Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Παιδία έχω κατεβάσει μια ταινία που είναι σπασμένη στα 2 και όταν πχ τρέχω το ένα αρχείο κάνει ένα reindex και φορτώνει μέχρι περίπου 27μιν

Τι φταίει ? θέλει κάποια codecs ?

Αρχική απάντηση από Borg

Παιδία έχω κατεβάσει μια ταινία που είναι σπασμένη στα 2 και όταν πχ τρέχω το ένα αρχείο κάνει ένα reindex και φορτώνει μέχρι περίπου 27μιν

Τι φταίει ? θέλει κάποια codecs ?

ταινια το λεμε τωρα?

Εφόσον υπάρχουν η8οποιοί...παίζει σενάριο...και αρκετά πόμολα για τρίψιμο....μπορεί να ονομαστεί ταινία:hehe:

Χαιρετω την εκλεκτη ομηγυρη.

Ευχομαι χρονια πολλα στον αγαπητο ναυτη nkoumle. Τον ευχαριστω για τις ζεστες νυχτες στον Πορο. Να χαιρεται το ονοματακι του μαζι με ολους τους "Νικοι" του φορουμ.

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 16:57]

Χαιρετω την εκλεκτη ομηγυρη.

Ευχομαι χρονια πολλα στον αγαπητο ναυτη nkoumle. Τον ευχαριστω για τις ζεστες νυχτες στον Πορο. Να χαιρεται το ονοματακι του μαζι με ολους τους "Νικοι" του φορουμ.

Σ' ευχαριστώ πολύ αγαπημένο μου ναυτάκι ζουμπουρλούδικο!!!:daisy:

Θα μου λείψει η "συντροφιά" σου στις κρύες και έρημες νύχτες που θα έχω στη Θεσσαλονίκη...

Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους του forum!

Αξίζει η προσφορά της Vivodi για το dslCube@4mbit, 99ευρώ για 8 μήνες; Εννοώ αν αξίζει να πάω στη Βιβόδι. Κι αν ναι, γίνεται να διακόψω τη σύνδεσή μου με τη forthnet που λήγει στις 22/12, πιο πριν?

Ρε παιδια εχει κανεις προβλημα με vivodi full llu σημερα? Απ το πρωι δεν εχω ιντερνετ, το λαμπακι του speedtouch 530i αναβοσβηνει συνεχεια, και στην εξυπηρετηση πελατων με γειωνουν κανονικα... Το πιο εκνευριστικο ειναι το "σας συνδεω αμεσως" και σε ριχνουν στην αναμονη.... Πηρα 3 φορες καπακι, ευγενικα, πιο σοβαρα και τσαμπουκαλεμενα, τιποτα, δεν ιδρωνει το αυτι τους. Κατσε να φτιαχτει το προβλημα και θα φανε μια καταγγελια ΝΑΑΑ. Αυτοι σε γραφουνε στα @@δια τους, αλλα αν καθυστερησεις να πληρωσεις το λογαριασμο σου στελνουν εξωδικο... Α ρε βουρδουλα που θελετε....

παιδια για βοηθηστε λιγο λιγο,ο Mozilla σας λειτουργει?εχεις κανενας προβλημα γιατι δεν μπαινει απο mozilla σε μενα σας παρακαλω αν καποιος μπαινει ας μου το πει

λευτερη γιατι να μην μπαινει? explorer ειναι δεν ειναι σαν το msn. σου βγαζει κανα σφαλμα?

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

λευτερη γιατι να μην μπαινει? explorer ειναι δεν ειναι σαν το msn. σου βγαζει κανα σφαλμα?

δεν μπαινει.Εσυ με τι μπαινεις?

mozilla firefox σιγα μην μπαινω με ie. καντο Unistall και ξανα install αμα ειναι. εσβησες μηπως κανα αρχειο?

μα το εσβησα και το ξαναπερασα και παλι τα ιδια δεν μπαινει,για δες αυτο το εχω σωστα ρυθμισμενο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.