Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από dohc16

Γιάννη, την Κυριακή κερνάμε μπουγάτσα με Renault, ρα.......

Sorry ρε man, αλλά απέχω από τις δραστηρίοτητες του club πολύ καιρό τώρα. Μας φάγανε τα επαγγελματικά γμτ... :(

Χτες ειμουν Χονγκ-Κονγκ για την μερα για να δω 3-4 πελατες.

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η πολη. Ειναι χτισμενη μεσα στην ζουγκλα. Εχει πελωριους ουρανοξυστες των 40-70 οροφων με οπλυ μοντερνους σχεδιασμους. Φυσικα εχει επιρροη απο τους Αγγλαρες που τοσα χρονια ηταν εκει. (Δεξιοτιμονα ολα κ σημανση ιδια Αγγλιας).

Αλλα μου εκανε εντυπωση τα πεζοδρομια. Ολα τα κτιρια ειναι ενωμενα μεταξυ τους με κλειστους διαδρομους. οποτε κ δεν εισαι διπλα στον δρομο.

Μαγευτικη πολη...

Αρχική απάντηση από Athens2004

T Y X E Ρ Ε :baby:

Ελα τώρα, μην γκρινιάζεις.

Και ο δικός σου θα πάει τουλάχιστον 5,2 GHz.

:p

Στα 4.2 με αέρα δεν βγάζει ουτε 12 ώρες prime.......

Με κορόϊδεψες......

Ετοιμάσου για rma...

[somebody call the Inka's]

Αρχική απάντηση από Athens2004

Στα 4.2 με αέρα δεν βγάζει ουτε 12 ώρες prime.......

Με κορόϊδεψες......

Ετοιμάσου για rma...

[somebody call the Inka's]

Εσύ διάλεξες 630 και όχι 631. :p

(άντε και στον αλλάζω με 631 τι θα καταλάβεις; τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξια οπίσθια :p)

πειναω γμτ αλλα κρατιεμαι για το βραδυ που θα παμε για μασαμπουκα με την κοπελα μου...

ξερεις κανεις ποσο παει το μαλλι να βγαλει διπλωμα καποιος στην αθηνα? οχι οτι θα παω αθηνα να βγαλω διπλωμα αλλα να δω τις τιμες. ειχα ξαναρωτησει παλια αλλα μαλλον δεν ηξερε κανενας...

τιιιιιιιιιιι? εγω περιμενα ποιο λιγο απο το κιλκις. εδω ο ενας το εχει 500 και ο αλλος 535 για τον τριτο δεν ξερω. ναι εχουμε τρεις σχολες οδηγων.

Ρε παιδια καλες αυτες οι προσφορες του πλαισιου, αλλα αμα γινει τιποτα τρως τρελη ταπα... Τωρα που εχω μια μικρη υποψια οτι εχει χαιρετησει η dfi expert με τα 100 ευρω, και δεν εοχυν αλλες, μου χει παει ζουμι...

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 21:03]

τιιιιιιιιιιι? εγω περιμενα ποιο λιγο απο το κιλκις. εδω ο ενας το εχει 500 και ο αλλος 535 για τον τριτο δεν ξερω. ναι εχουμε τρεις σχολες οδηγων.

Βγαλε το διπλομα εκει μην το πολυ σκεφτεσαι.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.