Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

EEE και εγω εχω AMD, ΧΡ 2800+...

Εχω μεινει ακομα στα παλια! Κραταμε γερα...

κι εγώ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, με AMD θα είμαι :p

Έχω μάθημα στις 12, και βαριέμαι να πάω. Με τιμεί αυτό; :p

Το ξέρω πως είναι το ρήμα, αλλά κάνει μπαμ ότι δεν παρακολουθείς την εκπομπή fight club :p

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 11:25]

κι εγώ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, με AMD θα είμαι :p

Έχω μάθημα στις 12, και βαριέμαι να πάω. Με τιμεί αυτό; :p

μια απο τα ιδια. και μονοπυρηνο ετσι? να μην ξεχνιομαστε

υ.γ ηπια ενα καφε εδω σε ενα μαγαζι. και τωρα που ηρθα σπιτι ειμαι λες και ηπια πετρελαιο. τι σκ@τα ηταν γμτ.

Πωλείται το παρών Account λόγω διάλυσης. Για πληροφορίες στείλτε προσωπικό μήνυμα.

Απαραίτητες προϋποθέσεις υποψηφίου: ’ριστη Γνώση Linux, Windows (πλην Vista), Ορθογράφος με Γνώση της Ελληνικής, ’ριστες Γνώσεις αρχιτεκτονικής υπολογιστών, προγραμματισμός σε assembly. Θα προτιμηθούν υποψήφιοι με γνώσεις μουσικής και δίπλωμα για μοτοσακό 25cc και κάτω.

Πόσο πάει; :D

^^ :p

Γρήγορη Noob-o-ερώτηση, αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει :

Σε σύστημα SLI, η μνήμη των VGAs προσμετράται κάπου?

Δηλ. σε 2 Χ Go 7900Gs 512MB (υποτίθεται) βλέπω 2 κάρτες στο device manager, και στις ιδιότητες των γραφικών βλέπω την μία με 512ΜΒ...

SLI enabled και με διαφορα στα παιχνιδια-marks. Απλά θέλω να δω αν οι κάρτες είναι 256 η 512 η μία :tomato:

Τι κανετε οταν εχετε παρα πολλα νευρα? Και δεν μπορειτε να τα ξεσπασετε σε αυτον που οφειλονται?

Αρχική απάντηση από spresv

Τι κανετε οταν εχετε παρα πολλα νευρα? Και δεν μπορειτε να τα ξσεσπασετε σε αυτον που οφειλονται?

Αν μπορούσα αυτή τη στιγμή θα ξεσπούσα στον υπολογιστή μου με ένα χαλασμένο μομπο και 2 σκληρούς, αλλά προτιμώ να πάω να παίξω καμιά μπάλα ή καφέ, κάτι γενικά άσχετο από αυτό που σε απασχολεί να κάνεις!

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 15:29]

Τι κανετε οταν εχετε παρα πολλα νευρα? Και δεν μπορειτε να τα ξεσπασετε σε αυτον που οφειλονται?

fpsdoug1ei.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.