Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από darkCount

ε καλα μην είσαι και συ απόλυτος....στον Ναρκαλιευτή δεν έχουν καρέ διαφορά:p

Ε.. εκεί θα έκανα πάσο.. αλλά το καμία διαφορά στο FarCry... EleoC

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

jpavly: Κοίταξε να δεις, σ'αρέσει δεν σ'αρέσει, αν δεν είδες όντως διαφορά μεταξύ Α9250 και 6600GT έχεις κάνει λάθος σε ρυθμίσεις.

*****: Κοιταξε, εγω μιλαω πρακτικα οχι θεωρητικα. Οντως δεν υπαρχει διαφορα.

Μπορει να υπηρχε στα fps γιατι αυτο δε το ελεγξα. Αλλα και να υπηρχε τετοια διαφορα ηταν αορατη στο ματι.

Αρχική απάντηση από jpavly

jpavly: Κοίταξε να δεις, σ'αρέσει δεν σ'αρέσει, αν δεν είδες όντως διαφορά μεταξύ Α9250 και 6600GT έχεις κάνει λάθος σε ρυθμίσεις.

*****: Κοιταξε, εγω μιλαω πρακτικα οχι θεωρητικα. Οντως δεν υπαρχει διαφορα.

Μπορει να υπηρχε στα fps γιατι αυτο δε το ελεγξα. Αλλα και να υπηρχε τετοια διαφορα ηταν αορατη στο ματι.

:worship: :clap: :rofl:

Ρε δε γίνεται να του κάνουμε μια ειδική κατηγορία που εκεί θα μπορεί να ποστάρει? :D

Αρχική απάντηση από unstoppable

ΤΑ ΕΣΚΙΣΑ

"Our first winner was unstoppable indeed, as Konstantinos Greveniotis of Greece beat everyone in the Week 1 standings with as many as 233.2 fantasy points, the biggest score in the opening week ever in the Fantasy Challenge! Konstantinos (user name unstoppable) is our first weekly winner and gets a prize, a Molten GL-7 official Euroleague ball and our brand new Euroleague Basketball Guide!"

untitled2up9.th.png

τι ειν τουτο καλε???

παιχνιδι στο νετ??

μπορουμε να παιξουμε και μεις?

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 13:03]

Πάντως "υλικό" προς σχολιασμό εχουμε αρκετό για το βράδυ.....καλά θα περάσουμε πάλι:)

Ειμαι τοσο χαρουμενος που θα απουσιαζω απο τις αυριανες φωτογραφιες που θα ποσταριστουν!!!!! :jump: :jump: :jump:

Ο Φανουκος θα ερθει?

@ vailer. Αμα το ελεγα με το κανονικο του ονομα "NBA Virtual GM" θα ελεγες παλι την ιδια εξυπναδα?? :tomato:

D.J.AleXXX_gr επειδή ξέρω ότι παρακολουθείς το ΠΟΘ.. man, μάθε ότι μπορείς να συζητάς και να λες τις απόψεις σου χωρίς να κρίνεις τις γνώσεις των άλλων και χωρίς να χαρακτηρίζεις υποκειμενικές απόψεις ως "λάθη". Next time με βλέπω να τρώω ban από αυτά που θα σου σείρω.

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 13:29]

Ειμαι τοσο χαρουμενος που θα απουσιαζω απο τις αυριανες φωτογραφιες που θα ποσταριστουν!!!!! :jump: :jump: :jump:

νίκησα το φαί και τον κέρδισα στο πάρτυ μου? αυτό έγινε???

Αρχική απάντηση από SLN

@ vailer. Αμα το ελεγα με το κανονικο του ονομα "NBA GM" θα ελεγες παλι την ιδια εξυπναδα?? :tomato:

αν και δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι. γιναμε κ gm τωρα κ την βλεπουμε?

Αρχική απάντηση από jpavly

D.J.AleXXX_gr επειδή ξέρω ότι παρακολουθείς το ΠΟΘ.. man, μάθε ότι μπορείς να συζητάς και να λες τις απόψεις σου χωρίς να κρίνεις τις γνώσεις των άλλων και χωρίς να χαρακτηρίζεις υποκειμενικές απόψεις ως "λάθη". Next time με βλέπω να τρώω ban από αυτά που θα σου σείρω.

Ξύλο το βράδυ.

"Τραμπούκος mod εθεάθη να ξυλοκοπεί αθώο χρήστη του TheLab.gr".

(τη σιδερογροθιά θα σας την κάνω χορηγία εγώ - ανώνυμος χορηγός!).

:hehe:

Αρχική απάντηση από SLN

Kαλη θητεια κοπελια. Να προσεχεις εκει. Mην τους δωθεις τσαμπα..

slnnewwo1.jpg

Από ένα Antec TruePower 450W (αυτό που έχει μέσα το Sonata, σε ένα OCX GamerXtreme 600W (δηλαδή FSP 600W Epsilon), παρατήρησα τις εξής αλλαγές:

(Full load= S&M -> Power consumption)

post-129-1416072856,6607_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.