Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

και βουλγαρα κιολας ε , τα σουκου δουλευει σε ταβερνα ειναι αριστουχα χωρις φροντιστηρια και τα απογευματα γυριζει ταινιες σκληρου πορνο " πως τριβουμε τη κιμωλια" . εμενα δε με πειθουνε

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από o polonos

Παντος ειναι ευκολο να πουν οτι φταει η κοπελα αφου ειναι "ΑΛΛΟΔΑΠΗ" :TD: :TD:

Βαλκάνια, μην μπερδεύεσαι ;) Ας ήταν Σουηδο-Γερμανο-Πολωνο-Γαλλίδα να δεις που θα είχαν πάει τώρα και οι 4 που τη βίασαν και οι 3 κλώσσες που τραβούσαν βίντεο.

-δικηγόρος του διαβόλου- Γιώργο, μην ξεχνάμε όμως και την άλλη πλευρά: Στις καταλήψεις το αλκοόλ ρέει πολύ άφθονο, εκεί ξεχνάς πτυχία-αριστεία-ηθική, πάνε περίπατο...

δεν ειναι υπο καταληψη το σχολειο ομως , και αν ειναι ομως αυτο δε δικαιολογει τπτ. δλδ το ασυλο ειναι η δικαιολογια να βγαλουμε τα χειροτερα μας ή να δειξουμε οτι εχουμε στοχο και φιλοδοξιες? εκτος και αν στις καταληψεις πρεπει να τιμωρουμε τη καθε σουσουραδα με 4πλο βιασμο

Eίναι πολλα τα πιθανά σενάρια:

1) Το σενάριο του ergotelis. Τραβηγμένο από τα μαλλιά του Φώσκολου, αλλά έχουν γίνει και χειρότερα.

2) Το να είχε πιει η κοπελιά μαζί με όλους τους άλλους, να συνέναισε στο όλο συμβάν, και αφού κατάλαβε τι παίχτηκε, να ήταν ήδη αργά. Το αλκοόλ δικαιολογεί εν μέρει και τη συμπεριφορά των λοιπών κοριτσιών που τραβούσαν βίντεο.

3) Το να τη βίασαν γιατί είναι αριστούχα-φυτό-σπασικλάκι λόγω ζήλιας-βίτσιου-φθόνου και αυτό δικαιολογεί και τη συμπεριφορά των άλλων κοριτσιών μιας και γούσταραν που την έβλεπαν να βιάζεται γιατί τη ζήλευαν.

Πιο πιθανό θεωρώ το 3. Αλλά το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω μαν, έχω δει-ακούσει πολλά...

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 14:06]

To 1+2 Μπορεί να πάνε μαζί σχεδόν, πάντως για αυτό που σας λέω

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=749895

δείτε στο τέλος του άρθρου...

Ε τοτε το πιο πιθανο ειναι οτι εκαναν οτι εκαναν με την θεληση της. Τρομαξε μετα ειπε στην μητερα της για βιασμο (δεν ηξερε οτι θεμα θα βγει στα καναλια) και τωρα δεν μπορει να κανει πισω.

Και για ξεκαρφομα εχει παει στην Αθηνα στους ψυχολογους ;)

Παντως ακουσα κατι που ασχετως βιασμου ή οχι εμενα μου εκανε "κατι"

Αν η κοπελλιτσα ηταν αριστουχα Ελληνιδα και οι βιαστες (με ή χωρις εισαγωγικα) ηταν 4 Βουλγαροι, κανεις δεν θα περιμενε βιντεο/εξετασεις κλπ κλπ

Αν γλιτωνανε το λυντσαρισμα, θα πηγαινανε στην πλατεια για κρεμασμα A.S.A.P.

Αρχική απάντηση από SLN

Αν η κοπελλιτσα ηταν αριστουχα Ελληνιδα και οι βιαστες (με ή χωρις εισαγωγικα) ηταν 4 Βουλγαροι, κανεις δεν θα περιμενε βιντεο/εξετασεις κλπ κλπ

Ναι έχεις δίκιο, έτσι είναι όμως στην Ελλάδα η αντίληψη πολλών... Ίσως αν ήτανε έτσι, να ήτανε defacto βιασμός...

Αρχική απάντηση από SLN

αυτο μου θυμιζει τοτε με τις πλημμυρες στην Νεα Ορλεανη.

1.οταν ο λευκος μπαινει σε καταστημα και λιντσαρει "ψαχνει για φαγητο"

2.οταν ο μαυρος μπαινει σε καταστημα και λιντσαρει" ειναι ληστης "

Θα ανακτηθεί το βίντεο;

Προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, οι ανακριτικές Αρχές αναμένεται να ζητήσουν από εταιρεία του εξωτερικού την ανάκτηση του σβησμένου βίντεο, που τραβήχτηκε μέσω κινητού τηλεφώνου και στο οποίο -σύμφωνα με τη 16χρονη- έχει καταγραφεί το περιστατικό.

Όπως αναφέρουν στην Ελευθεροτυπία ειδικοί του συγκεκριμένου χώρου, δεδομένα που είτε έχουν χαθεί για κάποιο λόγο είτε έχουν σβηστεί -από λάθος ή σκοπίμως- μπορούν να ανακτηθούν μέσω ειδικού λογισμικού.

Εκείνο, πάντως, που προκαλεί εντύπωση είναι το γιατί σβήστηκε το επίμαχο βίντεο, δεδομένου ότι θα αποδείκνυε την αθωότητα των τεσσάρων μαθητών, που αρνούνται ότι βίασαν τη 16χρονη, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=751360&lngDtrID=244

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 14:06]

To 1+2 Μπορεί να πάνε μαζί σχεδόν, πάντως για αυτό που σας λέω

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=749895

δείτε στο τέλος του άρθρου...

τι πρεπει να δουμε και τι συμπερασμα να βγαλουμε;

γ......το με φοτοσανε ενα καρο χαπια,χαλαροτικα για τον μυς-χαπια για το ελκος στο στομαχι-για τον σβερκο-αντικαταθληπτια-ηρεμηστικα,εμεινε τιποτε αλλο βαστα καλο μου συκοτι:hehe:

ρε αν φυγω απο την ζωη θα με θυμαστε?

@ def Ξεκολα ρε! Τι λες....

(Θα μου δωσεις τις vga σου plz ?:p:D)

Αρχική απάντηση από .38-.45

Σημείωσε ωστόσο ότι βρήκε μώλωπες στη γενετική περιοχή.

Καποιος δεν το βρηκε με την πρωτη ? :hehe:

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:23]

γ......το με φοτοσανε ενα καρο χαπια,χαλαροτικα για τον μυς-χαπια για το ελκος στο στομαχι-για τον σβερκο-αντικαταθληπτια-ηρεμηστικα,εμεινε τιποτε αλλο βαστα καλο μου συκοτι:hehe:

ρε αν φυγω απο την ζωη θα με θυμαστε?

παψε καλε φτου φτου φτου

Αρχική απάντηση από .38-.45

Aν διάβαζες τα προηγούμενα πόστ θα καταλάβαινες, το πόσταρα γιατί με ρωτούσαν που διάβασα ότι δεν βρέθηκαν ίχνη βιασμού...

παιδια ολους θα σας θυμηθω στην διαθηκη,καποιος θα παρει τις καρτουλες,αλλος τα cpu,αλλος τις μνημες και παει λεγοντας:rip: λουλουδια και στεφανια μην στειλετε,ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ 8800GTX ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΣΕ:rolleyes::D

Αρχική απάντηση από feanorian82

Ερώτηση! Έχει κανεις Filmnet box? Εννοώ το επίγειο πακέτο, το παλιό, όχι Nova! Ξέρει κανεις ποια καναλια πιάνει;

filmenet2-super sport

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.