Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

ξερει κανεις κανενα περιεργο-μαγικο τροπο να σωθουν δεδομενα

απο ενα χιλιογρατζουνισμενο dvd??

Oποιος ξερει ας ριξει καμμια ιδεα..

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ευχαριστούμε παιδιά...... :)

Το Newegg ελπίζω στο 2ο project .....αλλά και τα παιδιά στο TankGuys είναι πολύ συνεργάσιμα..... ;)

.....ναι οι φωτό είναι δικής μου κατασκευής....... :p :P :p

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 11:35]

ξερει κανεις κανενα περιεργο-μαγικο τροπο να σωθουν δεδομενα

απο ενα χιλιογρατζουνισμενο dvd??

Oποιος ξερει ας ριξει καμμια ιδεα..

BadCopy Pro :)

Edit: σχετικα με το μηνυμα που βγαζει το rapidshare.de "Unfortunately all drives of RapidShare.de are full right now." μπορειτε να κανετε upload στο rapidshare.com

Αρχική απάντηση από esdee

μην ξεχνιομαστε .... (και μιας και το εφερε η κουβεντα σημερα :p )

αχαχαχα τώρα κατάλαβα :worship: :rofl: :rofl:

Μιας που προεκυψε το θεμα τα λευκα απο πανω ειναι καλυτερα απο τα tdk (τα γνωστα μπλεδακια) οσον αφορα ποιοτητα/αντοχη?

btw unstoppable κοιτα και www.cdmarket.gr, -2.5 στην 50αδα δεν ειναι και λιγα.;)

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 20:34]

Tα ceramic παιζει να ναι και τα καλυτερα dvd evah...

Da Tciroc haz spoken...

Ough!

Μονο κεραμικ απο μενα.

Αρχική απάντηση από .38-.45

@ esdee: δε μου φαινεται καθολου περιεργο που δε βρισκεις τιποτα αλλο εκτος απο 3/8". τουλαχιστο σε ελληνικης παραγωγης, ισως αδυνατο. εκτος αν βρεις απο εισαγωγη.

huh?

Αρχική απάντηση από tasosmos

Μιας που προεκυψε το θεμα τα λευκα απο πανω ειναι καλυτερα απο τα tdk (τα γνωστα μπλεδακια) οσον αφορα ποιοτητα/αντοχη?

btw unstoppable κοιτα και www.cdmarket.gr, -2.5 στην 50αδα δεν ειναι και λιγα.;)

Μονο που ειμαι πατρα οποτε με τα μεταφορικα στα ιδια ερχομαστε

Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 21:33]

huh?

ειδα σε αλλο φορουμ οτι δε βρισκεις condenser σε 1/4.

sln οτι κ να λες ενας παιχτης περασε.... αυτος που προσκηνησε ολως ο αθλητιζμος

amd

Αρχική απάντηση από zyx

sln οτι κ να λες ενας παιχτης περασε.... αυτος που προσκηνησε ολως ο αθλητιζμος

amd

Χαχαχα! Θόδωρας ρουλζ λέμε ρεεεεεεε!!!!Μιχαλάκης για πάντα!Μάθανε και οι κρυφο-ποδοσφαιρόφιλοι basketball ξαφνικά... :cool: :worship:

Τεό βρες κανα mmorpg να καταστραφούμε ρε, δεν έχω χάσει μάθημα στο μεταπτυχιακό, δε με αναγνωρίζω. :o

Αρχική απάντηση από Shaman

Χαχαχα! Θόδωρας ρουλζ λέμε ρεεεεεεε!!!!Μιχαλάκης για πάντα!Μάθανε και οι κρυφο-ποδοσφαιρόφιλοι basketball ξαφνικά... :cool: :worship:

Τεό βρες κανα mmorpg να καταστραφούμε ρε, δεν έχω χάσει μάθημα στο μεταπτυχιακό, δε με αναγνωρίζω. :o

;p warhammer φιλε μου. ανοιχτο παιχνιδη κανεις οτι θες ειτε pvp ειτε pve η και τα δυο και οχι item based game. η εταιρια που εφτιαξε το daoc. ελπιζω να εχει μονο καλους server

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 11:45]

;p warhammer φιλε μου. ανοιχτο παιχνιδη κανεις οτι θες ειτε pvp ειτε pve η και τα δυο και οχι item based game. η εταιρια που εφτιαξε το daoc. ελπιζω να εχει μονο καλους server

Πως μπορεις και παρακολουθεις ταυτοχρονα τις εξελιξεις (σε ολα) τα mmorpg και ταυτοχρονα εχεις τοσο βαθιες γνωσεις για την καλαθοσφαιρα με ατακες "Μιχαλακης ρουλζ" ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστο...

Δηλαδη για να καταλαβω λιγο... μετα απο 2 χρονια WoW, σηκωσες κεφαλι, ειδες τριγυρω τι παιζει ανα τον κοσμο και με το ζελεδιασμενο απο το pvp μυαλο, αρχισες να ξαναθυμασαι τον... Ιορδανη.

Ουρτ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.