Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Πάλι καλά να λες. Εγώ δεν μπορώ να διαβάσω, μόνο κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Και μόνο ότι είναι "υποχρεωτικό" (π.χ. σχολή, εργασίες κλπ), δεν μπορώ να διαβάσω

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

λαχταρα που τραβηξα,μπερδεψα τα μπουκαλακια και αντι για το νερο ηπια μια γουλια αρωματικα ελαια για μασαζ,και το στομαχι μου αρχισε να διαμαρτυρετε:tomato:

Καλημερες boys and girls.....

Να δω για ποσο θα με κυνηγαει η γκαντεμια.....:cry:

Παλι καλα που εφτιαξα καλο καφε σημερα:happy:

Αρχική απάντηση από Chosen

ζωγραφισε ο τυπος!!!!!

Τρελλη φαντασια ,τρελλη λεπτομερεια...

Αν και εδω που τα λεμε ..επρεπε να κανει ανοιγμα κεντρικα στο

προφυλαχτηρα, οπως το ειχε σχεδιασει αρχικα....και ξεχασε και την αεροτομη!

Ερασιτεχνης ...τι περιμενεις??!?!?!!:tomato:

Καλημερες...

ρε παιδια μιας και τελειωσε η συνδρομη του mcafee, ποιο antivirus/firewall να βαλω?

Αληθεουν τα καλα λογια για τον νεο νορτονα?οτι ειναι ελαφρυς και οτι δεν σου μαμαει το συστημα?

Το avg λεει τιποτα?Αυτο εχω βαλει προσωρινα.

Αρχική απάντηση από Vadergr

ρε παιδια μιας και τελειωσε η συνδρομη του mcafee, ποιο antivirus/firewall να βαλω?

Αληθεουν τα καλα λογια για τον νεο νορτονα?οτι ειναι ελαφρυς και οτι δεν σου μαμαει το συστημα?

Οτι είναι πιο ελαφρύς (από τον παλιό) ναι.

Ότι δεν σου μαμάει το σύστημα μου θυμίζει το ''Μπορείς να παίξεις το FSX με Riva TNT''.

Αρχική απάντηση από spc

Ότι δεν σου μαμάει το σύστημα μου θυμίζει το ''Μπορείς να παίξεις το FSX με Riva TNT''.

lol κατατοπιστικός

Αρχική απάντηση από Vadergr

Όχι να μην τον βάλεις τον Nortona :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.