magicman Νοέμβριος 16, 2006 #21281 Νοέμβριος 16, 2006 θα κρατηθω μεχρι το καλοκαιρι και δεν θα βαλω τπτ αλλο στο πισι. το καλοκαιρι θα το κανω κατεβαστηρι και θα παρω καινουριο συστημα. αρε κατεβαστηρι που θα εχω venice στα 2.5+ και utt λεμεεε! υ.γ ξαναδινει κανεις αλλος πανελληνιες? ή μονο εγω ειμαι?
dom Νοέμβριος 16, 2006 #21282 Νοέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 23:26] υ.γ ξαναδινει κανεις αλλος πανελληνιες? ή μονο εγω ειμαι? Που θες να περασεις?:flower:
magicman Νοέμβριος 16, 2006 #21283 Νοέμβριος 16, 2006 πληροφορικη αει θελω ή τει θεσσαλονικης στην χειροτερη. και φετος περασα αλλα ξαναδινω. και εσυ ξαναδινεις?
dom Νοέμβριος 16, 2006 #21284 Νοέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 23:44] πληροφορικη αει θελω ή τει θεσσαλονικης στην χειροτερη. και φετος περασα αλλα ξαναδινω. και εσυ ξαναδινεις? Εγω εδωσα το 2004 και ειμαι Η/Ν Πειραια 4ο εξαμηνο. Παντος καλη επιτυχεια και καλο κουραγιο να εχεις! Κοιτα και την Βιομηχανικη πληροφορικη Καβαλας,πολυ καλη σχολη(αρκετα δυσκολη)!
yz250 Νοέμβριος 17, 2006 #21285 Νοέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN θα κρατηθω μεχρι το καλοκαιρι και δεν θα βαλω τπτ αλλο στο πισι. το καλοκαιρι θα το κανω κατεβαστηρι και θα παρω καινουριο συστημα. αρε κατεβαστηρι που θα εχω venice στα 2.5+ και utt λεμεεε! υ.γ ξαναδινει κανεις αλλος πανελληνιες? ή μονο εγω ειμαι? Ασε φιλε και εγω δινω...................αλλα κατι Χ6800 κατι phase και αλλα.................... κανενα καινουργιο γκομενακι λιγο απο δω λιγο απο κει...................με καταλαβενεις δηλαδη αστα να πανε....................αλλα μηχανολογια ΤΕΙ Πειραια θελει 13000 μορια περιπου αντε να τα μαζεψεις
dom Νοέμβριος 17, 2006 #21286 Νοέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Yz250 [Σήμερα, στις 09:00] αλλα μηχανολογια ΤΕΙ Πειραια θελει 13000 μορια περιπου αντε να τα μαζεψεις Θα μου ερθεις Πειραια μωρη λουλου?
magicman Νοέμβριος 17, 2006 #21287 Νοέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Yz250 [Σήμερα, στις 09:00] Ασε φιλε και εγω δινω...................αλλα κατι Χ6800 κατι phase και αλλα.................... κανενα καινουργιο γκομενακι λιγο απο δω λιγο απο κει...................με καταλαβενεις δηλαδη αστα να πανε....................αλλα μηχανολογια ΤΕΙ Πειραια θελει 13000 μορια περιπου αντε να τα μαζεψεις μπα εγω συμαζευτικα.δεν εχει τωρα τετοια,μετα το καλοκαιρι. ελπιζω να τα παω καλυτερα
unstoppable Νοέμβριος 17, 2006 #21288 Νοέμβριος 17, 2006 C2D 6600 + 8800GTX + 2 raptor 36,7 ADFD + X-Fi Xtreme music + Nec 7173 + Zalman 9700 on the way, μουχαχαχαχαχα....
GruntGR Νοέμβριος 17, 2006 #21289 Νοέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 09:18] C2D 6600 + 8800GTX + 2 raptor 36,7 ADFD + X-Fi Xtreme music + Nec 7173 + Zalman 9700 on the way, μουχαχαχαχαχα.... Με γειες , πες και τι μνημη θα βαλεις ρ@@@@@@
jpavly Νοέμβριος 17, 2006 #21290 Νοέμβριος 17, 2006 Γ@μω την ώρα και την στιγμή που πάτησαν το πόδι τους εδώ πέρα όλοι οι κλεφτοΑλβανοί.’νοιξαν το σπίτι του 5ου όπου μένει η θεία μου 10.30 το πρωί. Μαζί με τη θεία μου ήταν και η 6 μηνών ανηψούλα μου. Το δωμάτιό της είναι στα δεξιά του σπιτιού. Ο αλβανός, παραβίασε την ξεκλείδωτη πόρτα ασφαλείας με ταυτότητα. Μπήκε μέσα και τράβηξε προς τα αριστερά να ελέγξει τα δωμάτια αν είναι άδεια, ταυτόχρονα μιλώντας στο κινητό με συνεργό του και λέγοντας του να ανέβει και εκείνος.Η θεία μου άκουσε την πόρτα να ανοίγει και φώναξε το όνομα του θείου μου νομίζοντας ότι είναι εκείνος. Αφού δεν πήρε απάντηση σηκώθηκε από το κρεβάτι και βγήκε στο σαλόνι. Είδε στην άλλη πλευρα του σαλονιού τον αλβανό να μιλάει στο κινητό και ευτυχώς κλειδώθηκε στο δωμάτιό της με το μωρό και βγήκε έξω στο μπαλκόνι φωνάζοντας "βοήθεια". Ευτυχώς ο αλβανός τρόμαξε και έφυγε αμέσως. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν, αν ο αλβανός αντί να πάει αριστερά για να τσεκάρει, πήγαινε δεξιά στο δωμάτιο που ήταν η θεία μου και η 6μηνη ανηψούλα μου.Έχω φίλους που είναι αλβανοί, αλλά καμμία σχέση. Μιλάω για τους εγκληματίες που δεν έχουν το θεό τους πραγματικά.’ν τον έπιανα στα χέρια μου νεκρό θα τον έπαιρναν. Μόνο στη σκέψη ότι θα πείραζε την ανηψούλα μου, θα τον έσφαζα.
unstoppable Νοέμβριος 17, 2006 #21291 Νοέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR Με γειες , πες και τι μνημη θα βαλεις ρ@@@@@@ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=903620 (οταν ηταν σε προσφορα καινουργιες με 152 :hehe: ) σε μια p5b deluxe
WeirdAL Νοέμβριος 17, 2006 #21292 Νοέμβριος 17, 2006 Κοιτα και την Βιομηχανικη πληροφορικη Καβαλας,πολυ καλη σχολη(αρκετα δυσκολη)! Kαμμενος ειμαι στην Καβαλα... 4 χρονια και συνεχιζω. Στην εν λογω σχολη...
YDinopoulos Νοέμβριος 17, 2006 #21293 Νοέμβριος 17, 2006 21:32 και τα μπαρακια με περιμενουν.Φημες λενε πως το Ministry Of Sound θα ανοιξει τρελο θεματακι εδω στην Σαγκαη. (/me crossing fingers)
astrolabos Νοέμβριος 17, 2006 #21294 Νοέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Γ@μω την ώρα και την στιγμή που πάτησαν το πόδι τους εδώ πέρα όλοι οι κλεφτοΑλβανοί.’νοιξαν το σπίτι του 5ου όπου μένει η θεία μου 10.30 το πρωί. Μαζί με τη θεία μου ήταν και η 6 μηνών ανηψούλα μου. Το δωμάτιό της είναι στα δεξιά του σπιτιού. Ο αλβανός, παραβίασε την ξεκλείδωτη πόρτα ασφαλείας με ταυτότητα. Μπήκε μέσα και τράβηξε προς τα αριστερά να ελέγξει τα δωμάτια αν είναι άδεια, ταυτόχρονα μιλώντας στο κινητό με συνεργό του και λέγοντας του να ανέβει και εκείνος.Η θεία μου άκουσε την πόρτα να ανοίγει και φώναξε το όνομα του θείου μου νομίζοντας ότι είναι εκείνος. Αφού δεν πήρε απάντηση σηκώθηκε από το κρεβάτι και βγήκε στο σαλόνι. Είδε στην άλλη πλευρα του σαλονιού τον αλβανό να μιλάει στο κινητό και ευτυχώς κλειδώθηκε στο δωμάτιό της με το μωρό και βγήκε έξω στο μπαλκόνι φωνάζοντας "βοήθεια". Ευτυχώς ο αλβανός τρόμαξε και έφυγε αμέσως. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν, αν ο αλβανός αντί να πάει αριστερά για να τσεκάρει, πήγαινε δεξιά στο δωμάτιο που ήταν η θεία μου και η 6μηνη ανηψούλα μου.Έχω φίλους που είναι αλβανοί, αλλά καμμία σχέση. Μιλάω για τους εγκληματίες που δεν έχουν το θεό τους πραγματικά.’ν τον έπιανα στα χέρια μου νεκρό θα τον έπαιρναν. Μόνο στη σκέψη ότι θα πείραζε την ανηψούλα μου, θα τον έσφαζα. Αν δεν άνοιγε τις φυλακές ο Μπερίσα και δεν βρώμιζε η Ελλάδα από Αλβανούς κατάδικους, δε θα είχαμε πρόβλημα.
spresv Νοέμβριος 17, 2006 #21295 Νοέμβριος 17, 2006 Στο κλιμα των ημερων (και επειδη ηθελα να μοιραστω τη χαρα του μαζεμενου δωματιου ) Αφιερωμενο στον ea6gka
ea6gka Νοέμβριος 17, 2006 #21296 Νοέμβριος 17, 2006 LOLLL , φανταζομαι τη γειτονια σου ....ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ
deninho Νοέμβριος 17, 2006 #21297 Νοέμβριος 17, 2006 Να το πάμε λίγο διαφορετικά το θέμα? Αν η Ελλάδα πρόσεχε παραπάνω τα σύνορά της (ξέρω πολύ καλά, το πόσο δύσκολο είναι να ελέγχεις όλο το μήκος των συνόρων, όταν είναι όλο βουνα και κατσάβραχα), αλλά και αν η ΕΛ.ΑΣ. έκανε καλύτερα τη δουλειά της (άκους εκεί, έφυγε κρατούμενος μέσα από το ασυνομικό τμήμα, σαν κύριος...), τότε δεν θα είμασταν έτσι. Σίγουρα, το ότι άνοιξε ο Μπερίσα τις φυλακές δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, αλλά δεν είμαστε τελείως θύματα. εδιτ: στον αστρολάβο πήγαινε αυτό^
astrolabos Νοέμβριος 17, 2006 #21298 Νοέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από deninho Να το πάμε λίγο διαφορετικά το θέμα? Αν η Ελλάδα πρόσεχε παραπάνω τα σύνορά της (ξέρω πολύ καλά, το πόσο δύσκολο είναι να ελέγχεις όλο το μήκος των συνόρων, όταν είναι όλο βουνα και κατσάβραχα), αλλά και αν η ΕΛ.ΑΣ. έκανε καλύτερα τη δουλειά της (άκους εκεί, έφυγε κρατούμενος μέσα από το ασυνομικό τμήμα, σαν κύριος...), τότε δεν θα είμασταν έτσι. Σίγουρα, το ότι άνοιξε ο Μπερίσα τις φυλακές δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, αλλά δεν είμαστε τελείως θύματα. εδιτ: στον αστρολάβο πήγαινε αυτό^ Το ένα είναι το αίτιο και το άλλο το αποτέλεσμα
deninho Νοέμβριος 17, 2006 #21299 Νοέμβριος 17, 2006 όχι. και τα δύο είναι αίτια, και το ότι αλωνίζουν πολλοί Αλβανοί εγκληματίες είναι το αποτέλεσμα (κατ'εμέ)
darkCount Νοέμβριος 17, 2006 #21300 Νοέμβριος 17, 2006 ’στε ραα τους Αλβανούς και πιάστε κάνα νέο laptop....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.