Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από dohc16

Πολύ καλό, ευχαριστώ, αλλά τώρα το γαμ#@%$ βγάζει BSOD.....

:hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από gznp

Mάλλον το cd είναι για πέταμα, δοκίμασες με άλλο κάποιου γνωστού?

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Shaman

’σε Γιάννη, κι εδώ στο πανεπιστήμιο έχει κάτι ασιατάκια (Κίνα, Ιαπωνία, Νεπάλ, ό,τι τραβάει η όρεξή σου)

tauren?

Αρχική απάντηση από 2cpu

xmm καλα παμε :D

013je0.th.jpg

Πότε πρόλαβες να πάρεις 8800 και να της βγάλεις και το ''coolerάκι'' κιόλας; !!

:p

ετοιμαζε εσυ χωρο στο κουτι σου για 4 8800 και μην κανεις τον τουριστα!

Αρχική απάντηση από spc

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 11:56]

τσιριζε μετα τις 10000 ε λαθος φωναζε οταν

επαιζα τσιτα diablo :p

wtf δεν πανε καλα οι δουλειες και κανουνε

τουρμπινες?

-->"ATI <--is proud to be the first and only manufacturer to offer a self contained, gear driven centrifugal blower. Offering the industrys best, strongest and most powerful centrifugal blowers (our oil fed D-series) wasnt enoughwe went back to the drawing board to raise the bar even higher! This effort produced a completely new breed of centrifugal supercharger."

ati??

ενα μεγαλο ευχαριστω στο πΟΤΕ που μας εβαλε οπτικη ινα στο χωριο και σε siemens dslam και μου χαριζει ατελειωτα Kbps :D:D:D:D

Επιτελους κατεβηκαν ΟΛΑ τα kabamaru και τωρα αρχισα να τα βλεπω απτην αρχη, ελπιζω να με κρατησουν μεχρι τις 8-9 ξυπνιο γιατι παλι σηκωθηκα στις 10 το βραδυ :p δεν εχω και ιδεα αν εχει ληξει η καταληψη στο ΤΕΕ μου ή οχι, μονο στο υπνο μου το βλεπω εδω και 1 μηνα, μου λειψανε και οι αλβανιδες συμαθητριες μου :inlove::p , btw οποιος θελει τα kabamaru ας μου στειλει pm :D

Kαλημερα :)

ερωτηση πρωινη πρωινη:

αν δεν βλεπω ουτε bios οταν ανοιγω το μηχανημα

εκαηκεν (ξανα?) ο cpu?

Αρχική απάντηση από 2cpu

Kαλημερα :)

ερωτηση πρωινη πρωινη:

αν δεν βλεπω ουτε bios οταν ανοιγω το μηχανημα

εκαηκεν (ξανα?) ο cpu?

Δοκιμασε να βγαλεις cpu και δες αν ανταποκρινεται η μητρικη με beep. Αν οχι πιθανοτατα κλαις το mobo σου. Αν ανταποκρινεται πιθανοτατα κλαις cpu.

καλημερα.... καλα τι πραγμα ειναι αυτο μερικοι να ξεθαβουνε thread.... δεν μπορει να γινει κατι? απο admind/mod? ε ειναι λιγο ενοχλητικο.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

καλημερα.... καλα τι πραγμα ειναι αυτο μερικοι να ξεθαβουνε thread.... δεν μπορει να γινει κατι? απο admind/mod? ε ειναι λιγο ενοχλητικο.

Εξαρταται το ξεθαψιμο, υπαρχει και σωστο ξεθαψιμο, ας πουμε το post μου εδω πιστευω ειναι σωστο

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=462896#post462896

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 12:30]

Εξαρταται το ξεθαψιμο, υπαρχει και σωστο ξεθαψιμο, ας πουμε το post μου εδω πιστευω ειναι σωστο

Μαλλον για τον MANOSPC λεει :rolleyes:

Αρχική απάντηση από unstoppable

:D:D:D

Το δικο σου δεν θεωρειται ξεθαψιμο...απλο ανακατεμα για να μην κολλησει ειναι..

By the way....(καμμια σχεση δλδ)

το μουσουνου(msn) σας δουλευει???

Μια χαρα το msn εδω.

δεν μιλαω για ξεθαψιμο σε thead που ειναι σχετικα προσφατα, που απλα δεν εχει ποσταρει καποιος για 1-2 βδομαδες.και στο κατω κατω η p5 dlx δεν ειναι παλια. αλλα σε thead οπως με την παρουσιαση της οθονης του makis hourdakis.

απ0ψη μου αυτη παντα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.