 sorry αλλά όταν ο άλλος είναι απίστευτα υπερόπτης αλλά και ξεροκέφαλος εμένα όπως και σε άλλους μου αφήνει μια τέτοια εντύπωση : παρατήρησε το συγκεκριμένο thread και κοίτα πως εξελίχτηκε η συζήτηση. Εγώ τουλάχιστον τον ρώτησα για τις "φήμες" που ανέφερε που δεν τις έχω πετύχει ούτε βρήκα κάτι σχετικό με γρήγορο ψάξιμο αλλά με έγραψε στα παπ. του. Ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι τα θέλουμε στο πιάτο, ούτε άσχετοι ήμαστε (δε το λέω προφανώς γιατί προσβλήθηκα). Μια χαρά ευγενικά του ζητήθηκε, όπως και πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά συνεχίζει το βιολί του. Αυτά που διαβάζει τα πολλαπλασιάζει με ΑΜD συντελεστή βαρύτητας x10 ενώ φυσικά μιλάμε για ανακοινώσεις για το μέλλον όπου όλα αλλάζουν. -------- Αρχική απάντηση από GoriLLakoSΕχει λιωσει στην δουλεια το παιδι..μαζευει χρηματα για 6βαθμιο... άσε ρε, που φτιάχνει αυτός και εσύ... σκουπίζεις... (esdee πόσταρε τις φωτογραφίες)
spresv Δεκέμβριος 28, 2006 #21992 Δεκέμβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από gznp spresv το θες ακόμα το Porsche? Yes please!
GoriLLakoS Δεκέμβριος 28, 2006 #21993 Δεκέμβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Solάσε ρε, που φτιάχνει αυτός και εσύ... σκουπίζεις... (esdee πόσταρε τις φωτογραφίες) Solα...χωρις καθαριοτητα και ταξη , τιποτα δεν λειτουργει σωστα...
ergotelis Δεκέμβριος 28, 2006 #21994 Δεκέμβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Shaman Από την άλλη, αν σε ενδιαφέρει πραγματικά το θέμα, κάνεις μόνος σου μια αναζήτηση στο Internet και βλέπεις αν στέκουν ή όχι αυτά που λέει ο "x" συν του ότι ενημερώνεσαι και αποκτάς και προσωπική άποψη..’μα βαριέσαι και θέλεις τα link στο πιάτο μάλλον δεν σε ενδιαφέρει αρκετά το αντικείμενο οπότε είναι προτιμότερο να πας στο παρακάτω thread...Θα συμφωνήσω με το Σωτήρη. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε ένα σημείο, είναι σωστό κατά τη γνώμη μου να αναφέρει κάποιος τις πηγές του, για να μπορούμε να τις αξιολογήσουμε, στο Ιντερνετ μπορεί να βρω ένα σωρό διαφορετικές πηγές που να λένε διαφορετικά πράγματα. Θα συμφωνήσω στο ότι αν με ενδιαφέρει πραγματικά θα πρέπει να το ψάξω και μόνος μου.
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 29, 2006 #21995 Δεκέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 [27-12-2006 17:46] και τι δε θα εδινα να δω μια τετοια κοντρα hipro vs Dagalidis. Δηλαδή η φαντασίωση σου είναι τα δύο τριχωτά πουρότεκνα με κιλότα και σουτιέν στα αλογάκια να γιαουρτόνονται;Βεβαίως ο καθένας με τα γούστα του , αλλά μήπως θα έπρεπε να ζητήσεις κάποια αρωγή από ειδικό; P
jpavly Δεκέμβριος 29, 2006 #21996 Δεκέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Δηλαδή η φαντασίωση σου είναι τα δύο τριχωτά πουρότεκνα με κιλότα και σουτιέν στα αλογάκια να γιαουρτόνονται; Βεβαίως ο καθένας με τα γούστα του , αλλά μήπως θα έπρεπε να ζητήσεις κάποια αρωγή από ιδικό; P 0αχχα0α0χ0αχ0αχ0αχ0χα0χα0χα0α0 Πέθαναααααααααα
hipro5 Δεκέμβριος 29, 2006 #21997 Δεκέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 08:40] Δηλαδή η φαντασίωση σου είναι τα δύο τριχωτά πουρότεκνα με κιλότα και σουτιέν στα αλογάκια να γιαουρτόνονται; Εχμμμμμ.........Να κάνω μία ένσταση......Δεν είμαι ούτε τριχωτός ούτε πουρότεκνος......
zyx Δεκέμβριος 29, 2006 #21998 Δεκέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Εχμμμμμ.........Να κάνω μία ένσταση......Δεν είμαι ούτε τριχωτός ούτε πουρότεκνος...... αποτριχοση?
hipro5 Δεκέμβριος 29, 2006 #21999 Δεκέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 14:15] αποτριχοση?
giorikas Δεκέμβριος 29, 2006 #22000 Δεκέμβριος 29, 2006 μολις ακουσα στις ειδησεις οτι τα Σκοπια μετονομασαν το μεγαλυτερο αεροδρομιο της χωρας σε Αεροδρομιο "Μεγας Αλεξανδρος"!Ντρεπονται για την εθνικη τους ταυτοτητα?Αρνουνται την σλαβικη καταγωγη τους?Νοιωθουν "Μακεδονες"?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.