Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Athens2004

Ακούω πρόταση για player που να φορτώνει και subtitles οn the fly ?

Αρχική απάντηση από jpavly

Windows Media Player από .avi αρχεία με το VobSub :T:

+1

Το .avi και το .srt να εχουν το ιδιο ονομα ομως..

:D

Αρχική απάντηση από Chosen

X6800+DS3: θα παίζουν όλοι οι πολλαπλασιαστές ή πάμε για 975;

τελικα ποιον core 2 duo σου πουλησε εκεινος ο intel-ας..??

Αρχική απάντηση από ΝTG

τελικα ποιον core 2 duo σου πουλησε εκεινος ο intel-ας..??

Τον Χ6800, βγήκε 390 τελική και θα είναι εδώ σε καμιά βδομάδα. Το μόνο που μου μένει, είναι να βρω να δώσω τον Ε6600 κανα 300άρι :D

@ esdee: δε μου φαινεται καθολου περιεργο που δε βρισκεις τιποτα αλλο εκτος απο 3/8". τουλαχιστο σε ελληνικης παραγωγης, ισως αδυνατο. εκτος αν βρεις απο εισαγωγη.

Αρχική απάντηση από Chosen

Τον Χ6800, βγήκε 390€ τελική και θα είναι εδώ σε καμιά βδομάδα. Το μόνο που μου μένει, είναι να βρω να δώσω τον Ε6600 κανα 300άρι :D

:D

γιατι δεν εχετε κανενα smiley να λιποθυμαει..?? ....:turn: (ας πουμε οτι λιποθυμησε....)

Εντωμεταξυ εκανα και μια βολτα απο xs μερια...

Η κατασταση εχει ξεφυγει....κατα πολυ!

Εχουν κατεβει απο τα 9sec στο 1Μ...

εχουν 62Κ .......που νομιζετε??Στο 3d 2k3

Στο 3δ 2Κ1 εχουν 90Κ...

Στο 05/06 εχουν 27,5Κ/17Κ αντιστοιχα...

:-O

Hμαρτον δλδ..καποιος να τους μαζεψει...να βαλουν ενα προειδοποιητικο σηματακι...

Ενας αθωος μονοπυρηνος ΑΜΔ-ας ειμαι...γιατι να βλεπω τετοιες τσοντες...???

Αμ το αλλο.....

Πεταγονται διαφοροι και χαιρονται που bench-αρουν με fsb κοντα στο 600...

613 αν θυμαμαι ειχε καποιος..."συμπαθης" κινεζακος!

Πωπωπω....παλι εφιαλτες θα βλεπω στο υπνο μου.

X-Αυστηρως ακαταλληλο.Aπαραιτητη η γον......Μπειτε και η Παναγια μαζι σας!

Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 03:27]

εχει κανεις ιδεα που στο κορακα αποθηκευονται τα bookmarks του mozilla???:wall: :wall: :wall: :wall:

C:\Documents and Settings\"user name"\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\21525usc.default\bookmarkbackups

Αυτο ειναι?

Edit: τι ακριβως θελεις να κανεις?

δεν σε προλαβα...ναι αυτο ειναι... το βρηκα... θελω να κρατησω back up τα bookmarks

κανω copy τον φακελο αυτο 'η το "bookmark.html"?

Καλυτερα ανοιξε τον firefox και πανε Bookmarks->manage bookmarks και μετα file και export.

Η εναλλακτικα χρησιμοποιησε το MozBackup με το οποιο μπορεις να κανεις backup εκτος απο τα bookmarks την history τα cookies κτλ.

Αρχική απάντηση από rip_noob

Καλυτερα ανοιξε τον firefox και πανε Bookmarks->manage bookmarks και μετα file και export.

Η εναλλακτικα χρησιμοποιησε το MozBackup με το οποιο μπορεις να κανεις backup εκτος απο τα bookmarks την history τα cookies κτλ.

:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

και κατι αλλο...:o :o :o κανω "δεξι κλικ" σε οποιονδηποτε φακελο και δεν μπορω να κανω κανεναν "share". το pcακι ειναι προσφατα formatισμενο...

:rant:

μαμωσυνδεση....

εχει κανει αποσυνδεση 5-6 φορες απο χθες το βραδυ...

Και θα εκανε και περισσοτερες αν ημουν συνεχεια απο πανω..

κανενα ανεκδοτο καμμια αστεια φατσα να γελασουμε τπτ? παρασκευη ειναι ρα , chosen δωσε κανα γατί ρε γελασουμε :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:27]

κανενα ανεκδοτο καμμια αστεια φατσα να γελασουμε τπτ? παρασκευη ειναι ρα , chosen δωσε κανα γατί ρε γελασουμε :hehe:

post-400-1416072837,7127_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.