Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από jpcupra

το μου σου νου σου θα το ανοιξεις, 'η θα μας γειωνεις για πολυ ακομα???:D :D

δεν δουλευει σε μενα ο μουσουνους..!

"sorry for the incovenience ...μπλα μπλα....send? dont send?"

αυτο βλεπω εδω και 2-3 μερες...

Κατσε να δοκιμασω με το παλιο ...(αν το εχω κρατησει)

εδιτ

μπαρμπoυτσαλα.....(και με το παλιο)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jpcupra

τα καινουργια μου μαναρακια....:inlove: :inlove: :inlove:

Ε6600 L631A383 + WD74GB 16mb.....

I'm in a f@ckin' love.....

Εγώ φταίω που κάθομαι και απαντάω στα thread τζάμπα :D

Με γειες και καλά κλόκια μαν (ο 631 θα σκίσει λέμε :D)

formara το συστημα.... σερνεται και μου εχει πεταξει 2 φορες μπλε οθονες με το αρχειο... "win32k.sys"...to φορματ εγινε στον ραπτορα...

Πολλά προβλήματα ακούω τελευταία στα setups των win, που τα βρήκατε ρε παιδιά? :D Εγώ ποτέ δεν αντιμετώπισα κανένα prob με τα δικά μου, ποια βάζεις εσύ? (SP1 - SP2, 200x Version?)

Αρχική απάντηση από gznp

Πολλά προβλήματα ακούω τελευταία στα setups των win, που τα βρήκατε ρε παιδιά? :D Εγώ ποτέ δεν αντιμετώπισα κανένα prob με τα δικά μου, ποια βάζεις εσύ? (SP1 - SP2, 200x Version?)

xp me sp2...βασικα εβαλα sp1 μετα drivers mobo και μετα αρχισαν οι μπλε οθονες...τι σκ@τ@φταιει?

Αρχική απάντηση από spresv [Χθες, στις 11:31]

Δοκιμασε να βγαλεις cpu και δες αν ανταποκρινεται η μητρικη με beep. Αν οχι πιθανοτατα κλαις το mobo σου. Αν ανταποκρινεται πιθανοτατα κλαις cpu.

ουτε το ενα ουτε το αλλο.η gpu ειναι οκ, οπωτε μετα απο

πολλα clear , δοκιμες μνημες, cpu,μετρηση των τασεων του psu,

ξηλωμα ολα απο πανω ξανα παλι ξαφνικα η asus ανοιξε μονη της...:nothing:

το μονο που δεν δοκιμασα ηταν οι δισκοι. λες?

τραγελαφικες καταστασεις ..α ρε tyan εμεινες παλι μονη :(

προς το παρον οταν εφυγα απο το μαγαζι

το αφησα να δουλευει.. αυριο ειδωμεν.δεν σε ξεχασα για το

bay ;)

Nαι ωραία λες και δεν τα ξέρουμε τα όσα αναφέρει. Το θέμα είναι ότι εμείς οι ίδιοι σαν οικογένειες δεν κάνουμε τίποτα να αλλάξουμε την ασχήμη εικόνα. Ο ωχαδερφισμός που μας διέπει τα τελευταία χρόνια καθώς και η έλλειψη παιδείας μας έχουν οδηγήσει εδώ που είμαστε και σε χειρότερη κατάσταση στο μέλλον....

εγω εμεινα στις φοτος. :hehe: :hehe:

σοβαρα τωρα, ωραια τα γραφει. κατα καποιον τροπο συμεριζομαι αυτα που γραφει.

Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 23:32]

η έλλειψη παιδείας μας μας έχουν οδηγήσει εδώ

μηπως λειπει τονος στο ενα "μας";

υπευθυνοι για την παιδεια των παιδιων ημαστε εμεις και κανενας δημοσιος ή ιδιωτικος υπαλληλος, και ειναι η δικη μας ελλειψη παιδειας που τα εχει κανει ετσι.

Αρχική απάντηση από .38-.45

υπευθυνοι για την παιδεια των παιδιων ημαστε εμεις και κανενας δημοσιος ή ιδιωτικος υπαλληλος, και ειναι η δικη μας ελλειψη παιδειας που τα εχει κανει ετσι.

Ωστόσο ο συνδυασμός είναι ακόμα χειρότερος.....

Nαι μα αυτό είναι το βασικό προβλήμα. Κυνηγάμε τα λεφτά, τη δόξα κλπ και δεν κοιτάμε τίποτα άλλο

Δϊκιο έχεις για το μας βιασύνη γαρ

όχι, δε χρειάζεται τόνος, αλλά ένα κόμμα (ίσως) χρειάζεται ανάμεσα στα 2 μας. Τόνος χρειάζεται μόνο εάν έβαζε μόνο το ένα εκ των δύο "μας", αλλά δε θυμάμαι σε ποιο από τα δύο θα έμπαινε.

Κατά τ'άλλα συμφωνώ ότι έχουμε μεγάλο έλλειμμα παιδείας, η οποία έρχεται από το σπίτι. Δυο έννοιες να ένιωθαν τα νέα παιδιά, η κοινωνία μας θα ήταν σε πολύ καλύτερο δρόμο:

α) Φιλότιμο (κάτι που πάντα διέκρινε τους Έλληνες)

β) Σεβασμός

18' πριν τελειωσει το setup μου πεταει ενα "unknown hard error" (οχι bsod)...παιζει να φταιει το δισκακι? δεν εχω και αλλο να το δοκιμασω γμτ...:( :( :(

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 02:42]

@elefsinaras πώς πάει η CPU :o

μια χαρα πιστευω οτι μου βγηκε το ρισκο στην αγορα που εκανα

:devil: :devil: :devil: :devil:

ευτηχως για μενα τον πετυχα μονο στην δευτερη προσπαθεια

απλα το μονο ηταν οτι εκανε λαλακια ο αμερικανος (ως συνηθως)

και πηγε τελωνειο απλα με κατι γνωστους στο αεροδρομιο

πηγε τελικα 850 ευρο λαλακα αμερικανε

ενω τον πηρα 730$ + 35$ = 765 $ (616 ευρα)

τελικα πηγε 730$ + 106$(μεταφορα ασφαλεισμενο δηλωμενο)

εκει μου τα γυρισε μετα την αγορα αλλα τι να καταγγειλω οτι

δεν δεχεται να κανουμε που%#^*α ?

συν φοροι αρκετα κουτσουρεμενοι.......850 ευρα σουμα

Μου θυμιζει μια αλβανιδα που εχουμε στην γειτονια, μονο που η δικια μας εχει ακομα πιο πλουσιο "εσωτερικο κοσμο", αν και εγω δεν εχω κανενα ιδιαιτερο κολλημα με το ποσα watt ειναι το "τροφοδοτικο" της γυναικας,αν ειχα θα πηγαινα σε κανα αγροκτημα να βγαλω το αχτι μου στις αγελαδες :hehe: πιο πολυ με ενδιαφερει να ειναι μακρουλη και ανοιχτη η πισω πορτα του παραδεισου :D

Btw πηγανε τα games του wii στο play.com apo 49 euro εκαστο σε 57, παλι καλα που προλαβα να κανω προπαραγγελια :whistling

Θα γίνει κανα γελοίο σήμερα, θα ψηφιστεί καμιά κατάληψη στο πανεπιστήμιο, θα χάσουμε κανά εξάμηνο και θα γελάμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.