ΝTG Νοέμβριος 2, 2006 #20941 Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Elpis Οποιος βλεπει deal η super deal... απλα...... να σταματησει να το βλεπει. στημενο?
def Νοέμβριος 2, 2006 #20942 Νοέμβριος 2, 2006 μεσα σε ολα μου παρουσιαστηκε ενα ακομα προβλημα υγειας στον σβερκο μου,και θα κανω αξονικη
ea6gka Νοέμβριος 2, 2006 #20945 Νοέμβριος 2, 2006 ποια θα επρεπε να ηταν η τιμωρια των '4' 16χρονων που βιασαν την βουλγαρα?
def Νοέμβριος 2, 2006 #20946 Νοέμβριος 2, 2006 σας ευχαριστω πολυ παιδα,ευχομαι σε ολους ΥΓΕΙΑ:flower:
Maximus Νοέμβριος 2, 2006 #20947 Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka ποια θα επρεπε να ηταν η τιμωρια των '4' 16χρονων που βιασαν την βουλγαρα? Τη βίασαν? Από εδώ και από εκεί ακούω ότι τα ήθελε ο ποπός της. Αφού υπάρχει video, ας το δούνε τα στρουμφ και ας αποφανθούν, οι φήμες μόνο κακό κάνουν.
o polonos Νοέμβριος 2, 2006 #20948 Νοέμβριος 2, 2006 Μιας και το εφερε η κουβεντα. Στην Πολωνια τεσσερεις 16 χρονα αγορια βιασανε μπροστα σε ΟΛΗ την ταξη μια 14 χρονη !!!! Και το τραβηξαν σε βιντεο. Την επομενη μερα οι γονεις βρηκαν την κορη τους.............. νεκρη Απλα αυτοκτονησε.... Οι 4 δραστες θα δικαστουν ως ενηλικες..... Τι να πει κανεις ???
ea6gka Νοέμβριος 2, 2006 #20949 Νοέμβριος 2, 2006 ε φυσικα παντα σε περιπτωσεις βιασμου οι θυτες αυτο το επιχειρημα βρισκουν "τα ηθελε ο ποπος της" . το βιντεο ομως το σβησανε , τωρα γιατι να λες οτι το εκανε με την θεληση της και μετα σβηνεις και τα αποδεικτικα στοιχεια , εμενα μου κανει για βιασμος παντως
Maximus Νοέμβριος 2, 2006 #20950 Νοέμβριος 2, 2006 Να σου πω άλλο όμορφο:Ελλάδα: Νεαρός, γιος εφοπλιστή, έκανε πιωμένος καμάκι με τη μπέμπα του σε δυο κορίτσια σε γνωστό νησί. Τα κορίτσια αρνήθηκαν τις προτάσεις του. Αποτέλεσμα? Μια μπέμπα 2 τόνων πάνω στις κοπελιές, οι οποίες νομίζω σκοτώθηκαν επί τόπου. Ο εν λόγω κύριος κυκλοφορεί ελεύθερος.Γερμανία: Autobahn. Ταυλωμένοι νεαροί με πολλά φράγκα και αυτοκίνητα με @@ τα πήγαν κόντρα. Στο αντίθετο ρεύμα της Autobahn. Αποτέλεσμα? Όλοι σώοι. Εκτός από τους άτυχους που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα που προκάλεσε η ανοησία των νεαρών. Όλοι οι επιφανείς νεαροί ισόβια κάθριξη.
ergotelis Νοέμβριος 2, 2006 #20951 Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka ποια θα επρεπε να ηταν η τιμωρια των '4' 16χρονων που βιασαν την βουλγαρα? Πραγματικά δε θα μου φανεί καθόλου απίθανο, να ισχύει το εξής στα πλαίσια της σεξουαλιακής απελευθέρωσης που εισβάλλει στα σχολεία: Η βουλγάρα να τα ήθελε, να τους προκάλεσε(άλλωστε δε νομίζω να κάνανε κάτι κακό τα παιδιά, θα γνωρίζανε τις συνέπειες και δε θα προχωρούσανε με το έτσι θέλω) αλλά μετά να το μετάνοιωσε, και επειδή φοβήθηκε μη γίνει ρόμπα με τα βίντεο, είπε να το παρουσιάσει σαν βιασμό....Να μη σας πω ότι δε θα μου φανεί καθόλου απίθανο να το σκέφτηκε έτσι(λένε ότι είναι πανέξυπνη) για να πάρει μια μεγάλη χρηματική αποζημείωση δεδομένου ότι είναι φτωχοί...Μπορεί όλα όσα λέω να είναι παρατραβηγμένα, αλλά ποτέ δε ξέρεις, ήδη έτσι πως ακούγονται στα αυτιά μας από τα δελτία μοιάζουνε στους πιο πολλούς για απίστευτα πράγματα...’λλωστε παρόμοια περιστατικά έχουνε γίνει αρκετά στα σχολεία πλέον, απλά φαίνεται εκεί τα παιδιά γουστάρανε πιο πολύ και δεν είχανε ηθικές αναστολές, φυσικά υπάρχουνε και τα αντίστοιχα βίντεο.....
Maximus Νοέμβριος 2, 2006 #20952 Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka ε φυσικα παντα σε περιπτωσεις βιασμου οι θυτες αυτο το επιχειρημα βρισκουν "τα ηθελε ο ποπος της" . το βιντεο ομως το σβησανε , τωρα γιατι να λες οτι το εκανε με την θεληση της και μετα σβηνεις και τα αποδεικτικα στοιχεια , εμενα μου κανει για βιασμος παντως Χμμ, δεν ήξερα ότι το έσβησαν. Πραγματικά εδώ τα πράγματα αλλάζουν.Έμαθα ότι ήταν και αριστούχα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, είναι πολλές οι περιπτώσεις του: ποτέ-δεν-το-περίμενα-ήταν-τόσο-καλό-παιδί.Αν πράγματι τη βίασαν πάντως:Στο Μεξικό παίζει να τους εκτελούσανΣτη Δυτική Ευρώπη φυλακή οι γονείςΣτην Αμερική οτιδήποτε (το πιο πιθανό φυλάκιση και εκεί θα γνώριζαν τον έρωτα)Στην Ασία παίζει εκτέλεσηΣτην Ελλάδα θα τη σκαπουλάρουν με ελαφρυντικάΔεν είναι κατάντια? Και άντε, εμείς είμαστε έξω από το χωρό, φαντάζεσαι να ήταν η κόρη σου?
ea6gka Νοέμβριος 2, 2006 #20953 Νοέμβριος 2, 2006 τεσπα επειδη δε θελω να μπω στη διαδικασια του αν ηταν ή οχι βιασμος. Την πηδηξανε παντως 4 και 3 κοπελες κινηματογραφουσανε εκ των μια αδερφη ενος απο τους νταγκλαραδες. αυτα εγιναν σε σχολικο χωρο. απο ανηλικους. τι να τα κανεις αυτα τα "παιδια?" τωρα?
ergotelis Νοέμβριος 2, 2006 #20954 Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka ε φυσικα παντα σε περιπτωσεις βιασμου οι θυτες αυτο το επιχειρημα βρισκουν "τα ηθελε ο ποπος της" . το βιντεο ομως το σβησανε , τωρα γιατι να λες οτι το εκανε με την θεληση της και μετα σβηνεις και τα αποδεικτικα στοιχεια , εμενα μου κανει για βιασμος παντως Ναι αλλά η ιατροδικαστική έρευνα δεν έδειξε βιασμό/σημάδια βιασμού...Αν μια κοπελιά δε θα ήθελε δε θα πάλευε/θα έκανε κάτι για να αποδεσμευτεί?Έστω ένα μόλωπα θα τον είχε...
ea6gka Νοέμβριος 2, 2006 #20955 Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από gznp Χμμ, δεν ήξερα ότι το έσβησαν. Πραγματικά εδώ τα πράγματα αλλάζουν. το βιντεο το σβησαν , αυτο ειναι γεγονος.
o polonos Νοέμβριος 2, 2006 #20956 Νοέμβριος 2, 2006 Ακομα και να μην ηταν βιασμος τωρα πλεον δεν μπορει να κανει πισω... Αφου το θεμα εχει βγει σε ολα τα καναλια και πηρε θεση και ο προεδρος της Δημοκρατιας. Οποτε αναγαστηκα θα λεει μεχρι το τελος οτι ηταν βιασμος @ea6gka δυστυχως αυτα ειναι τα σημερινα "παιδια" οκ δεν ειναι ολοι ετσι αλλα και παλι αυτα τα πραγματα γινονται στα σχολια. Και εγω νεος ειμαι αλλα αυτα μου φαινονται παραλογα. Να σας πω και κατι αλλο?? Αυτο που με τρομαζει ειναι οτι αυτα τα παιδια ειναι το μελλον του κοσμου μας. Αρα τι θα γινεται σε 5-10 χρονια ???
ea6gka Νοέμβριος 2, 2006 #20957 Νοέμβριος 2, 2006 Θα ανακτηθεί το βίντεοΠροκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, οι ανακριτικές Αρχές αναμένεται να ζητήσουν από εταιρεία του εξωτερικού την ανάκτηση του σβησμένου βίντεο, που τραβήχτηκε μέσω κινητού τηλεφώνου και στο οποίο -σύμφωνα με τη 16χρονη- έχει καταγραφεί το περιστατικό.Όπως αναφέρουν στην Ελευθεροτυπία ειδικοί του συγκεκριμένου χώρου, δεδομένα που είτε έχουν χαθεί για κάποιο λόγο είτε έχουν σβηστεί -από λάθος ή σκοπίμως- μπορούν να ανακτηθούν μέσω ειδικού λογισμικού.Εκείνο, πάντως, που προκαλεί εντύπωση είναι το γιατί σβήστηκε το επίμαχο βίντεο, δεδομένου ότι θα αποδείκνυε την αθωότητα των τεσσάρων μαθητών, που αρνούνται ότι βίασαν τη 16χρονη, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.
ea6gka Νοέμβριος 2, 2006 #20958 Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis Ναι αλλά η ιατροδικαστική έρευνα δεν έδειξε βιασμό/σημάδια βιασμού...Αν μια κοπελιά δε θα ήθελε δε θα πάλευε/θα έκανε κάτι για να αποδεσμευτεί?Έστω ένα μόλωπα θα τον είχε... για να εμπλεκεται ο προεδρος δημοκρατιας μαλλον την βιασανε , παντως την ιατροδικαστικη εκθεση δε τη βρισκω πουθενα , εσυ που το ξερεις?
Maximus Νοέμβριος 2, 2006 #20959 Νοέμβριος 2, 2006 Είδες τι σου είπα πριν, όλες αυτές οι φημολογίες μόνο κακό κάνουν. Εγώ δεν ήξερα ότι έσβησαν το βίντεο, ο ergotelis λέει πως η ιατροδικαστική έρευνα δείχνει άλλα, ο Παπούλιας μπλέχτηκε στο ζήτημα, γενικά μια σύγχηση, ένα ράδιο-αρβύλα. Καλό θα ήταν να αφήναν οι ειδήσεις την αστυνομία να επιληφθεί του ζητήματος και να ησυχάζαμε.Αλλά ποιος εμπιστεύεται τα στρουμφ?
o polonos Νοέμβριος 2, 2006 #20960 Νοέμβριος 2, 2006 Παντος ειναι ευκολο να πουν οτι φταει η κοπελα αφου ειναι "ΑΛΛΟΔΑΠΗ" :TD:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.