Shaman Δεκέμβριος 8, 2006 #21682 Δεκέμβριος 8, 2006 Ετοιμάζεται και το "Genuine Advantage" για το Office 2007. ( ( Click! ) )
Shaman Δεκέμβριος 8, 2006 #21684 Δεκέμβριος 8, 2006 Καλημέρα Γιάννη!No more Firefox με τα memory leaks και τα crash...Opera rulez απλά. Τον δοκιμάζω περίπου μία ώρα και δηλώνω ερωτευμένος. Είναι γρηγορότερος, πιο ελαφρύς και με λιγότερα vulnerabilities από τον Firefox (το τελευταίο βέβαια μπορεί να στηρίζεται εν μέρει και στο μικρότερο κομμάτι της αγοράς που κατέχει), έχει τρελά keyboard shortcuts, mouse gestures χωρίς plugin, trash can που κρατάει τα tabs που έκλεισες πρόσφατα, built-in password manager σαν το Roboform and the list goes on... Όποιος δεν βαριέται ας τον δοκιμάσει.
nekro8afths Δεκέμβριος 8, 2006 #21685 Δεκέμβριος 8, 2006 ειμαι σχολειο κ βαριεμαι .... εχουμε πληροφορικη κ εχουμε μια εργασια.... :D παιδια αν θελετε ριχτε μια ψηφο να φανει μπουγιο ..... ελεος αντι να μας μαθαινουν τπτ προγραμματισμους τπ με το πως λειτουργουν την δομη του επεξεργαστων τπτ σημαντικο .....μας βαζουν να ψαχνουμε στο γουγλη μλκιες :/ πεδια ν σ πετχει..... τες πα....
dellman Δεκέμβριος 8, 2006 #21686 Δεκέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 06:27] Καλημέρα Γιάννη!No more Firefox με τα memory leaks και τα crash...Opera rulez απλά. Τον δοκιμάζω περίπου μία ώρα και δηλώνω ερωτευμένος. Είναι γρηγορότερος, πιο ελαφρύς και με λιγότερα vulnerabilities από τον Firefox (το τελευταίο βέβαια μπορεί να στηρίζεται εν μέρει και στο μικρότερο κομμάτι της αγοράς που κατέχει), έχει τρελά keyboard shortcuts, mouse gestures χωρίς plugin, trash can που κρατάει τα tabs που έκλεισες πρόσφατα, built-in password manager σαν το Roboform and the list goes on... Όποιος δεν βαριέται ας τον δοκιμάσει. Eίναι ο βασικός μου φυλλομετρητής εδώ και πολύ καιρό, ff no thanks
Chosen Δεκέμβριος 8, 2006 #21687 Δεκέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 03:39] Ετοιμάζεται και το "Genuine Advantage" για το Office 2007. ( ( Click! ) ) Δε μασάμε ρε, MSDN ρούλεζ λέμε!
def Δεκέμβριος 8, 2006 #21688 Δεκέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Δε μασάμε ρε, MSDN ρούλεζ λέμε! τιμουλα?
Chosen Δεκέμβριος 8, 2006 #21689 Δεκέμβριος 8, 2006 Service partner (δλδ κόστος=0) Πρέπει να τα κάνω "evaluate" για την δουλειά... Τώρα, το τι σχέση έχουν τα Vista και το Office, με servers, άλλη υπόθεση
def Δεκέμβριος 8, 2006 #21690 Δεκέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Service partner (δλδ κόστος=0) Πρέπει να τα κάνω "evaluate" για την δουλειά... Τώρα, το τι σχέση έχουν τα Vista και το Office, με servers, άλλη υπόθεση τυχερακια
Reaper Δεκέμβριος 8, 2006 #21691 Δεκέμβριος 8, 2006 Playing Half-Life 2 With The Wiimote http://pcgames.gwn.com/news/story.php/id/10849/
Vadergr Δεκέμβριος 8, 2006 #21692 Δεκέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Reaper Playing Half-Life 2 With The Wiimote http://pcgames.gwn.com/news/story.php/id/10849/ Aληθινο ειναι?
NoDsl Δεκέμβριος 8, 2006 #21693 Δεκέμβριος 8, 2006 Vista Featured!http://www.youtube.com/watch?v=oiG7KFDYkLI
SlotKiller Δεκέμβριος 8, 2006 #21694 Δεκέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Aληθινο ειναι? Ετσι φαινετε!Ο τυπας αναφερει το http://www.wiili.org/ αλλα δε παιζει αυτη τη στιγμη.Κατι ασχετο.........Εβαλα τον σκληρο του λαπτοπ σε usb case, το συνδεσα στο σταθερο και δε μπορω να ανοιξω το account μου (των windows του λαπτοπ). Μου λεει Access Denied!Κωδικο δεν εχω! Τι συμβαινει?Μπορω να κανω κατι? Εστω βαζοντας παλι τον σκληρο στο λαπτοπ.... τι να κανω ωστε να μου δινει access απο αλλο pc?
magicman Δεκέμβριος 8, 2006 #21695 Δεκέμβριος 8, 2006 εχει βρει κανενας eheim σωληνες στην θεσ/νικη? σε ποιο μαγαζι? νταξει και eheim να μην ειναι, απλα να μην τσακιζουν και να ειναι ευκαμπτοι.
YDinopoulos Δεκέμβριος 8, 2006 #21696 Δεκέμβριος 8, 2006 Παιδες καληνυχτα. Φευγω απο δουλεια (σσ 22:30 εδω) Σημερα εχει εξοδο με το μωρο
o polonos Δεκέμβριος 8, 2006 #21697 Δεκέμβριος 8, 2006 Παιδια το yahoo σας δουλευει κανονικα??? Γιατι σε μενα εδω και μερες μου βγαζει σφαλμα 1Μηπος ξερετε γιατι το κανει αυτο η και πος μπορω να το φτιαξω???
def Δεκέμβριος 8, 2006 #21698 Δεκέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Παιδες καληνυχτα. Φευγω απο δουλεια (σσ 22:30 εδω) Σημερα εχει εξοδο με το μωρο αν επιτρεπεται κινεζα ειναι?
ΝTG Δεκέμβριος 8, 2006 #21700 Δεκέμβριος 8, 2006 astro..... πως επιλεγεις υποτιτλους με το vlc?? Τους εκανα σε sub και σε srt και δεν του δειχνει! (εννοειται οτι διαλεγω track 1 απο video->subtitles track->track 1) To nero showtime εμοιαζε το καλυτερο....μιας και δειχνει πλεον τους subs.....αλλα δεν υποστηριζει ελληνικα Το Bsplayer ...κανει αυτα που θελω....αλλα πρεπει να φορτωσω αρχειο ηχου ξεχωρα..παρολο που το avi εχει δυο audio streams.. Και η μαχη θα συνεχιστει αυριο... edit και ολα αυτα επειδη μου "εκοψε" εκεινη τη στιγμη και εβαλα σαν πρωτο ηχο τα ελληνικα. Αν εβαζα τα αγγλικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα...απλα θα εκανα την δουλεια μου με δυο διαφορετικους players...Τωρα δεν κανω με κανεναν... ξαναμανα εδιτ... αει ντιτ ιτ.....Επιτελους...Nero showtime is the new king in town... Απλα επρεπε να αλλαξω τα fonts απο το προγραμμα. Πλεον εχουμε παιδικα να βλεπει η ανηψια(στα ελληνικα) ..αλλα και εμεις(στα αγγλικα). Δεν πολυβολευε να τα κραταω σε vob..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.