Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από darkCount

’στε ραα τους Αλβανούς και πιάστε κάνα νέο laptop....

:flex::D

κανονακι

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 03:17]

παει ο ενας ο 80αρης μου:( :bye:

rma λευτερη!

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 04:11]

Δευτερα στον goran

:hehe: :hehe: καλα ο γκοραν τα κοβει τα πιστωτικα σαν κουπονια.

Με συγχωρείτε βρε παιδιά!........Πόσο κάνει ένα παντελόνι σήμερα?.........Μου ζήτησε η κόρη μου 50 Ευρώ για να πάρει ένα!.......50 Ευρώ ένα παντελόνι?...... :...:

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 10:11]

Με συγχωρείτε βρε παιδιά!........Πόσο κάνει ένα παντελόνι σήμερα?.........Μου ζήτησε η κόρη μου 50 Ευρώ για να πάρει ένα!.......50 Ευρώ ένα παντελόνι?...... :...:

Χαχαχα! Ακόμα καλά είσαι... Όταν αρχίσει να ζητάει 200ευρα για καλές μάρκες τζην να αρχίσεις να ανησυχείς... :D

Ετων? Αν ειναι => 16 και σου ζητησε 50 ευρω για παντελονι, καλα εισαι, ευχαριστω να λες. Οσο μεγαλωνει θα ακους εξωπραγματικες τιμες για ρουχα...

οτι ειπαν τα παιδια. α! προσεχε μην σου ζητησει diesel παντελονι. θα πουλας ενα maximizer για καθε παντελονι!

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 08:11]

μια χαρα εισαι. σε λιγο θα σου ζητησει prada με 230. και χωρις εγγυηση.

Μια χαρα ειναι ρε, να προσευχεσαι να μην μαθει απο Diesel και Replay. 120 ευρω το παντελονι και 45 η ζωνη θα σου παει (γιατι θα θελησει και ζωνη μαζι με το παντελονι) :p :p

Αρχική απάντηση από rip_noob [Σήμερα, στις 17:54]

Ενας φιλος θελει να παρει 2 τετοιες ram.

Ειναι καλες η εχετε να προτεινετε κατι αλλο?

Πάρε τις supertalent 667 στα 74 η μία
Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 18:19]

Πάρε τις supertalent 667 στα 74 η μία

Η transcend ομως ειναι στα 800mhz ενω η supertalent στα 667, γιατι ειναι καλυτερες οι supertalent?

(δεν ξερω σχεδον τιποτα απο μνημες...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.