def Οκτώβριος 14, 2006 #20461 Οκτώβριος 14, 2006 καλησπερα παιδια παραγγειλλα απο το πλαισιο χθες το flightsim-X DELUXE στο site γραφει παραδοση σε 1 εγρασιμη μερα,πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα το εχω τεταρτη με πεμπτη,και απο αγγλια μουρθε σε 2 μερες,δλδ απο την Δευτερα που θα το στειλουν κανει 3 μερες για ναρθει στο Κιλκις?
Vadergr Οκτώβριος 14, 2006 #20462 Οκτώβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από ARVAS SPCακο απεκτησες αδερφο... http://www.thelab.gr/member.php?s=&action=getinfo&userid=5238 Ειναι μεχρι να αρχισουν οι δοσεις!
Shaman Οκτώβριος 14, 2006 #20464 Οκτώβριος 14, 2006 http://1500videos.com/movie.php?vid=z4-IlviV8Ao /bow More 80s video clips: http://www.1500videos.com/
WeirdAL Οκτώβριος 14, 2006 #20465 Οκτώβριος 14, 2006 Ρε Shaman τι απαραδεκτο site ειναι αυτο; Εχει μονο ενα βιντεο κλιπ του Weird Al Yankovic. :P :hehe:
2cpu Οκτώβριος 14, 2006 #20466 Οκτώβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 06:01] "This computer system has it all, and was originally used for Music Production, Live Sound for DJ's and also the usual home computing needs. The machine is based around a Gigabyte 7-->>ZXR<<-- Για το σύστημα που περιέγραφε, ζητούσε 400 κοτζαμ zxr ειναι ντε.λιγα το ζηταει ενα serviσακι να το κανεις θελεις πανω κατω τοσα. ωχ αυτο ειναι pc:eek:
ARVAS Οκτώβριος 15, 2006 #20467 Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από MANOSPC [Χθες, στις 21:20] γιατι ρε arva;;; Δεν ειναι προσβλητικο..Απλα απο το ονομα! SPC / MANOSPC Μην αρχισεις και εσυ μονο τις δοσεις και τις διορθωσεις.... :hehe: κοτζαμ zxr ειναι ντε.λιγα το ζηταειενα serviσακι να το κανεις θελεις πανω κατω τοσα. ωχ αυτο ειναι pc Εσυ περιμενες ninja Πρασινη;;;
ergotelis Οκτώβριος 15, 2006 #20468 Οκτώβριος 15, 2006 Δε πρόλαβα να ποστάρω πάλι στο θέμα με τη κάρτα γραφικών για το θηρίο του, επειδή ίσως παρεξήγησαν μερικοί τα πόστ μου ή τα βρήκανε πολύ βαριά, εγώ έχω να πω ότι τα έκανα με δόσης πλάκας γιατί το thread κατέντησε παροδία, αφού όλο βλακείες γράφονταν να κάναμε και εμείς το χαβαλέ μας! Γι'αυτό με συγχωρείτε αν κούρασα κάποιον αλλά -σόρρυ και πάλι- ήθελα να κάνω χαβαλέ!
mariosalice Οκτώβριος 15, 2006 #20469 Οκτώβριος 15, 2006 Η άποψη των άλλων δεν είναι πάντα βλακεία.Μπορεί να είναι σωστή κι εμείς να κάνουμε λάθος.Δίνουμε λοιπόν ότι στοιχεία έχουμε, χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του τύπου "είσαι ανόητος", "δεν ξέρεις τι σου γίνεται" κτλ.
.38-.45 Οκτώβριος 15, 2006 #20470 Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 04:15] Δε πρόλαβα να ποστάρω πάλι στο θέμα με τη κάρτα γραφικών για το θηρίο του, επειδή ίσως παρεξήγησαν μερικοί τα πόστ μου ή τα βρήκανε πολύ βαριά, εγώ έχω να πω ότι τα έκανα με δόσης πλάκας γιατί το thread κατέντησε παροδία, αφού όλο βλακείες γράφονταν να κάναμε και εμείς το χαβαλέ μας! Γι'αυτό με συγχωρείτε αν κούρασα κάποιον αλλά -σόρρυ και πάλι- ήθελα να κάνω χαβαλέ! Αρχική απάντηση από ergotelis [09-10-2006 16:26] Προσωπικά μου είναι αδιάφορο τι θέλει και τι δε θέλει, από τη στιγμή που υπάρχει γενικά αποδεκτή καλύτερη λύση......Δε μπορώ να του προτείνω κάτι που το θεωρώ χειρότερο, αν θέλει μας ακούει αν όχι με γειά του με χαρά του.... ατακες σαν αυτη, που περιλαμβανονται, στις βλακειες ή στο χαβαλε;αν δε το καταντουσατε το ερημο το thread ετσι, δε θα πηγαινε στη ΜΤ και δε θα λεγαμε τετοια πραγματα τωρα. ο κυριος σκοπος υπαρξης ενος φορουμ, ειναι λυση προβληματων. το ποια ειναι η καλυτερη λυση για τα δικα μας δεδομενα, λιγο ενδιαφερει. η κατασταση οριοθετειται απο το εκαστοτε προβλημα. οταν ο ανθρωπος λεει "δε θελω να αλλαξω υπολογιστη, θελω μια καρτα, καινουργια" απαντησεις του στυλ "πουλησε τα ολα, και παρε μεταχειρισμενα" μπορει να ειναι πιο σωστες, αλλα δεν ενδιαφερουν αυτον που εχει το προβλημα. συνεπως ειναι off topic. προτεινεις τη λυση και απο τη στιγμη που δεν την αποδεχεται, ειτε σταματας ειτε αν εχεις τη διαθεση να συνεχισεις να προσφερεις τη βοηθεια σου, προσπαθεις να βρεις κατι που να του κανει. απο κει περα, τα περιττα δινουν το εναυσμα και στους αλλους να καταστρεψουν το θεμα.
GoriLLakoS Οκτώβριος 15, 2006 #20471 Οκτώβριος 15, 2006 Eγω λεω οτι ακομα τα forum ειναι ανωριμα ωστε να γινονται σοβαρες συζητησεις(καθε φορα 1-2 μιλανε σοβαρα και ολοι οι αλλοι λενε τα κοντα τους και τα μακρια τους)....Δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω...αλλα αυτο βλεπω....
ΝTG Οκτώβριος 15, 2006 #20472 Οκτώβριος 15, 2006 Καλημερες.... Ξυπνησα κεφατος...(μαλλον φταιει ο ηλιος) Ειπα να δω κανενα νεο επεισοδιο απο τη σειρα...αλλα κοπηκε. H φραση ευχαριστουμε "ολους για τη συμμετοχη" ολα τα λεφτα... αν σκεφτεις οτι ποσταραν 35 ατομα!!(34 χωρις τον 38-45).
GruntGR Οκτώβριος 15, 2006 #20473 Οκτώβριος 15, 2006 Κοιτατε ανθρωπο που θελει να ψηφισει η μανα μου http://www.athina-alla-zei.gr/index.php?option=com_bios&task=view&id=179&Itemid=103 απλα ελεος Εγω αυτον εδω θα ψηφισω μαλλον http://www.athina-alla-zei.gr/index.php?option=com_bios&task=view&id=202&Itemid=103 για νομαρχιακες δεν ξερω ακομα, καμια ιδεα ?
Trooper Οκτώβριος 15, 2006 #20474 Οκτώβριος 15, 2006 Robocop vs Terminator. Enjoy.http://youtube.com/watch?v=86ltDTU1R8A
Sol Οκτώβριος 15, 2006 #20475 Οκτώβριος 15, 2006 Περπατώ 10 λεπτά μέχρι το σχολείο να κάνω το καθήκον μου με τις πυτζάμες που λέμε, κλασσικά χαμός αυτοκίνητα παντού. Δε πήγα πιο πρωί δυστυχώς.Τσαντίζομαι που κάποιοι καραγκιόζηδες έχουν παρκάρει πάνω στο 40 εκατοστών πεζοδρόμιο και εγώ περπατάω στο δρόμο και όταν έρχονται αυτοκίνητα πρέπει να βρω τρύπα να χωθώ.Παρκάρει ακριβώς εκείνη την ώρα μπροστά μου τουτού, πάνω στο πεζοδρόμιο φυσικά, και εγώ είμαι από την πλευρά του οδηγού, ίσα ίσα άνοιγε η πόρτα, είχε τοιχάκι. Βγαίνει ο τύπος... "καλά ε πρώτο τραπέζι πίστα το βάλαμε" απευθυνόμενος στη γυναίκα. "Ωχ παραλίγο να χτυπήσεις τον άνθρωπο (εμένα)" απαντάει αυτή που πρόλαβε και με είδε "Ε δε πειράζει πρώτο τραπέζι πίστα είναι αυτό, χαλάλι σας"καραγκιόζηδες....
ΝTG Οκτώβριος 15, 2006 #20476 Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Sol Περπατώ 10 λεπτά μέχρι το σχολείο να κάνω το καθήκον μου με τις πυτζάμες που λέμε, κλασσικά χαμός αυτοκίνητα παντού. Δε πήγα πιο πρωί δυστυχώς.Τσαντίζομαι που κάποιοι καραγκιόζηδες έχουν παρκάρει πάνω στο 40 εκατοστών πεζοδρόμιο και εγώ περπατάω στο δρόμο και όταν έρχονται αυτοκίνητα πρέπει να βρω τρύπα να χωθώ.Παρκάρει ακριβώς εκείνη την ώρα μπροστά μου τουτού, πάνω στο πεζοδρόμιο φυσικά, και εγώ είμαι από την πλευρά του οδηγού, ίσα ίσα άνοιγε η πόρτα, είχε τοιχάκι. Βγαίνει ο τύπος... "καλά ε πρώτο τραπέζι πίστα το βάλαμε" απευθυνόμενος στη γυναίκα. "Ωχ παραλίγο να χτυπήσεις τον άνθρωπο (εμένα)" απαντάει αυτή που πρόλαβε και με είδε "Ε δε πειράζει πρώτο τραπέζι πίστα είναι αυτό, χαλάλι σας"καραγκιόζηδες.... welcome to greece:hehe:Kαλομαθες στα "εξωτερικα" εεε?
sotiris Οκτώβριος 15, 2006 #20477 Οκτώβριος 15, 2006 Το alter ego μου http://www.patoulidou.gr/default.aspx?catid=74
JaguarOne Οκτώβριος 15, 2006 #20478 Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 11:26] Eγω λεω οτι ακομα τα forum ειναι ανωριμα ωστε να γινονται σοβαρες συζητησεις(καθε φορα 1-2 μιλανε σοβαρα και ολοι οι αλλοι λενε τα κοντα τους και τα μακρια τους)....Δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω...αλλα αυτο βλεπω.... το επίπεδο του forum μπορεί να εξαρτάται απο τους χρήστες του αλλά επιβάλλεται απο τους mods/admins...
Sol Οκτώβριος 15, 2006 #20479 Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG welcome to greece:hehe: Kαλομαθες στα "εξωτερικα" εεε? απλά καμμία σχέση εκεί. Προσωπικά προσπαθώ να οδηγάω όσο γίνεται σκεφτόμενος και τους άλλους (φλας, καθρέφτες συνέχεια, πεζούς και κυκλοφορία). Αυτά τα 'χοντρά' περιστατικά (βλέπε και ΗΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ) απλά μου τη δίνουν. Τρέχω βέβαια οπότε και εγώ για κάποιους καραγκιόζης θα χαρακτηρίζομαι. Είχες δίκιο για την 7900GT. Mολύβι για VMEM και αγώγιμο στυλό, μάλλον με σελοτείπ για μάσκα, για VGPU (για 1.45V το βλέπω), εύκολο φαίνεται. Προσπαθώ πάντως να κολλήσω παράλληλα μεταβλητή αντίσταση στην κατεστραμμένη voodoo, δε τα καταφέρνω με τίποτα, έχω ζεματίσει τα πάντα, καλάι παντού. Θέλω πολύ προπόνηση
unstoppable Οκτώβριος 15, 2006 #20480 Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Το alter ego μου http://www.patoulidou.gr/default.aspx?catid=74 "ΑΠΟ ΤΟ 1984 ΕΠΑΙΖΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ." Διακρισεις?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.