Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=28954

αντε παλι... πρεπει να τραβαει μεγαλο κολλημα αυτο το παλικαρι.

Σε σημείο που όταν είναι βροχερός ο καιρός θα βάζει τα κλάμματα μπορώ να πω....

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Δεν σε χαλασε Δεινοπουλακο 80αρης αυθεντικος Fujitsu (5400 rpm) στα 25 Ευρω...:D

A...καλημερααααααα

:o:weep:

Αν ο 100αρης 7200rpm ατα 2,5" (για το λαπτοπ) κανει εκει κοντα ...δεν κουβαλας κανεναν?

μην μου ποσταρεις ταχυτητες γιατι ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι μου με την κ@λοαλτεκ.

Παίδες, εγώ χτύπησα ddr2 800mhz με 4άρια, g.skill ,220 ευρά σύνολο από το ebay Αμέρικα.Είχε κι άλλες ο τύπος αλλά η δημοπρασία τελείωσε.Αν τη ξαναβγάλει θα δώσω το Link.Μου κανε και διευκόλυνση με τα τελωνία να γράψει άλλα αντί άλλων.Πιστεύω να αξίζουνε!

παρατήρησα, για πρώτη φορά-νομίζω, στην DFI μου, ότι είναι αναμένα 3 από τα 4 κόκκινα leds, ενώ είμαι εντός των παραθύρων. Είναι φυσιολογικό αυτό? (τα 2 κίτρινα είναι, φυσιολογικά-απ'όσο ξέρω-αναμένα)

DFI LanParty nf4 Ultra-D

Ρε παίδες, μόλις αγόρασα από ένα τύπο στο ebay amerika που έχει 1562 αξιολογήσεις με ποσοστό θετικών 99,6%, κοιτάξτε γιατί έχει πάρει αρνητικές!Ο άνθρωπος είχε πρόβλημα υγείας, σεβαστό, αλλά όταν είδα τα σχόλια πέθανα στα γέλια!Κάποιος τους έστειλε στους νικητές δημοπρασιών πίσω τα λεφτά και λέει ότι πέθανε ο πωλητής και ποστάρει πάλι και λέει είμαι ζωντανός! :rofl::hehe::rofl::hehe:

clipboard01dd4.jpg

Χαρούμενος είσαι σήμερα Polone....τι παίχτηκε...Σβαρτζενέγκερ απο τους δίδυμους μήπως?????:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.