Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma

πριν λιγο 2 παιδια πανω σε ενα παπακι σκοτωθηκαν εξω απο το σπιτι μου...............ετρεχαν και δεν φοραγαν κρανος.......εχασαν τον ελεγχο καβαλησαν τη μεσοτοιχια απο τα 2 ρευματα χτυπησαν σε μια κολωνα και καρφωθηκαν στο απεναντι ρευμα πανω σε ενα διερχομενο ταξι........

ευχομαι κανεις σας να μην δει τετοια σκηνη απο κοντα.δυστυχως για μενα το ειδα την ωρα που εγινε.

αμαν βρε μαλακούλη :p

ηρθε η μνημηηηη οεο!...τα κεφαλια μεσα λεμεεεε :D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:56]

πριν λιγο 2 παιδια πανω σε ενα παπακι σκοτωθηκαν εξω απο το σπιτι μου...............ετρεχαν και δεν φοραγαν κρανος.......εχασαν τον ελεγχο καβαλησαν τη μεσοτοιχια απο τα 2 ρευματα χτυπησαν σε μια κολωνα και καρφωθηκαν στο απεναντι ρευμα πανω σε ενα διερχομενο ταξι........

ευχομαι κανεις σας να μην δει τετοια σκηνη απο κοντα.δυστυχως για μενα το ειδα την ωρα που εγινε.

ouch .... :o

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 02:50]

μόλις γύρισα από βοτανικό (Θεοδωρίδου-Γονίδη) Καλά ήταν, αλλά ρε φούστη μου, τι ***** παίρνει αυτός ο Γονίδης και τη δεύτερη φορά που βγαίνει είναι τελείως λιώμα???

ΥΓ Proxima estacciό: Διογένης Palace (Πέγκυ Ζήνα)

ΥΓ2 Μέχρι να πάω στο Διογένη, πάω να κοιμηθώ :p

Την κα**ιαρα συντροφο του την εχεις δει ? 27 αυτη και αυτος 49!!! Γ*ΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ Γ*ΜΩ :mad:

ο γονιδης γνωστη μαστουρα... ειχε ερθει εδω στο κιλκις περσι, και ενας φιλος που ηταν του μαγαζιου γυρνουσε εκει στο καμαρινι του και πηγε να παρει αυτογραφο και τον ειδε λιωμα και εκεινη την ωρα επρεπε να βγει. και σηκωνεται και λεει που ειναι η πιστα ρε παιδια? φυσικα οι σωματοφυλακες τον φιλο μου τον εδιωξαν απο κει.

Αρχική απάντηση από kender

Ερχονται οι Guardian στην Ελλάδα !!!!11111oneoneeleven

ποιοι guardians????? η cs clann???? αν ναι ποτε και που?

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 11:02]

ποιοι guardians????? η cs clann???? αν ναι ποτε και που?

blind guardian θα εννοει ρε αποτυχημενε CSα :p

Αρχική απάντηση από GruntGR

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

σε παει στοιχημα cs???? ποσα βαζεις????

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 11:50]

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

σε παει στοιχημα cs???? ποσα βαζεις????

Και πως θα με πληρωσεις μωρε ? με paypal ? :p τεσπα παιζουμε οποτε θες αρκει να παμε aim_headshot και οχι awp_map μιας και εισαι γνωστη awp whore :p

Και πως θα με πληρωσεις μωρε ? με paypal ? :p τεσπα παιζουμε οποτε θες αρκει να παμε aim_headshot και οχι awp_map μιας και εισαι γνωστη awp whore :p

ρε δοσε μου ενα awp & deagle και ας εισαι ο superman εγω θα σε killaro :p :P :p

αυτα ειναι σοβαρα guns ολα τα αλλα ειναι για αδερφες μπαμ και κατο οχι 40 σφαιρες.....

Στο F.E.A.R ψηνεται κανενας γιατι εχω κατι οικονομικες δυσκολιες τωρα τελευταια....:p

αν θελει κανενας να κοντραριστουμε σε σουβλακια/σουτζουκακια εδω ειμαι. πμ.:p:hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 14:25]

Στο F.E.A.R ψηνεται κανενας γιατι εχω κατι οικονομικες δυσκολιες τωρα τελευταια....:p

Αν θελεις ελα να σου ριξω ενα χερι ξυλο :devil: :devil: :devil::flex: :flex: :flex:

Εχεις και ΠΜ εδω και μερες ;)

Όντως τους blind guardian εννοώ :p

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

αν θελει κανενας να κοντραριστουμε σε σουβλακια/σουτζουκακια εδω ειμαι. πμ.:p:hehe: :hehe:

μέσα :hehe:

Αρχική απάντηση από Borg

ηρθε η μνημηηηη οεο!...τα κεφαλια μεσα λεμεεεε :D

ηηηηηχχχχαααααα βρε τυρι(πιτα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.