o polonos Νοέμβριος 1, 2006 #20921 Νοέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 14:24] Γιατι το ιδιο περασε και εμενα απ το μυαλο μου? Αν καποιος μπορει και θελει slotkiller@yahoo.co.uk Ειναι καλυτερο απο το bluewhite αυτο? Και εγω θα ηθελα μια παρακαλω στο polonos99@yahoo.gr :daisy:
dpresv Νοέμβριος 1, 2006 #20922 Νοέμβριος 1, 2006 δε σας έχουν πει να μην ποστάρετε e-mail σε φόρουμ με παπάκια στη μέση? θα γεμίσετε με ακόμα περισσότερα spam... και για την ιστορία, πως βγήκε ο όρος spam στα e-mail :http://video.google.com/videoplay?docid=5627694446211716271
Samael Νοέμβριος 1, 2006 #20923 Νοέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Αυτό εδώ το έχετε πάρει πρέφα? http://300themovie.warnerbros.com/ Πόρωση λέμε. Για να προλάβω σχόλια, είναι βασισμένο στο κόμικ του Frank Miller και όχι στην Ελληνική ιστορία. Ω ναι,ειδα το τραιλερ πριν κανα 2 βδομαδες κ πορωθηκα! Σκηνοθεσια Lord of the rings κ story εμπνευσμενο απο αρχαια ελληνικη ιστορια Αρχική απάντηση από SlotKiller Μιχαλη τι γραμμη εβαλες; Εκανα μια ερευνα αγορας για ενα φιλο μου που ανεβηκε πριν λιγο καιρο στο manchester και πιστευω οτι η καλυτερη αγορα ειναι η Be* adsl2 24mbps (θεωρητικο) στις 24 λιρες το μηνα. Η εταιρεια δε κοβει τπτ και συνηθως ενα 6-10 mbps το εχουν ολοι! Αν δεν εβαλες ακομα σπιτι σου, με τα 1000 βαλτην! Eιχα 8Μbit freedom2surf η οποια ειναι αισχρη κ τωρα απο μερα σε μερα θα εχω 8Mbit απο UKFS η οποια ειναι μια μικρη εταιρια που νοικιαζει γραμμες απο την entanet(ασχολιτε μονο με επιχειρησεις) κ εχω ακουσει παραπολυ καλα λογια. Για στηλε κανενα πμ με τα ευρηματα σου γιατι παρα ειναι ιδανικο αυτο που βρηκες (oχι τπτ αλλο αλλα μην ενοχλουντε οι πατριωτες που παλεβουν να βρουν ακρη με τον πOTE )
jpcupra Νοέμβριος 1, 2006 #20924 Νοέμβριος 1, 2006 και εγω θα ηθελά παρακαλω.....jordancupra1@hotmail.com:flower: :flower: :flower: :flower:
Samael Νοέμβριος 1, 2006 #20925 Νοέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από dpresv δε σας έχουν πει να μην ποστάρετε e-mail σε φόρουμ με παπάκια στη μέση? θα γεμίσετε με ακόμα περισσότερα spam... και για την ιστορία, πως βγήκε ο όρος spam στα e-mail : http://video.google.com/videoplay?docid=5627694446211716271 Iδεα δεν ειχαι να πω την αληθεια... Thx for the tip
Shaman Νοέμβριος 1, 2006 #20926 Νοέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Samael Iδεα δεν ειχαι να πω την αληθεια... Thx for the tip Duh! Noobiδι... Ετοιμάσου για τρελό spam απο "Increase ***** Size" και "Erase mortgage debt".. Btw, one of those two works!
deninho Νοέμβριος 1, 2006 #20927 Νοέμβριος 1, 2006 αν παίζει κάτι ακόμα, δόμου και μένα μπάρμπα dionyssis_1 AT hotmail dot tom (που έλεγε και ο Κατέλης. Μόνο το "tom" έλεγε αντί για "com". Σιγά μην ήξερε και το "dot" )
JaguarOne Νοέμβριος 1, 2006 #20929 Νοέμβριος 1, 2006 δεν μπορώ να καταλάβω μερικές φορές.... Εταιρία παραγγέλνει Ν άδειες windowsxp pro μαζί με υπολογιστές απο το πλαίσιο. Δεν λένε πουθενά ότι θέλω εγκατάσταση windows. Πληρώνονται full price (130euro) και αντί να δώσουν το κανονικό δισκάκι, δίνουν την βλακεία το recovery cd τους... τι να το κάνω? που μου έχουν προεγκαταστήσει σε Αγγλικά Windows ελληνικούς drivers gfx (και ελληνικά μενου βεβαίως βεβαίως). Και εγώ θέλω να κάνω full install απο το 0!!. Υπόψιν ότι η προσφορά του πλαισίου προς την εταιρία δεν αναφέρει πουθενά Plaisio winxp recovery cd ...Καφρίλα Νο2. Ξέρουν ότι οι υπολογιστές θα είναι σε κοινή θέα και χρήση πελατών - δεν θα είναι δηλαδή μόνο για υπαλλήλους της εταιρίας... Και παρόλα αυτά, κολάνε το sticker με το serial number των windows πάνω στο κουτί, μπροστά-μπροστά.... Μυαλό δεν έχουν?
SlotKiller Νοέμβριος 1, 2006 #20930 Νοέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG sorry που ξαναποσταρω παλι... αλλα αυτα μπορειτε να τα πειτε με pm??? Kυκλοφορουν και αθωοι που πληρωνουν για "αναβαθμισμενη" 768Kbps (θεωρητικο) Η εταιρια κοβει μαλλον τα παντα...αλλα ενα 6-10Kbps το εχω.........:rant: Στη Βρετανια σχεδον ολες οι εταιρειες δουλευουν με συμβολαια 1 ετους (που δε τα υπογραφεις ποτε, μαλιστα). Αν συγκρινεις με προπληρωμενα πακετα adsl2 Ελλαδας (πχ Vivodi ) θα δεις οτι δεν ειμαστε και τοοοσο πιο ακριβοι.... Εγω σε λιγες μερες θα κανω αναβαθμιση σε 4mbit 20Ε (239/12) το μηνα (βιβοντι) Δεν ειμαστε και τοσο μακρυα πλεον... σε 2 χρονια ισως να ειμαστε και σε παρομοιες τιμες!
o polonos Νοέμβριος 1, 2006 #20931 Νοέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 21:49] Στη Βρετανια σχεδον ολες οι εταιρειες δουλευουν με συμβολαια 1 ετους (που δε τα υπογραφεις ποτε, μαλιστα). Αν συγκρινεις με προπληρωμενα πακετα adsl2 Ελλαδας (πχ βιβοντι) θα δεις οτι δεν ειμαστε και τοοοσο πιο ακριβοι.... Εγω σε λιγες μερες θα κανω αναβαθμιση σε 4mbit 20Ε (239/12) το μηνα (βιβοντι) Δεν ειμαστε και τοσο μακρυα πλεον... σε 2 χρονια ισως να ειμαστε και σε παρομοιες τιμες! Ναι αν εμεις εδω θα ειμαστε σε 2 χρωνια οπως τωρα η Βρετανια ολοι οι αλλοι που θα ειναι αραγε???
SlotKiller Νοέμβριος 1, 2006 #20932 Νοέμβριος 1, 2006 ειπα οτι σε δυο χρονια θα ειμαστε σε παρομοιες τιμες.... οχι φυσικα με τις τορινες τους...αν και δεν νομιζω οτι θα πεσουν και πολυ περισσοτερο οι τιμες τους
ΝTG Νοέμβριος 1, 2006 #20933 Νοέμβριος 1, 2006 πρεπει να σας κανει και σας (στο εξωτερικο) μια αναβαθμση ο οτε να δειτε... Και εμεις πλΕρωνουμε κυριοιι ...αλλα εχουμε τα μισα..απο οσα δικαιουμαστε θυμηθηκα ενα σκετσακι απο ΑΜΑΝ που ειναι ο καλυβατσης υπαλληλος στο οτε και λεει με εντονο υφος σε καποιον(κανακη) που ηθελε να εξυπηρετηθει "Ο οτε ειναι μονοπωλιο ρε..καταλαβες ...οτι θελουμε θα κανουμε... Στο χρηματιστηριο της Ν.Υορκης pipes μας παιρνουν...":rofl: Οποιος το βρει σε κανενα youtube klp ας ριξει το λινκ απο δω μερια...! εδιτ ... δειτε το link του απο κατω μου....τρελλο γελιο... godlike ...θα το βλεπω καθε πρωι ...να μου φτιαχνει την διαθεση..
JaguarOne Νοέμβριος 1, 2006 #20934 Νοέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 22:02] πρεπει να σας κανει και σας (στο εξωτερικο) μια αναβαθμση ο οτε να δειτε... Και εμεις πλΕρωνουμε κυριοιι ...αλλα εχουμε τα μισα..απο οσα δικαιουμαστε θυμηθηκα ενα σκετσακι απο ΑΜΑΝ που ειναι ο καλυβατσης υπαλληλος στο οτε και λεει με εντονο υφος σε καποιον(κανακη) που ηθελε να εξυπηρετηθει "Ο οτε ειναι μονοπωλιο ρε..καταλαβες ...οτι θελουμε θα κανουμε... Στο χρηματιστηριο της Ν.Υορκης pipes μας παιρνουν...":rofl: Οποιος το βρει σε κανενα youtube klp ας ριξει το λινκ απο δω μερια...! έφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :D http://www.youtube.com/watch?v=0uPYLQg3fpw
SlotKiller Νοέμβριος 1, 2006 #20936 Νοέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG πρεπει να σας κανει και σας (στο εξωτερικο) μια αναβαθμση ο οτε να δειτε... Και εμεις πλΕρωνουμε κυριοιι ...αλλα εχουμε τα μισα..απο οσα δικαιουμαστε θυμηθηκα ενα σκετσακι απο ΑΜΑΝ που ειναι ο καλυβατσης υπαλληλος στο οτε και λεει με εντονο υφος σε καποιον(κανακη) που ηθελε να εξυπηρετηθει "Ο οτε ειναι μονοπωλιο ρε..καταλαβες ...οτι θελουμε θα κανουμε... Στο χρηματιστηριο της Ν.Υορκης pipes μας παιρνουν...":rofl: Οποιος το βρει σε κανενα youtube klp ας ριξει το λινκ απο δω μερια...! εγω παλι το θυμομουνα ως "το κεικ"!!! ολα τα λεφτα! απ τα καλυτερα που εχουν κανει by far!!
Κοπρίτης Νοέμβριος 1, 2006 #20937 Νοέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Χθες, στις 23:05] απ τα καλυτερπου εχουν κανει by far!! τελικα μου χουν λειψει αυτα τα καθαρματα .... :cry:
Elpis Νοέμβριος 2, 2006 #20938 Νοέμβριος 2, 2006 Οποιος βλεπει deal η super deal... απλα...... να σταματησει να το βλεπει.
defiant Νοέμβριος 2, 2006 #20939 Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Elpis Οποιος βλεπει deal η super deal... απλα...... να σταματησει να το βλεπει. Απλα..γιατι?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.