Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spresv [Χθες, στις 23:34]

Κοπριτης... OMG λεμε.... Ακτινωτες >>> Τρυπητες :devil:

alfaromeobrera3985ik6.th.jpg

ΚΑΜΙΑ ζάντα της alfa δεν ownarei τις κλασικές με τις μεγάλες τρύπες της alfa .

BTW η gt μου αρέσει πιο πολύ.

http://www.autogaleria.pl/tapety/img/alfa_romeo/alfa_romeo_147_gta_2002_05_m.jpg αυτές λέω ~

Αρχική απάντηση από JaguarOne

@ ntg δοκίμασε με το tskill (είναι ενσωματομένο με τα win) και το όνομα του process (όχι απαραίτητα με .exe). πχ εχω process nlclient.exe, το κλείνω με cmd -> c:\>tskill nlclient

το nod32 ειναι πανισυχυρο...δεν πεθαινει με τιποτα....

Αυριο πουρνο πουρνο...θα κανω ρεσταρτ για παρτυ του....

να ζησουμε να το θυμομαστε...

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Χθες, στις 19:24]

vida guerra η ιταλιδα δεν ειναι? που συναγωνιζεται την keyra για ποιο ωραιο ποπο. keyra λεμε και τα μυαλα στα καγκελα! :D:hehe: :hehe:

Κουβανη ειναι ρε συ, εχει πιο ωραια "οθονη" απτην agustina, αν και με τα ιδια χρωματα (8bit :p ) επισης εχει μεγαλυτερο "τροφοδοτικο" :D , οσο για τα rear ports η vida guerra δεν συναγωνιζεται με καμια,παιζει σε δικο της πρωταθλημα ;)

Αρχική απάντηση από Sol [Χθες, στις 10:48]

dedicated to Athens2004

Η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη!

:flower: E ναι μωρέ νταξ , λογικό + επόμενο η κοπελίτσα φυσάει :cool:

Scarlet καμάριμ ατύχησες η μοιρα μας γέννησε σε διαφορετικές Ηπείρους

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 08:28]

Scarlet καμάριμ ατύχησες η μοιρα μας γέννησε σε διαφορετικές Ηπείρους

παντα υπαρχει το αεροπλανο. η LTU εχει φτηνα εισητηρια.

Δυστηχώς έχω ανειλημμένες υποχρεώσεις αυτό το διάστημα μάλλον θα αρκεστώ σε κάτι αντίστοιχο Ελληνικό[ftw] . :hehe:

Αρχική απάντηση από spresv [Χθες, στις 23:34]

Κοπριτης... OMG λεμε.... Ακτινωτες >>> Τρυπητες :devil:

alfaromeobrera3985ik6.th.jpg

τραγικός eleotic τύπος...!!! όλος ο κόσμος 2 σελίδες μιλάει για γκόμενες και πάτους και αυτός πήγε και πρόσεξε τις ζάντες! έλεος ρε τσίρο αγόρι μου, έλεος........

καλημερα παιδια,αυτην την στιγμη σας γραφω απο το σπιτι μου,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΙΝΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:clap: :happy2:

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 12:07]

μην μου αποπαιρνεις τον Kiddy θα μεγαλώσει σιγά σιγά και αυτός :p

τι σιγά σιγά ρε, κοτζαμάν μαντράχαλος είναι, του χρόνου θα πάει να υπηρετήσει και τη μαμά πατρίδα!!! μη σας ξεγελάει που είναι αδύνατος!!! :devil:

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 12:28]

καλημερα παιδια,αυτην την στιγμη σας γραφω απο το σπιτι μου,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΙΝΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:clap: :happy2:

αντε επιτελους λευτερη. μπες ftp.ntua.gr και βαλε να κατευαινει κανα μεγαλο αρχειο. οταν σταθεροποιηθει κλειστο και αυτη θα ειναι η ταχυτητα που θα κατευαζεις η πραγματικη.λογικα πρεπει να βαρας 100αρι σε απιταριστο dslam... ;)
Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

αντε επιτελους λευτερη. μπες ftp.ntua.gr και βαλε να κατευαινει κανα μεγαλο αρχειο. οταν σταθεροποιηθει κλειστο και αυτη θα ειναι η ταχυτητα που θα κατευαζεις η πραγματικη.λογικα πρεπει να βαρας 100αρι σε απιταριστο dslam... ;)

ευχαριστω γιωργη

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

H πιο σίγουρη λύση είναι κατέβασμα από www.tucows.com και με επιλογή mirror στον provider σου (αν βέβαια υπάρχει).

Αρχική απάντηση από DarkSaga

γνωρίζεται τπτ για τα προγράμματα που ρουφάνε δεδομένα μέσω του bluetooth κινητών?

bluesoleil?

:blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.