dohc161416003179 Οκτώβριος 31, 2006 #20881 Οκτώβριος 31, 2006 Φίλοι, ακούστε πως ένα φαινομενικά χαλαρό απομεσήμερο κόντεψε να μετατραπεί σε...εφιάλτη Το σκηνικό είναι στη Θεσσαλονίκη... Λοιπόν, τις προάλλες πήγα με μια φίλη μου για φαγητό στον Χορτιάτη, όπου όπως ξέρετε έχει κάποια εξαιρετικά φαγάδικα....κάποια μάλιστα με κυνήγι. Κατόπιν, μου προτείνει μετά το φαγητό νά παμε μέχρι το βουνό, όπου έχει πολύ καλή θέα. Εγώ δεν ήξερα τίποτα για δρόμο/μέρη εκεί, αλλά ξεκίνησα. Κάπου - κάπου ο δρόμος γίνεται πολύ στενός, δύο αυτοκίνητα δεν χωράνε κανονικά και πρέπει να προσέχεις καθώς καραδοκεί ο γκρεμός, αλλά η θέα είναι πανέμορφη και μπορείς να δεις μέχρι και τις λίμνες, συν 1-2 καλές φουρκέτες, με ορατότητα, ειδικά στο κατέβασμα. Για την ιστορία ανεβήκαμε μέχρι τη διασταύρωση που πάει στις κεραίες των σταθμών και έχει μια εγκαταλειμένη βάση προσκόπων. Εκεί στρίβεις αριστερά και κατεβαίνεις μέχρι τη νέα εγκατάσταση προσκόπων, όπου αφήνειςτο αμάξι κι ακολουθείς το μονοπάτι με τα πόδια ανάμεσα στις καστανιές και ανεβαίνεις το βουνό.πραγματικά, πανέμορφα...Έτσι πήγαμε κι εμείς, αλλά χαζεύοντας το τοπίο, αποροφηθήκαμε και σουρούπωσε γρήγορα...Πήγαμε να ξεκινήσουμε να γυρίσουμε πίσω...που να πας...Στα 5 πρώτα λεπτά είχαμε χάσει το μονοπάτι και βρεθήκαμε να ακολουθούμε την κροκάλα που κάνει το νερό στο έδαφος, όταν κατεβαίνει από το βουνό...Φρίκη μιλάμε, δεν έβλεπες και πολλά- πολλά, χώρια το ανώμαλο και λασπώδες του εδάφους, ευτυχώς είχα μια μηχανή και πατούσα το φλας για να βλέπω το δρόμο κάπως μπροστά, μην χτυπήσουμε...Σκέφτηκα να πάρω τηλεφωνο καμια Πυροσβεστική, ποιόν άλλο να καλέσεις, αλλά ο εγωισμός μου δεν με άφησε. Τελικά, μετά κόπων και βασάνων κάποια στιγμή βγήκαμε στο δρόμο, ΠΟΛΥ κάτω, κοντά στην πιτσαρία, πριν το ναό Μεταμορφώσεως, αν ξέρει κανένας από εκεί. Εκεί αρχίσαμε το ανέβασμα, με τα πόδια ενοείτε, όπου για άλλη μια φορά απολαύσαμε τη θέα από ψηλά, με τα φώτα να αχνοφαίνονται κάτω από το πέπλο της ομίχλης. Τελικά με τα πόδια ήταν πολύ μακριά...πάρα πολύ μακριά...και δεν ήταν μόνο αυτό. Στη διασταύρωση για ΖΕΠ( ή αλλιώς "3 αδέρφια') μας καθήλωσαν τα σκυλιά...Τα άκουγες να γαβγίζουν από μακριά και σιγά- σιγά να πλησιάζουν,τα γαβγίσματα να ακούγονται όλο και πιο κοντά και σχεδόν τα πατήματα τους πάνω στην άσφαλτο αλλά δεν τα έβλεπες..Αγαπώ τα σκυλιά, αλλά εκεί ήταν αγέλη και δεν είχα ούτε ένα ξύλο. Ε, κάπου εκεί, λέω αρκετά. Κάνω νόημα σε ένα αυτοκίνητο που έτυχε να περνάει από εκεί, ευτυχώς μέσα στο σκοτάδι σταμάτησε ο άνθρωπος, ήταν ένα Σε-3 με έναν στρατιωτικό που πήγαινε για υπηρεσία και ευτυχώς μας πήρε, μέχρι τη διασταύρωση, αλλά όχι μέχρι τους προσκόπους, καθότι το παληκάρι πήγαινε για υπηρεσία και έπρεπε σε 10 λεπτά να ήταν μέσα....Το τελευταίο χιλιόμετρο του δρόμου, όλο κατηφόρα το κάναμε πολύ γρήγοραμέχρι να φτάσουμε στο αυτοκίνητο.
GoriLLakoS Οκτώβριος 31, 2006 #20882 Οκτώβριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από gznp Μην τον πιστεύεις, θα έχει μια μινιατούρα ενός 4Χ4, μια ASUS A8N-SLI και δυο χαρτάκια που θα γράφουν FX74 απάνω :D θΑ σου εδειχαν το 30αρι που βγαζει στο Pi default @3ghz ή το cpu score στο 3dmark2006 poy bgazei 36kati εναντι 5000 του kents...αλλα δεν μπορω.. Ο yorksfield λογικα θα ξεκ@λιαζει..
magicman Οκτώβριος 31, 2006 #20883 Οκτώβριος 31, 2006 αν δεν ξερεις καλα ενα βουνο/δυσβατη περιοχη ποτε μην τριγυρνας νυχτα...υ.γ καταραμενοι μιγαδικοι... γιατι δεν τους εβγαλαν απο την υλη να ησυχασουμε...
ergotelis Οκτώβριος 31, 2006 #20884 Οκτώβριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoSή το cpu score στο 3dmark2006 poy bgazei 36kati εναντι 5000 του kents...αλλα δεν μπορω.. kati είναι σε δεκάδες εκατοντάδες ή χιλιάδες?
GoriLLakoS Οκτώβριος 31, 2006 #20885 Οκτώβριος 31, 2006 δεκαδες... Βeverly hills Greek Version http://www.youtube.com/watch?v=Mmtc90EM9MA
magicman Οκτώβριος 31, 2006 #20886 Οκτώβριος 31, 2006 εχει κανενας κανα demο απο forthnet??? ας μου στειλει ενα πμ. εχω αγανακτησει με την αλτεκ. με συνδεσαν σε 4 εργασιμες αλλα ταχυτητες *****. απο οτι ειδα υπαρχει προβλημα ταχυτητας με το εξωτερικο...
Athens2004 Οκτώβριος 31, 2006 #20887 Οκτώβριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 22:11] Βeverly hills Greek Version lol Το βιντεάκι έγραψε [ατάκες πολλές]
GruntGR Οκτώβριος 31, 2006 #20888 Οκτώβριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 06:34] Έχει κανένας clan στο cs-s ωρε παιδιά να με βάλει να δοκιμάσω την τύχη μου σε κανα cm - φιλικό ? Η έστω να κάνω τον στόχο , έλιωσα ενα 4ωρω χθές σε public και πιστευω τα κατάφερα καλά [και το 90% των round με deagle ε ] το css ειναι για αποτυχημενους στην 1.6
jpavly Οκτώβριος 31, 2006 #20889 Οκτώβριος 31, 2006 Τι έπαθες ρε Φάμα?Πώπω, ευτυχώς τελείωσε καλά η περιπέτεια!
ΝTG Οκτώβριος 31, 2006 #20890 Οκτώβριος 31, 2006 astrolabos σου 'μελε πεσει πολυ δουλεια τον τελευταιο καιρο εε? Ποσα thread εχεις κλεισει???:D Noμιζω ενα σου εφαγε ο δαρκcount αλλιως θα ειχες καλο σερι...
jpavly Οκτώβριος 31, 2006 #20892 Οκτώβριος 31, 2006 Ώχου Παναγιά μου, το έριξε και στην διόρθωση ορθογραφικών Καταραμένο ΜS Wireless Desktop Elite
Athens2004 Οκτώβριος 31, 2006 #20894 Οκτώβριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 22:58] το css ειναι για αποτυχημενους στην 1.6 WTF και είχα αρχίσει να νιώθω κάποιος . Πέρασα τα 25 δεν μπορώ άλλο 1.6 [με μια βδομάδα εντατικά την έχω και .... αυτήν..... να ξεκινήσω ? ]
Κοπρίτης Οκτώβριος 31, 2006 #20895 Οκτώβριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 23:33] Καταραμένο ΜS Wireless Desktop Elite μια συντομη ιστορια για ενα κατα τ'αλλα γαματο πληκτρολογιο... δε λεω καλο, χρυσο... με τα media keys και τα ολα του προγραμματιζομενα keys και scroll wheel στο αριστερο.... αλλα θα ηθελα να ηξερα τι σκ@τα ειχαν στο μυαλο οταν σχεδιαζαν τα διαφανα πληκτρα που εγκλωβιζουν τη σκονη και λοιπα ψιλοσκουπιδακια με αποτελεσμα να αναγκαζεσαι να βλεπεις τα φυστικοτσοφλια on display ever after μη μπορωντας να ξεχασεις την καταραμενη ωρα και στιγμη που πηρες το keyboard και προτιμησες αραπικα αντι Αιγινης... με τα πολλα καταντησα και του κανα λυσιμο (πληρες 100τοσα πληκτρα λεμε... ) φυσιμα και πλυσιμο, πιο συχνα και απο το αμαξι μου... μια-δυο... αυτο ηταν.. ειπα να τα βαψω εσωτερικα να μην φαινονται τα τσοφλια... (οχι τα φυστικια και το τσιγαρο δεν τα κοβω...) αποτελεσμα?: πληκτρα που πατιοντουσαν μοναχα με τον αντιχειρα.... και ενα ακομα keyboard στο ντουλαπι.... και μετα θελω και optimus keyboard τρομαρα μου
astrolabos Οκτώβριος 31, 2006 #20896 Οκτώβριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 23:33] Ώχου Παναγιά μου, το έριξε και στην διόρθωση ορθογραφικών Καταραμένο ΜS Wireless Desktop Elite
GruntGR Νοέμβριος 1, 2006 #20899 Νοέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Χθες, στις 21:43] Πέρασα τα 25 δεν μπορώ άλλο 1.6 [με μια βδομάδα εντατικά την έχω και .... αυτήν..... να ξεκινήσω ? ] δηλαδη για να καταλαβω την επαιζες μεχρι τα 25 σου ( την 1.6 ) και τωρα με μια βδομαδα "εντατικα" πιστευεις πως θα την "εχεις" ? go play κανα oblivion λεω εγω
Athens2004 Νοέμβριος 1, 2006 #20900 Νοέμβριος 1, 2006 Ρε αντε πάνε παιξε κανα sim ανεδαίστατε που θα λογοπιάσεις το oblivi . [να πουμε κατα τις 3 να σου δώσω ip για 1- vs 1 ]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.