Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 12:07]

Θα γίνει κανα γελοίο σήμερα, θα ψηφιστεί καμιά κατάληψη στο πανεπιστήμιο, θα χάσουμε κανά εξάμηνο και θα γελάμε...

πριν λιγο εμαθα οτι λεγανε για κανα 4μηνο καταληψη και δεν υπαρχει περιπτωση να χαθει εξαμηνο και τετοια... μαλλον φημες ειναι.

Παιδιά η Zalman VF900-Cu αν δε συνδεθεί με το ρυθμιστή στροφών δουλεύει στο μέγιστο δυνατό ρυθμό;

Ρε μαμώ το Outpost μου μέσα. Το κάνω install και τα windows δεν μπουτάρουν μετά :p

Και γ@μώ τα firewall. Nten pernaei tipota lemeeeee, ούτε τα Windows :rofl:

Και σου 'πα: βάλε sygate...

Κανείς για τη Zalman;’ντε μπας και προλάβουμε να την πάρουμε,βάλουμε και φύγουμε.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 23:44]

υπευθυνοι για την παιδεια των παιδιων ημαστε εμεις και κανενας δημοσιος ή ιδιωτικος υπαλληλος, και ειναι η δικη μας ελλειψη παιδειας που τα εχει κανει ετσι.

Μέχρι την προηγούμενη γενιά περίπου, τα παιδιά εκπαιδευόντουσαν φυσιολογικά.

Δηλαδή η προηγούμενη γενιά ( μάνα πατέρας ) εκπαίδευε την επόμενη .

Αυτό όμως αλλάζει όταν και οι δυο γονείς τρέχουν για το μεροκάματο.

Τώρα η προπροηγούμενη γενιά ( παππούς γιαγιά ) εκπαιδεύει την μεθεπόμενη.

Εκτός του ότι είναι αφύσικο, από παρωχημένους και κουρασμένους ανθρώπους μην περιμένεις πολλά .

Αρχική απάντηση από Bigi

Και σου 'πα: βάλε sygate...

Κανείς για τη Zalman;’ντε μπας και προλάβουμε να την πάρουμε,βάλουμε και φύγουμε.

Τι να το κάνω αυτό? RIP λέμε.

ΓιαγκΤ, και οι δικοί μου γονείς δούλευαν, αλλά πως έβρισκαν χρόνο να ασχοληθούν με τη διαπαιδαγώγησή μου; Και φυσικά χρειάζεται να σε αναλαμβάνουν και οι παππούδες, για λίγο καιρό όμως. Δεν ισχύει αυτό που λες

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 17:33]

καντε μια αναγητηση για keyra agustina.. :p :drool:

Σιγα την γκομενα μωρε, καντε μια αναζητηση για vida guerra :D

ολες ωχριουν μπροστα στην laetitia casta...και mila jovovich..

Θα μου επτρεψεται να κανω μια μικρη επικληση-δεηση....

ΡE BILL(gates) ΡΕ Μ...πανο.....τι ***** εχετε κανει και δεν μου δουλευει ο μουσουνους????:rant:.....αααααΑΑΑΑΑΑΑΑ θελω τη μαμα μου...:baby:

Επισης οι εχοντες nod32 ...μπορουν να δοκιμασουν να σβησουν απο taskmanager το nod32krn????Ξαναπεταγεται σαν τσουτσα αμεσως??Πως σβηνω το process χωρις restart??

Απο command κανενα Killapp υπαρχει(??) τιποτα παρομοιο να παει στα τσακιδια?

vida guerra η ιταλιδα δεν ειναι? που συναγωνιζεται την keyra για ποιο ωραιο ποπο. keyra λεμε και τα μυαλα στα καγκελα! :D:hehe: :hehe:

@ ydinopoulos είναι πανίσχυρος λέμε!

:D

@ ntg δοκίμασε με το tskill (είναι ενσωματομένο με τα win) και το όνομα του process (όχι απαραίτητα με .exe). πχ εχω process nlclient.exe, το κλείνω με cmd -> c:\>tskill nlclient

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.