Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

και δεν τα εσβηνες καλυτερα???

Απο 'βδομαδα θα ανοιγε αλλο!:hehe:

@polonos...

αναφορα δεν παταω (αν αυτο εννοεις)

νιωθω πολυ ρουφιανος...

Μια εμμεση νυξη εδω και αμα θελουν οι mods/admin το βλεπουν..

Και εγω το ειχα δει απο νωρις...αλλα περιμενα να τριτωσει :D

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ισοβια να το χωσουν ρε.πρεπει να εχει καποιο ψυχολογικο προβλημα αυτος. δεν μπορει ετσι να πηρε την καραμπινα και να βαραει.

Να πάει.

Αλλά προσοχή με αυτά τα "ψυχολογικά προβλήματα" έχουν γίνει η αιτία τέτοια καθάρματα να θεωρηθούν σαν «άρρωστοι» και αντί για φυλακές να τους πηγαίνουν σε κλινικές και να μειώνεται ο βαθμός της ποινής τους

O ανθρωπος ήταν αδίστακτος . 9 στους 10 αν τους δώσουν μια καραμπίνα και τους πουν χτύπα αυτο το πρόβατο απο το 1μ στο κεφάλι δεν θα μπορέσουν να το κανουν . Αυτος εκτέλεσε κανονικότατα 4 ανθρώπους και κυνήγησε και τον 5ο για να τον απο-τελειώσει [τον 17χρονο] . Και την άλλη μέρα εβγαινε στις κάμερες και έπαιρνε και θέση για το συμβάν τι να λέμε τώρα.

Ελπίζω στην φυλακή να πάθει οτι και ο Δ00ρής.

δουρής = τυπάς ο οποίος βίαζε τα παιδιά του (αγοράκια κιόλας, ούτε καν κοριτσάκια) και στη φυλακή άντεξε max 5-6 χρόνια

αυτοκτόνησε γιατί του εγκαθιστούσαν πολλά πράγματα, όχι μόνο diskeeper...

ρε παιδιά, έχω ένα w800i ενός χρόνου, σε άριστη κατάσταση, πόσο λέτε να μπορώ να το πουλήσω? 180 ευρώ ?

Αρχική απάντηση από Borg

περα απο την μνημουλα ηρθε ο 6600 με step --> L629B478 :D

Καλοκλοκάριστος, λένε πως είναι από τα καλύτερα steps ;)

Αρχική απάντηση από dpresv

δουρής = τυπάς ο οποίος βίαζε τα παιδιά του (αγοράκια κιόλας, ούτε καν κοριτσάκια)

omg... Το έπιασες αυτό που είπες; Δηλαδή θα ήταν μικρότερο το κακό αν βίαζε την κόρη του???

και στη φυλακή άντεξε max 5-6 χρόνια

ατυχία... Χάσαμε μια εξέχουσα προσωπικότητα της ελληνικής κοινωνίας...

Και σου έρχονται οι φιλόλογοι και σου λένε, ότι δεν είναι σωστό να υπάρχει θανατική ποινή, γτ σκοπός μας πρέπει να είναι να σωφρονίζουμε τους καταδικασθέντες, ότι κι αν έχουν κάνει. Ού ρε. Μείνετε στον κόσμο σας per sempre, δε θα χάσουμε και τπτ :getlost:

ναι οι φιλολογοι. θεμα εκθεσης ειναι στην γ λυκειου. και οταν συζητουσαμε για αυτο το θεμα, και ειπα οτι ειμαι υπερ τις θανατικης ποινης σε ορισμενες περιπτωσεις κοντεψε να με δειρει η καθηγητρια.

Αρχική απάντηση από dpresv

δουρής = τυπάς ο οποίος βίαζε τα παιδιά του (αγοράκια κιόλας, ούτε καν κοριτσάκια) και στη φυλακή άντεξε max 5-6 χρόνια

αυτοκτόνησε γιατί του εγκαθιστούσαν πολλά πράγματα, όχι μόνο diskeeper...

Τον αυτοκτονησαν θες να πεις...

Τα ιδια τραβουσα και εγω. Ειναι πολυ ρομαντικες οι γυναικες φιλολογοι. Απο την αλλη οι αντρες ειναι τρελοι.

ΑΑΑ και δεν ειμαι απολυτος, οντως ισχυει. Σκεφτειτε το...

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Τον αυτοκτονησαν θες να πεις...

Το αυτό πιστεύω και γω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.