Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 07:58]

Και να του πληρονουμε εμεις το φαγητο μεχρι τα 90 του απο τους φορους μας ???

Ποιος ειπε οτι (edit)[πρεπει] να του δινουν φαι;;

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 10:19]

γιατι στην φυλακη δεν θα τρωει? ποιος τα πληρωνει? εγω, εσυ. κτλ...

Εγω δε λεω αυτο, λεω οτι κανονικα δεν πρεπει να του δινουν ουτε φαγητο, τα σκουπιδια και αν...

Αν θελει φαι να παει να ζητησει απο τη μανα του 17 παιδιου που σκοτωσε...

Αρχική απάντηση από Elpis

Εγω δε λεω αυτο, λεω οτι κανονικα δεν πρεπει να του δινουν ουτε φαγητο, τα σκουπιδια και αν...

Αν θελει φαι να παει να ζητησει απο τη μανα του 17 παιδιου που σκοτωσε...

σιγα ρε keyboard warrior , θα φας το τοπο

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:04]

σιγα ρε keyboard warrior , θα φας το τοπο

...

http://tech.pathfinder.gr/tech/236540.html

''Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η εταιρεία Jiangsu Menglong Science and Technology λανσάρει στην κινεζική αγορά έναν υπολογιστή που τρέχει στα 750 Megahertz, διαθέτει σκληρό δίσκο 40GB και μνήμη 256MB, με τιμή μόλις 1.599 γουάν (155 ευρώ).''

καλα πλακα κανουν? αυτο ουτε για κατεβαστηρι δεν κανει!(που λεει ο λογος)

Χα! Η εταιρια ειναι μελος μια αρκετας μεγαλης ημι-κρατικης, η οποια ειναι 200 μιλια απο την Σαγκαη, στην Nanjing.

Και για να καταλαβετε τι παιζει με τα yuan (η αλλιως RMB), με 50 τρως ενα σχετικα καλο γευμα, με 200 σε πολυτελες εστιατοριο (καραβιδες-κρασους,κτλπ)

Και οι γυναικες απο 300-600 περιπου ;)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Χα! Η εταιρια ειναι μελος μια αρκετας μεγαλης ημι-κρατικης, η οποια ειναι 200 μιλια απο την Σαγκαη, στην Nanjing.

Και για να καταλαβετε τι παιζει με τα yuan (η αλλιως RMB), με 50 τρως ενα σχετικα καλο γευμα, με 200 σε πολυτελες εστιατοριο (καραβιδες-κρασους,κτλπ)

Και οι γυναικες απο 300-600 περιπου ;)

τι εννοας φιλτατε:p 300-600

Guyz πως λέγεται η ξανθιά πάνω στο τραπέζι με τα θεικά πόδια και το σχιστό φόρεμα που χορεύει στην διαφήμιση του Bacardi mojito? :p

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 21:41]

Guyz πως λέγεται η ξανθιά πάνω στο τραπέζι με τα θεικά πόδια και το σχιστό φόρεμα που χορεύει στην διαφήμιση του Bacardi mojito? :p

:worship: :worship:

Οχι για εσενα ...Για την ξανθια!:p

πριν λιγο 2 παιδια πανω σε ενα παπακι σκοτωθηκαν εξω απο το σπιτι μου...............ετρεχαν και δεν φοραγαν κρανος.......εχασαν τον ελεγχο καβαλησαν τη μεσοτοιχια απο τα 2 ρευματα χτυπησαν σε μια κολωνα και καρφωθηκαν στο απεναντι ρευμα πανω σε ενα διερχομενο ταξι........

ευχομαι κανεις σας να μην δει τετοια σκηνη απο κοντα.δυστυχως για μενα το ειδα την ωρα που εγινε.

μόλις γύρισα από βοτανικό (Θεοδωρίδου-Γονίδη) Καλά ήταν, αλλά ρε φούστη μου, τι ***** παίρνει αυτός ο Γονίδης και τη δεύτερη φορά που βγαίνει είναι τελείως λιώμα???

ΥΓ Proxima estacciό: Διογένης Palace (Πέγκυ Ζήνα)

ΥΓ2 Μέχρι να πάω στο Διογένη, πάω να κοιμηθώ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.