Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Chosen

Από ένα Antec TruePower 450W (αυτό που έχει μέσα το Sonata, σε ένα OCX GamerXtreme 600W (δηλαδή FSP 600W Epsilon), παρατήρησα τις εξής αλλαγές:

(Full load= S&M -> Power consumption)

Ρε chosen...πολυ ελαφρυ δεν σου φαινεται το OCZ?Μολις το πρωτοεπιασα σαν ψευτικο ηταν...

o server του greektracker θα εκραγει.....:p

Exei κανεις πορβληματα με την συνδεση του σημερις???

(οχι οτι ειναι ασυνηθιστο ...αλλα σημερα το παρακανε...)

Αρχική απάντηση από 2cpu [Σήμερα, στις 19:56]

α ρε ati με τους drivers σου.... :mad:

Nαι αλλά... hdr+aa+af+ποιοτητα= lfe :hehe:

ε χμ ποτε με τα ειπε? :)

πληροφοριακα εφαγε τον σκετο driver γιοκ

catalyst panel και τα ρεστα και δουλεψε.:p

να μην ξεχασω ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :)

Καλημέρα κι από εδώ.

Γενικά τα έλεγε ο Βαγαμπόνδης, αλλά έφαγε κράξιμο :p

ΥΓ Αν κι έχω 7900gt, ATi ήθελα κι εγώ :p

Συνάδελφοι, αν συνδέσουμε μια οθόνη σε ένα σύστημα χωρίς να έχουμε κάρτα γραφικών και η μητρική δεν έχει ενσωματομένη, είναι δυνατόν το σύστημα να ποστάρει και να έχουμε εικόνα, έστω και πολύ στοιχειώδης, ίσα-ίσα να δούμε τι λέει;

Ναι.....τι μαλ%$#@ ρωτάω....που θα το βάλω το καλώδιο;

Για την ιστορία ήταν ερώτηση σε άλλο σε σάιτ, αλλά ούτε μου πέρασε από το μυαλό που θα το βάλω το καλώδιο, μπράβο ρε μοδεράτορα.

Αρχική απάντηση από dohc16

Συνάδελφοι, αν συνδέσουμε μια οθόνη σε ένα σύστημα χωρίς να έχουμε κάρτα γραφικών και η μητρική δεν έχει ενσωματομένη, είναι δυνατόν το σύστημα να ποστάρει και να έχουμε εικόνα, έστω και πολύ στοιχειώδης, ίσα-ίσα να δούμε τι λέει;

Mε αφηνεις να το βαλω στις ατακες?

Μπορείς να συμπληρώσεις και το

Ναι.....τι μαλ%$#@ ρωτάω....που θα το βάλω το καλώδιο;

Νομίζω ότι το raid 1 έχει σχεδόν τις ίδιες ταχύτητες, με το να είχες μόνο του το σκληρό. Από τα νούμερα που έχεις δίπλα στο "0 ή 1" μυρίζομαι raptor, οπότε προτείνω raid 0 με 150άρηδες. Αν κάνω λάθος πες πως δεν το έγραψα αυτό :p

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Ποιο raid 0 ή 1 (36,74,150) ειναι πιο γρηγορο στο write?

λογικα το 0

Διορθωσα το ποστ μου για να γινομαι πιο αντιληπτος....

εννοω ποιος συνδιασμος και 0 αλλα και 1 (συνδιασμος = 2χ36? 2χ74? 2χ150? ) ειναι ποιο γρηγορος στο write και τιποτα αλλο..:)

Σιγουρα ο 0 ειναι πιο γρηγορος απο τον 1..αλλα θελω και για τα 2..:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.