Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΝTG [Χθες, στις 21:41]

astro.....

πως επιλεγεις υποτιτλους με το vlc??

Τους εκανα σε sub και σε srt και δεν του δειχνει!

(εννοειται οτι διαλεγω track 1 απο video->subtitles track->track 1)

To nero showtime εμοιαζε το καλυτερο....μιας και δειχνει πλεον τους subs.....αλλα δεν υποστηριζει ελληνικα:tomato:

Το Bsplayer ...κανει αυτα που θελω....αλλα πρεπει να φορτωσω αρχειο ηχου ξεχωρα..παρολο που το avi εχει δυο audio streams..

Και η μαχη θα συνεχιστει αυριο...

edit

και ολα αυτα επειδη μου "εκοψε" εκεινη τη στιγμη και εβαλα σαν πρωτο ηχο τα ελληνικα.

Αν εβαζα τα αγγλικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα...απλα θα εκανα την δουλεια μου με δυο διαφορετικους players...Τωρα δεν κανω με κανεναν...:p

ξαναμανα εδιτ...

αει ντιτ ιτ.....Επιτελους...Nero showtime is the new king in town...

Απλα επρεπε να αλλαξω τα fonts απο το προγραμμα.:tomato:

Πλεον εχουμε παιδικα να βλεπει η ανηψια(στα ελληνικα) ..αλλα και εμεις(στα αγγλικα).

Δεν πολυβολευε να τα κραταω σε vob..

File->Open File ;)

post-400-1416072919,9422_thumb.jpg

@astro

παραηταν τελειο για μενα....:weep:

Για καποιον ανεξηγητο λογο δεν παζει υποτιτλους..

Το πηρα το μαθημα μου παντως...πρωτος ηχος αγγλικα...

(nemo σου 'ρχομαι...)

Αρχική απάντηση από ΝTG

@astro

παραηταν τελειο για μενα....:weep:

Για καποιον ανεξηγητο λογο δεν παζει υποτιτλους..

Το πηρα το μαθημα μου παντως...πρωτος ηχος αγγλικα...

(nemo σου 'ρχομαι...)

Στους υπότιτλους δε πιστεύω να άφησες default encoding στα advanced settings ε; Πήγαινε και κάρφωσε την CP1253

παιδια οσοι εχετε 8800 περαστε τους καινουριους 97.44 υπαρχει μια αυξηση 100 ποντoυς 3DMARK2006

Εστειλα το λαπτοπ στην acer για RMA. Ενας απο τους λογους ηταν ο χαλασμενος seagate 4200.

Ερχεται το λαπτοπ χθες και βλεπω στο χαρτι οτι εβαλαν 5400 δισκο (εδω χαιρομαστε) Samsung (εδω μας ζωνουν τα φιδια).

Κανω ενα Hdtach και βλεπω οτι ειναι λιγο πιο αργος απ τον 4200 seagate..... εδω λεω "ε δε πειραζει... usb θα τον κανω ουτος ή αλλως"...

Ανοιγω το λαπτοπ για να βαλω τον 7200 seagate μου και βλεπω οτι ο samsung ειναι 0,83Α :rant: Εδω ειναι που παθαινω το πρωτο εμφραγμα.......

Τελος παντων... το βαζω στο icybox και στη συνεχεια στο σταθερο... επαιξε στην αρχη, αλλα μετα απο λιγο αρχισε κατι μηνυματα οτι δε μπορεσε να γραψει και κολλουσαν και τα windows.... οταν εβαλα 2ο usb ολα καλα.....

Την τρελα μου γαμωτο........................................ μεχρι και ο 7200 ειναι 0,58Α και παιζει μια χαρα..... ηταν αναγκη τωρα να μου βαλουν samsung????

To icy box και τα 0,83 που ζητουσε φαινεται.....

πραγματικα δεν εκανα τπτ....

απλα στην αρχη τον δουλευα μονο με ενα usb μεχρι να καταλαβω οτι θελει και το δευτερο

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Παιδες καληνυχτα. Φευγω απο δουλεια (σσ 22:30 εδω)

Σημερα εχει εξοδο με το μωρο :inlove:

Photo pls...αλλιως δεν σε πιστευω...:p

Αρχική απάντηση από def

αν επιτρεπεται κινεζα ειναι?

Νοp. Ειναι γειτονισσα μας.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Photo pls...αλλιως δεν σε πιστευω...:p

Αν ψαξεις λιγακι πιο πισω, ολο κ κατι θα βρεις...

Νοp. Ειναι γειτονισσα μας.

Αν ψαξεις λιγακι πιο πισω, ολο κ κατι θα βρεις...

όλο υπονοούμενα αυτό το παιδί....:p

Συνεχισε εσυ, και "καταλαθος" θα γινεις delete απο την λιστα μου ;)

ο def στα κινεζικα πως ειναι?:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.