Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 01:41]

Ξερει κανεις που μπορω να βρω live τα αποτελεσματα των εκλογων, στο ιντερνετ;

http://194.176.113.1/

λιγο αργα βεβαια

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές των Αθηνών, ο μόνος που έλεγε κάτι ήταν ο Δημαράς.

Τώρα, ο μόνος που κάτι έλεγε ήταν ο Τσίπρας.

Αμφότεροι κυμάνθηκαν στο 10-12%.

Συμπέρασμα? Το 10-12% των Αθηναίων έχει την κατάλληλη κρίση / αντικειμενικότητα (πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες) και θέλει να αλλάξει το χάος που έχουμε. Βγάλαμε πάλι Κακλαμάνη. ’ρα η Αθήνα πάει πολύ καλά, επιβεβαιώσαμε την κυριαρχία του ενός κόμματος στο Δήμο, και δίνουμε έναυσμα για νέα κολωνάκια (ψηλότερα αυτή τη φορά, σύμφωνα με την γνωστή ιδιότητα του δημάρχου -πλεον-), και μάλλον ροζουλί πολυκατοικίες.

Περί πάρκινγκ κουβέντα, πάλι 30 λεπτά το γύρο του θανάτου θα κάνω για να παρκάρω.

Ευτυχώς που δεν ασχολούμαι σοβαρά με τις εκλογές, ειδάλλως θα έπρεπε να μεταναστεύσω.

Καλημερα στα καλοπαιδα.σας ελειψα?

περιπου 3100απαντησεις πισω ειμαι........μεχρι τωρα μονο το ΠΟΘ προλαβα.......τα υπολοιπα το βραδακυ.:hi:

:happy2: :happy2: ξυπναω σημερα και βλεπω στην οθονη του κινητου ΤΙΜ/Q Telcom!!!!!

οποτε και απο σημερα(οπως ηθελαν και οι φημες) η Q χρησιμοποει το δικτυο και της ΤΙΜ :happy2:

Αρχική απάντηση από giorikas [Σήμερα, στις 13:48]

:happy2: :happy2: ξυπναω σημερα και βλεπω στην οθονη του κινητου ΤΙΜ/Q Telcom!!!!!

οποτε και απο σημερα(οπως ηθελαν και οι φημες) η Q χρησιμοποει το δικτυο και της ΤΙΜ :happy2:

Εγω δεν καταλαβα γιατι πανηγυριζεις??

α) εχεις μετοχες στην ΤΙΜ

β) ηθελες πολυ να ταυτιστεις με τις διαφημισεις των μογγολων του "παρα πεντε" και να φωναζεις "ΘΕΛΩ 5 γραμμες σημα στο καμπινγκ του... Ταϋγετου και στο ασανσερ της μμμπολυκατοικιας μου"

γ) πουλησες χτες τις μετοχες σου στην vodafone (αυτη δεν ειχε μεχρι χτες την Q?)

Αρχική απάντηση από giorikas [Σήμερα, στις 13:48]

απο σημερα (οπως ηθελαν και οι φημες) η Q χρησιμοποει το δικτυο και της ΤΙΜ

αν οντως παιζει το και, αποκτα ενδιαφερον.

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 14:08]

Εγω δεν καταλαβα γιατι πανηγυριζεις??

α) εχεις μετοχες στην ΤΙΜ

β) ηθελες πολυ να ταυτιστεις με τις διαφημισεις των μογγολων του "παρα πεντε" και να φωναζεις "ΘΕΛΩ 5 γραμμες σημα στο καμπινγκ του... Ταϋγετου και στο ασανσερ της μμμπολυκατοικιας μου"

γ) πουλησες χτες τις μετοχες σου στην vodafone (αυτη δεν ειχε μεχρι χτες την Q?)

μηπως για το χαλια σημα της Q και της Voda στην περιοχη μου?

μερος της ευθυνης βεβαια φερω και εγω γιατι οταν πηγα με φορητοτητα στη Q δεν ειχα λαβει σοβαρα υποψην τον παραγοντα αυτο

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 14:20]

αν οντως παιζει το και, αποκτα ενδιαφερον.

το ΚΑΙ ειναι σιγουρο, τουλαχιστον για το διαστημα που χρειαστει για να ολοκληρωθει η μεταβαση της Q απο Voda@TIM

Εδώ και τέσσερα χρόνια στο χώριο μου στην Κοζάνη παίζει μόνο Cosmote.

ΤΙΜ 99.9% κάλυψη my a$$... :p

Αρχική απάντηση από vdeseris

Εδώ και τέσσερα χρόνια στο χώριο μου στην Κοζάνη παίζει μόνο Cosmote.

ΤΙΜ 99.9% κάλυψη my a$$... :p

Είσαι το 0,1%, τι να κάνουμε; :p

Αρχική απάντηση από astrolabos

Είσαι το 0,1%, τι να κάνουμε; :p

[Πρόκληση σχολίων]

Όλοι μας ανήκουμε σε μία μειονότητα.

[/Πρόκληση σχολίων]

:p

Ρε τη τρέλα μου μέσα, δεν μπορώ να βλέπω άλλο να σφαγιάζεται η Ελληνική στο forum.

Και η μόδα με τα l33t μου την έσπασε και τα τύπου "3έρω" κλπ.

’ει πια..

Ποιο χωρίο στην κοζάνη λέτε η ΤΙΜ δε πιάνει στο πολυτεχνείο στα χανία και πολλές φορές μέσα στην ίδια την πόλη τι να λέμε....

Τον πέτυχα αλλά είπα να μην το κάνω θέμα :p το παλικάρι όμως έχει πιο μεγάλο δρόμο να διαβεί από τον trackman lolz

Αρχική απάντηση από kender

Ποιο χωρίο στην κοζάνη λέτε η ΤΙΜ δε πιάνει στο πολυτεχνείο στα χανία και πολλές φορές μέσα στην ίδια την πόλη τι να λέμε....

εεεμ ...περασες χανια!!

(σχολη-ετος αν επιτρεπεται?)

Αρχική απάντηση από ergotelis

New spammer tracked!

http://www.thelab.gr/member.php?s=&action=getinfo&userid=4862

Ο Trackman ούτε ένα πόστ να ξανακάνει ρε παιδιά! :(

Ο trackman σταματησε οχι γιατι επιασε τα 150...απλα ηρθε ο νεος ...υπερβολικα δυνατος!

21ppd και ακομα ειναι 7παρα...!Νομιζω εχει ηδη κανει high-score.

Λογικα, αν οχι αυριο μεθαυριο θα δουμε τι πουλαει...:rofl:

ppd =post(s) per day

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:24]

υπαρχει εξωτερικο κουτι για IDE 3.5' χωρις τροφοδοσια, δλδ να παιρνει ρευμα απο USB ?

Μπα, αμφιβαλλω αν μπορει η usb να δωσει τοσο ρευμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.