Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Elpis

Οποιος βλεπει deal η super deal... απλα...... να σταματησει να το βλεπει.

στημενο?

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

μεσα σε ολα μου παρουσιαστηκε ενα ακομα προβλημα υγειας στον σβερκο μου,και θα κανω αξονικη:(

σας ευχαριστω πολυ παιδα,ευχομαι σε ολους ΥΓΕΙΑ:flower:

Αρχική απάντηση από ea6gka

ποια θα επρεπε να ηταν η τιμωρια των '4' 16χρονων που βιασαν την βουλγαρα?

Τη βίασαν? Από εδώ και από εκεί ακούω ότι τα ήθελε ο ποπός της. Αφού υπάρχει video, ας το δούνε τα στρουμφ και ας αποφανθούν, οι φήμες μόνο κακό κάνουν.

Μιας και το εφερε η κουβεντα. Στην Πολωνια τεσσερεις 16 χρονα αγορια βιασανε μπροστα σε ΟΛΗ την ταξη μια 14 χρονη !!!! Και το τραβηξαν σε βιντεο.

Την επομενη μερα οι γονεις βρηκαν την κορη τους.............. νεκρη

Απλα αυτοκτονησε....

Οι 4 δραστες θα δικαστουν ως ενηλικες.....

Τι να πει κανεις ???

ε φυσικα παντα σε περιπτωσεις βιασμου οι θυτες αυτο το επιχειρημα βρισκουν "τα ηθελε ο ποπος της" . το βιντεο ομως το σβησανε , τωρα γιατι να λες οτι το εκανε με την θεληση της και μετα σβηνεις και τα αποδεικτικα στοιχεια , εμενα μου κανει για βιασμος παντως

Να σου πω άλλο όμορφο:

Ελλάδα: Νεαρός, γιος εφοπλιστή, έκανε πιωμένος καμάκι με τη μπέμπα του σε δυο κορίτσια σε γνωστό νησί. Τα κορίτσια αρνήθηκαν τις προτάσεις του. Αποτέλεσμα? Μια μπέμπα 2 τόνων πάνω στις κοπελιές, οι οποίες νομίζω σκοτώθηκαν επί τόπου. Ο εν λόγω κύριος κυκλοφορεί ελεύθερος.

Γερμανία: Autobahn. Ταυλωμένοι νεαροί με πολλά φράγκα και αυτοκίνητα με @@ τα πήγαν κόντρα. Στο αντίθετο ρεύμα της Autobahn. Αποτέλεσμα? Όλοι σώοι. Εκτός από τους άτυχους που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα που προκάλεσε η ανοησία των νεαρών. Όλοι οι επιφανείς νεαροί ισόβια κάθριξη.

ποια θα επρεπε να ηταν η τιμωρια των '4' 16χρονων που βιασαν την βουλγαρα?

Πραγματικά δε θα μου φανεί καθόλου απίθανο, να ισχύει το εξής στα πλαίσια της σεξουαλιακής απελευθέρωσης που εισβάλλει στα σχολεία: Η βουλγάρα να τα ήθελε, να τους προκάλεσε(άλλωστε δε νομίζω να κάνανε κάτι κακό τα παιδιά, θα γνωρίζανε τις συνέπειες και δε θα προχωρούσανε με το έτσι θέλω) αλλά μετά να το μετάνοιωσε, και επειδή φοβήθηκε μη γίνει ρόμπα με τα βίντεο, είπε να το παρουσιάσει σαν βιασμό....Να μη σας πω ότι δε θα μου φανεί καθόλου απίθανο να το σκέφτηκε έτσι(λένε ότι είναι πανέξυπνη) για να πάρει μια μεγάλη χρηματική αποζημείωση δεδομένου ότι είναι φτωχοί...Μπορεί όλα όσα λέω να είναι παρατραβηγμένα, αλλά ποτέ δε ξέρεις, ήδη έτσι πως ακούγονται στα αυτιά μας από τα δελτία μοιάζουνε στους πιο πολλούς για απίστευτα πράγματα...

’λλωστε παρόμοια περιστατικά έχουνε γίνει αρκετά στα σχολεία πλέον, απλά φαίνεται εκεί τα παιδιά γουστάρανε πιο πολύ και δεν είχανε ηθικές αναστολές, φυσικά υπάρχουνε και τα αντίστοιχα βίντεο.....

ε φυσικα παντα σε περιπτωσεις βιασμου οι θυτες αυτο το επιχειρημα βρισκουν "τα ηθελε ο ποπος της" . το βιντεο ομως το σβησανε , τωρα γιατι να λες οτι το εκανε με την θεληση της και μετα σβηνεις και τα αποδεικτικα στοιχεια , εμενα μου κανει για βιασμος παντως

Χμμ, δεν ήξερα ότι το έσβησαν. Πραγματικά εδώ τα πράγματα αλλάζουν.

Έμαθα ότι ήταν και αριστούχα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, είναι πολλές οι περιπτώσεις του: ποτέ-δεν-το-περίμενα-ήταν-τόσο-καλό-παιδί.

Αν πράγματι τη βίασαν πάντως:

Στο Μεξικό παίζει να τους εκτελούσαν

Στη Δυτική Ευρώπη φυλακή οι γονείς

Στην Αμερική οτιδήποτε (το πιο πιθανό φυλάκιση και εκεί θα γνώριζαν τον έρωτα)

Στην Ασία παίζει εκτέλεση

Στην Ελλάδα θα τη σκαπουλάρουν με ελαφρυντικά

Δεν είναι κατάντια? Και άντε, εμείς είμαστε έξω από το χωρό, φαντάζεσαι να ήταν η κόρη σου?

τεσπα επειδη δε θελω να μπω στη διαδικασια του αν ηταν ή οχι βιασμος. Την πηδηξανε παντως 4 και 3 κοπελες κινηματογραφουσανε εκ των μια αδερφη ενος απο τους νταγκλαραδες. αυτα εγιναν σε σχολικο χωρο. απο ανηλικους. τι να τα κανεις αυτα τα "παιδια?" τωρα?

Ναι αλλά η ιατροδικαστική έρευνα δεν έδειξε βιασμό/σημάδια βιασμού...Αν μια κοπελιά δε θα ήθελε δε θα πάλευε/θα έκανε κάτι για να αποδεσμευτεί?Έστω ένα μόλωπα θα τον είχε...

Αρχική απάντηση από gznp

Χμμ, δεν ήξερα ότι το έσβησαν. Πραγματικά εδώ τα πράγματα αλλάζουν.

το βιντεο το σβησαν , αυτο ειναι γεγονος.

Ακομα και να μην ηταν βιασμος τωρα πλεον δεν μπορει να κανει πισω...

Αφου το θεμα εχει βγει σε ολα τα καναλια και πηρε θεση και ο προεδρος της Δημοκρατιας.

Οποτε αναγαστηκα θα λεει μεχρι το τελος οτι ηταν βιασμος ;)

@ea6gka δυστυχως αυτα ειναι τα σημερινα "παιδια" οκ δεν ειναι ολοι ετσι αλλα και παλι αυτα τα πραγματα γινονται στα σχολια.

Και εγω νεος ειμαι αλλα αυτα μου φαινονται παραλογα.

Να σας πω και κατι αλλο?? Αυτο που με τρομαζει ειναι οτι αυτα τα παιδια ειναι το μελλον του κοσμου μας.

Αρα τι θα γινεται σε 5-10 χρονια ???

Θα ανακτηθεί το βίντεο

Προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, οι ανακριτικές Αρχές αναμένεται να ζητήσουν από εταιρεία του εξωτερικού την ανάκτηση του σβησμένου βίντεο, που τραβήχτηκε μέσω κινητού τηλεφώνου και στο οποίο -σύμφωνα με τη 16χρονη- έχει καταγραφεί το περιστατικό.

Όπως αναφέρουν στην Ελευθεροτυπία ειδικοί του συγκεκριμένου χώρου, δεδομένα που είτε έχουν χαθεί για κάποιο λόγο είτε έχουν σβηστεί -από λάθος ή σκοπίμως- μπορούν να ανακτηθούν μέσω ειδικού λογισμικού.

Εκείνο, πάντως, που προκαλεί εντύπωση είναι το γιατί σβήστηκε το επίμαχο βίντεο, δεδομένου ότι θα αποδείκνυε την αθωότητα των τεσσάρων μαθητών, που αρνούνται ότι βίασαν τη 16χρονη, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Αρχική απάντηση από ergotelis

Ναι αλλά η ιατροδικαστική έρευνα δεν έδειξε βιασμό/σημάδια βιασμού...Αν μια κοπελιά δε θα ήθελε δε θα πάλευε/θα έκανε κάτι για να αποδεσμευτεί?Έστω ένα μόλωπα θα τον είχε...

για να εμπλεκεται ο προεδρος δημοκρατιας μαλλον την βιασανε , παντως την ιατροδικαστικη εκθεση δε τη βρισκω πουθενα , εσυ που το ξερεις?

Είδες τι σου είπα πριν, όλες αυτές οι φημολογίες μόνο κακό κάνουν. Εγώ δεν ήξερα ότι έσβησαν το βίντεο, ο ergotelis λέει πως η ιατροδικαστική έρευνα δείχνει άλλα, ο Παπούλιας μπλέχτηκε στο ζήτημα, γενικά μια σύγχηση, ένα ράδιο-αρβύλα. Καλό θα ήταν να αφήναν οι ειδήσεις την αστυνομία να επιληφθεί του ζητήματος και να ησυχάζαμε.

Αλλά ποιος εμπιστεύεται τα στρουμφ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.