.38-.45 Νοέμβριος 2, 2006 #20981 Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:08] παιδια ολους θα σας θυμηθω στην διαθηκη,καποιος θα παρει τις καρτουλες,αλλος τα cpu,αλλος τις μνημες και παει λεγοντας λουλουδια και στεφανια μην στειλετε,ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ 8800GTX ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΣΕ τ' αεροπλανα ποιος θα τα παρει;
def Νοέμβριος 2, 2006 #20982 Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 τ' αεροπλανα ποιος θα τα παρει; ο CAPTAIN (ea6ga
.38-.45 Νοέμβριος 2, 2006 #20983 Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 15:44] Aν διάβαζες τα προηγούμενα πόστ θα καταλάβαινες, το πόσταρα γιατί με ρωτούσαν που διάβασα ότι δεν βρέθηκαν ίχνη βιασμού... ισως αν σκεφτοσουν λιγο περισσοτερο πριν γραψεις, δε θα καταληγες ετσι αβιαστα σε συμπερασματα. σταματαω εδω, για να μην πω τιποτα παραπανω. αυτο που ρωτησα, ηταν τι συμπερασμα εβγαλες απο το link που εδωσες, και οχι ποια ειναι τα γεγονοτα. τα γεγονοτα ειναι λιγο πολυ γνωστα και συγκεκριμενα.
Athens2004 Νοέμβριος 2, 2006 #20984 Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 17:54] ο CAPTAIN (ea6ga Τπτ επιγειο για εμάς τους ταπεινούς υπάρχει ? [αυτοκίνητο - μοτό - κότερο - κάτι ]
Κοπρίτης Νοέμβριος 2, 2006 #20988 Νοέμβριος 2, 2006 @ gnzp το pm box σας εχει τιγκαρει μεχρι αηδιας.... ξεσκαρταρετε και τα λεμε αργοτερα
magicman Νοέμβριος 2, 2006 #20989 Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:23] γ......το με φοτοσανε ενα καρο χαπια,χαλαροτικα για τον μυς-χαπια για το ελκος στο στομαχι-για τον σβερκο-αντικαταθληπτια-ηρεμηστικα,εμεινε τιποτε αλλο βαστα καλο μου συκοτι ρε αν φυγω απο την ζωη θα με θυμαστε? σε μενα δεν θα γραψεις τπτ ρε! :hehe: :hehe: :hehe: οσο για το αλλο, εγω πιστευω οτι τα ηθελε ο κ@λος της και αυτης...και το αλλο που το κυλικειο ηταν ακριβως διπλα στην τουαλετα και ηταν εκει ανθρωπος,δεν θα ακουγε κατι? χτυπημα εστο κατι δεν μπορει.... ισως να ειχαν πιει κιολας. στην εκδρομη 5ημερη μου την επεφτε μια κοπελα και στην 5ημερη ηταν ενα βραδυ στουπι,ρωσιδα ηταν αλλα μενει πολλα χρονια στην ελλαδα. δλδ αν καναμε κατι και καποιος πχ τραβουσε βιντεο,δεν θα μπορουσε να πει ..... και το βιντεο θα το εσβησαν μετα απο αυτο που εγινε,μπορει ναμην ηξεραν οτι θα καταγγειλει βιασμο.. εγω καπως ετσι το σκεφτομαι,ισως να κανω λαθος. μακαρι να βρεθει τελικα τι εγινε.
o polonos Νοέμβριος 2, 2006 #20990 Νοέμβριος 2, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=MqSOZGCcFYU WTF ???
ergotelis Νοέμβριος 2, 2006 #20991 Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 ισως αν σκεφτοσουν λιγο περισσοτερο πριν γραψεις, δε θα καταληγες ετσι αβιαστα σε συμπερασματα. σταματαω εδω, για να μην πω τιποτα παραπανω. αυτο που ρωτησα, ηταν τι συμπερασμα εβγαλες απο το link που εδωσες, και οχι ποια ειναι τα γεγονοτα. τα γεγονοτα ειναι λιγο πολυ γνωστα και συγκεκριμενα. Δε κατάλαβα τι εννοείς μη πεις τίποτα παραπάνω?Θέλω να πιστεύω πως δε το εννοείς με επιθετική διάθεση.Στο φόρουμ δεν επιτρέπεται να πω μια ιδέα βάσει αυτών που έχω διαβάσει? Γιατί απαραίτητα να είναι σωστό αυτό που νομίζεις, επειδή σκέφτηκες λίγο παραπάνω?Το συμπέρασμα που έβγαλα ,που μπορεί να είναι και μια εκδοχή το έχω ποστάρει πιο πριν. Προφανώς κάπου το βασίζω για να το λέω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και σωστό. Με την ανάκτηση του βίντεο ίσως φανεί η αλήθεια.Τα γεγονότα μπορεί για σένα να είναι γνωστά αλλά δεν ήτανε από όλους, ρωτήθηκα που το διάβασα(ότι δε βρέθηκαν ίχνη βιασμού) και απάντησα.
jpcupra Νοέμβριος 3, 2006 #20992 Νοέμβριος 3, 2006 @gznp οι μνημες στα 1800 με τι timings ειναι???ακου εκει 4 *900:P :P :hehe: :hehe:
.38-.45 Νοέμβριος 3, 2006 #20993 Νοέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 01:21] Στο φόρουμ δεν επιτρέπεται να πω μια ιδέα βάσει αυτών που έχω διαβάσει? Γιατί απαραίτητα να είναι σωστό αυτό που νομίζεις, επειδή σκέφτηκες λίγο παραπάνω?Το συμπέρασμα που έβγαλα ,που μπορεί να είναι και μια εκδοχή το έχω ποστάρει πιο πριν. Προφανώς κάπου το βασίζω για να το λέω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και σωστό. Με την ανάκτηση του βίντεο ίσως φανεί η αλήθεια.Τα γεγονότα μπορεί για σένα να είναι γνωστά αλλά δεν ήτανε από όλους, ρωτήθηκα που το διάβασα(ότι δε βρέθηκαν ίχνη βιασμού) και απάντησα. δε με απασχολουν τα συμπερασματα που εβγαλες απο τα γεγονοτα της ευβοιας. κι απο αυτη σου την απαντηση, φαινεται οτι απλα γραφεις περισσοτερα απο αυτα που χρειαζεται, χωρις να μετρας τη σημασια που εχουν και τις επιπτωσεις που μπορουν να επιφερουν.
ΝTG Νοέμβριος 3, 2006 #20994 Νοέμβριος 3, 2006 mod/admin...Eαν εχω ξεχασει το κωδικο πως τον "βρισκω"??Απο το "αλλαγη κωδικου"->"ξεχασατε τον κωδικο σας"??Απο εκει μου στελνει μαιλ τον παλιο κωδικο....ή σβηνει τον παλιο, βαζει ενα προσωρινο και συνεχιζω με διαδικασια αλλαγης????Δεν θελω να το αλλαξω....να το θυμηθω θελω...!(θελω να το βαλω στην opera)
ΝTG Νοέμβριος 3, 2006 #20996 Νοέμβριος 3, 2006 τον ειχα κοινο και αλλου για αυτο ηθελα να τον "θυμηθω" και οχι να τον αλλοξω..! Βεβαια υπαρχει και σαν λυση τα αλλαζω ολα παντου...αλλα πλεον ...τελος καλο ολα καλα.. Να ευχαριστησω admin και χ-μοδ για την βοηθεια...!!! Daaamn...Μικρο boxaki και για ποσταρισμα η οπερα!! Δεν κανει για spammers αυτος ο browser..
ergotelis Νοέμβριος 3, 2006 #20997 Νοέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 δε με απασχολουν τα συμπερασματα που εβγαλες απο τα γεγονοτα της ευβοιας. κι απο αυτη σου την απαντηση, φαινεται οτι απλα γραφεις περισσοτερα απο αυτα που χρειαζεται, χωρις να μετρας τη σημασια που εχουν και τις επιπτωσεις που μπορουν να επιφερουν. Τότε τι με ρωτάς για τα συμπεράσματα που έβγαλα?Γράφω περισσότερα για έτσι έχω μάθει, προσπαθώ να έχω πλήρη θέση όσο γίνεται. Και τι επιπτώσεις μπορούν να επιφέρουν αυτά που έγραψα, έθιξα κανέναν? Πρόσβαλα κανένα αυτά που έγραψα?Μήπως τα λες αυτά σε λάθος άτομο?Γιατί βλέπω μόνο εσένα να γράφεις έτσι σα να έχεις παράπονο από μενα και δε ξέρω γιατί.
YDinopoulos Νοέμβριος 3, 2006 #20998 Νοέμβριος 3, 2006 Επρεπε να ερθω στην Κινα να βρω την γυναικα των ονειρων μου. Αλλα....
PGM Νοέμβριος 3, 2006 #20999 Νοέμβριος 3, 2006 φωτο αμμεσως να εγκρινουμε και εμεις ..... :P:P Δεν σε στειλαμε εκει για να γκομενιζεις αλητηριε...
YDinopoulos Νοέμβριος 3, 2006 #21000 Νοέμβριος 3, 2006 O κυριος Πετρος ειπε να μην κανουμε chat στο ΠΟΘ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.