Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Καλά την καλύτερη δεν έχετε στην 4πλή φωτό σας . . .

btw το περίπτερό μας ήταν ακριβώς δίπλα στο eshop (του hellug), πραγματικά δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές πέρασα απέξω, πάντως άξιζε.

Πρέπει να πήρα στάνταρ 6-7 σακουλίτσες :p

Μου έκανε εντύπωση η έλλειψη μεγαλοστελεχών (περιπτέρων) από την έκθεση, όπως π.χ. ο Σύριος! (το χοντραίνουμε τώρα που λέει κι ο αγαπητός προσφιλής κολλητός του admin :p)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ :mad: που θα παει ρε γαμωτο την επομενη θα την κανω ΒΒQ, rexona + αναπτηρας ftw :devil:

Αρχική απάντηση από sotiris

Καλά την καλύτερη δεν έχετε στην 4πλή φωτό σας . . .

btw το περίπτερό μας ήταν ακριβώς δίπλα στο eshop (του hellug), πραγματικά δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές πέρασα απέξω, πάντως άξιζε.

Πρέπει να πήρα στάνταρ 6-7 σακουλίτσες :p

Μου έκανε εντύπωση η έλλειψη μεγαλοστελεχών (περιπτέρων) από την έκθεση, όπως π.χ. ο Σύριος! (το χοντραίνουμε τώρα που λέει κι ο αγαπητός προσφιλής κολλητός του admin :p)

Ρε συ Σώτο, το μικρό motherboardάκι ομπρώς τι ήταν? το OLPC?

Αρχική απάντηση από GruntGR

Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ :mad: που θα παει ρε γαμωτο την επομενη θα την κανω ΒΒQ, rexona + αναπτηρας ftw :devil:

Μπράβο. Και εγώ όταν είμουν φοιτητής αυτό είχα κάνει και μετά δεν ξαναείδα κατσαρίδα ζωγραφιστή στο σπίτι μου για τα επόμενα 3 χρόνια:p

^^

Γιατι οταν συνηθως τις πατανε, οι κατσαριδες αυτοματα, αφηνουν τα αυγα τους. Οποτε αν το ξερεις, με λιγο οινοπνευμα / zip-ελαιο αν καψεις γυρω την περιοχη γυρω απο εκει που την πατησες (10-15 cm), δεν θα εχεις προβλημα...

Αρχική απάντηση από jpavly

Ρε συ Σώτο, το μικρό motherboardάκι ομπρώς τι ήταν? το OLPC?

Ναι, ήταν η pre-alpha έκδοση του board του OLPC.

Έπαιζε (από το Σάββατο και μετά) τη διανομή "austrumi".

Η επίσημη διανομή του είναι ένα fedora core 6 based λειτουργικάκι, είναι ακόμη στο development.

Τώρα το πόσο χρήσιμο είναι το όλο project, είναι καθαρά θέμα πολιτικής.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Μπράβο. Και εγώ όταν είμουν φοιτητής αυτό είχα κάνει και μετά δεν ξαναείδα κατσαρίδα ζωγραφιστή στο σπίτι μου για τα επόμενα 3 χρόνια:p

Για παραδειγματισμο στις υπολοιπες? :p

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 11:43]

μήπως επειδή έκανες το σπίτι σου παρανάλωμα και κάηκε συθέμελα, γι αυτό????

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 12:01]

^^

Γιατι οταν συνηθως τις πατανε, οι κατσαριδες αυτοματα, αφηνουν τα αυγα τους. Οποτε αν το ξερεις, με λιγο οινοπνευμα / zip-ελαιο αν καψεις γυρω την περιοχη γυρω απο εκει που την πατησες (10-15 cm), δεν θα εχεις προβλημα...

στη Σαγκαη παιζει και να τις τρωνε σουβλακι παντως..... :p

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 12:42]

Υπαρχει προγραμμα να μεγενθυνω φωτο αρκετα χωρις να χαλασει η αναλυση?

κανενα.
Αρχική απάντηση από .38-.45

κανενα.

Try Genuine Fractals Print Pro ;)

Δεν κάνει θαύματα, αλλά "χώνει" pixels κατά την μεγέθυνση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.