Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Βρε παιδιά γιατί τελευταία όσα mails μου έρχονται στο yahoo.com γραμμένα στα ελληνικά φαίνονται κινέζικα;Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ή απλά να σταματήσω να δέχομαι ελληνικά mails εκεί;

Αρχική απάντηση από Bigi

Βρε παιδιά γιατί τελευταία όσα mails μου έρχονται στο yahoo.com γραμμένα στα ελληνικά φαίνονται κινέζικα;

Αυτό το πρόβλημα πήγε να λύσει στην Κίνα ο YDinopoulos. Λύση δεν έχει βρεθεί ακόμα, αλλά προσωρινά, μπορείς να του στέλνεις τα κινέζικα emails να στα μεταφράζει.

Μην το απασχολούμε το παιδί, θα έχει δουλειές εκεί! :D

astrolabos, τη ρύθμιση αυτή που μπορώ να την κάνω;Δε χρησιμοποιώ κάποιον mail client. Από το yahoo μόνο το προφίλ με αφήνει να αλλάξω.

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 01:32]

encoding->utf-8 ίσως;

και απο το firefox δεν γινεται?

@ καλημερα σε ολους :D

Αρχική απάντηση από def [Χθες, στις 13:23]

ο def στα κινεζικα πως ειναι?:hehe:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Χθες, στις 15:54]

def-τσονγκ :p

Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 22:46]

def-son στα γιαπωνέζικα :p

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Χθες, στις 23:10]

πτωμα ειμαι λεμε..

Αυτό το τελευταίο σε ποιά γλώσσα είναι?....... :D

Αρχική απάντηση από hipro5

Αυτό το τελευταίο σε ποιά γλώσσα είναι?....... :D

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 14:27]

Εργατική :p

διαβασματικη θα ελεγα εγω! :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Συνεχισε εσυ, και "καταλαθος" θα γινεις delete απο την λιστα μου ;)

Εξαρτάται την λίστα.

Αν είναι η λίστα με τους ''από πίσω'' μάλλον θα έβλεπα την διαγραφή με ανακούφιση.

:p

Και ο Πριονέτος διορίζεται στο Δημόσιο.:tomato:

Πριν λίγες μέρες βγήκε το φεκ διορισμού μου και σε 2-3 περίπου εβδομάδες μετακομίζω Αθήνα για να εργαστώ ως ΤΕ Πληροφορικής στη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.Αντε να έρθω και σε κανένα meeting για κανένα μπριζολίδη.

Αλλο ένα βαρίδι προστέθηκε στην ελληνική κοινωνία και τον κρατικό προϋπολογισμό. :devil: :sick:

Αρχική απάντηση από Πριονέτο

Και ο Πριονέτος διορίζεται στο Δημόσιο.:tomato:

Πριν λίγες μέρες βγήκε το φεκ διορισμού μου και σε 2-3 περίπου εβδομάδες μετακομίζω Αθήνα για να εργαστώ ως ΤΕ Πληροφορικής στη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.Αντε να έρθω και σε κανένα meeting για κανένα μπριζολίδη.

Αλλο ένα βαρίδι προστέθηκε στην ελληνική κοινωνία και τον κρατικό προϋπολογισμό. :devil: :sick: [/QUOT

συνχαρητηρια

:)

εχει κανενα μισαωρο που πατησα ενα σκυλι και μου εσπασε η ποδια απο την μπροστινη την ροδα,ειναι εσωτερικα και καλυπτη την ροδα το αμαξι μου ειναι c3 σιντροεν,γνωριζει κανενας ποσο εχει μια ποδια,αντι για λασποτηρα εχει αυτο το πλαστικο

Βγαζεις κατι σε αγγελια και τα μισα πμ λενε....

Γιατι το πουλας?

ΕλεοC

Ρε φιλε το πουλαω επειδη ετσι θελω...lolen

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.