Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 13:29]

Αλλά με τέτοιες δηλώσεις βάζεις λάδι στη φωτιά, άλλωστε οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί(καθηγητές) θέλουνε τις καταλήψεις, τους βοηθάει για να μην απεργούνε συνέχεια αλλά να πληρώνονται και να μπορούνε να διαδηλώνουνε και αυτοί!Το ποιός ευθύνεται μάλλον το λες ρητορικά, το ποιός επωφείλεται είναι το θέμα, μάλλον κανείς, αλλά θα ήτανε και λάθος να παραμείνεις αδρανής σε τέτοιες δηλώσεις....

το "με τετοιες δηλωσεις..." δεν ηταν δικη μου κουβεντα.

απλα μετεφερα μια οπτικη γωνια λιγο διαφορετικη απο τη δικη μας, και ισως πιο μεσα στα πραγματα.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 15:40]

Η μικρή σου αδελφή είναι στο Δημοτικό?

Γιατί απεργία κάνουν οι Δάσκαλοι και δεν άκουσα για καμμιά κατάληψη από παιδάκια του Δημοτικού ....

μη σταματας τη σκεψη σου.

οι δασκαλοι κανουν απεργια + καταληψεις δε γινονται στα Δημοτικα= η αδερφη μου δεν ειναι στο Δημοτικο.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

παιδια εχω ερωτηση...επιδει ειχα ατυχημα με την μηχανη σημερα και δεν εφταιγα εγω και εχω καταγμα κληδης. μπορω να ζητησω επιπλεον λεφτα για λογους ψιχικους και επιδει δεν θα μπορω να δουλεψω τωρα? γενικα τι λεφτα να περιμενω?

Αρχική απάντηση από o polonos

παιδια εχω ερωτηση...επιδει ειχα ατυχημα με την μηχανη σημερα και δεν εφταιγα εγω και εχω καταγμα κληδης. μπορω να ζητησω επιπλεον λεφτα για λογους ψιχικους και επιδει δεν θα μπορω να δουλεψω τωρα? γενικα τι λεφτα να περιμενω?

Οτι μπορεις μπορεις..

Ζητα να μεινεις και νοσοκομειο....νομιζω αποδιδει καλυτερα..εστω εισαγωγη!

Λεπτομερειες με δικηγορο καλυτερα...απο μονος του δεν νομιζω να στα δωσει...

@εργοτελις και λοιποι

Φουστια...

Δεν ειναι μεσα..

Ηθελα να το γιορτασω σημερα....

Να αφησω ενα τηλεφωνο αμα ποσταρει να με ειδοποιησετε...?

Εχω δει ολα τα ποστ του...κριμα να χασω τα τελευταια..:hehe:

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 23:32]

Περαστικά φίλος :flower:

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 23:41]

Περαστικά φίλος :flower:

ευχαριστω πολυ :daisy: ειδες μολις χθες τα λεγαμε για της μηχανες.....
Αρχική απάντηση από JaguarOne

και φυσικά, τα μεγαλύτερα λαμόγια όλων, οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ, δεν επισημαίνουν τους κινδύνους για την κοινωνία μας και τους συνανθρώπους μας αλλά ασχολούνται μόνο με τα πολιτικά παιχνίδια των πολιτικών και για το ποιος έκανε τι πριν 5-6-20 χρόνια.

σορρυ κιόλας αλλά γιατί τρώει τόσος κόσμος κουτόχορτο?

Και αν βγεί το ΥΠΕΠΘ και πεί παράταση σχολικής χρονιάς για να αναπληρωθούν οι χαμένες ώρες, θα βγούν μαθητές - καθηγητές να σκούζουν stereo - dolby surround

@polonos περαστικά μαν. Ελπίζω να πας να πάρεις λεφτά από την ασφαλιστική του μόνο, μην είναι κανας μεροκαματιάρης φουκαράς και τον σφάξεις...

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:09]

@polonos περαστικά μαν. Ελπίζω να πας να πάρεις λεφτά από την ασφαλιστική του μόνο, μην είναι κανας μεροκαματιάρης φουκαράς και τον σφάξεις...

δεν ειναι ετσι... εχει πολλα λεφτα ο τυπος και γιαυτο θελω να τα παρω.... ας προσεχε αν δεν ειχα κρανος δεν θα σας εγραφα τωρα.... οκ ανθροποι ειμαστε λαθη καουμε αλλα εγω ενα μηνα δεν θα μπορω να κανω τπτ και μηχανη θα παει στα ανταλακτικα !!!! :X:

περαστικά μαν. Κι όταν γειάνεις πάμε μια βόλτα σε μια πόλη έξω από τη Βαρσοβία που έχω κάτι γνωστούς.. -ες, -ους, -ες :p

δεν ήθελα να καρφωθώ εξ ου και η "αναποφασιστικότητα"

Αρχική απάντηση από ea6gka

chemau μπυρα ολα τα λεφτα ξαδερφε ακους?

Αν εννοείς Chimay θα συμφωνήσω. :)

Μπύρα rulez αρκεί να μην είναι lager...Ότι σχέση έχει η ρετσίνα με το καλό κρασί έχουν και οι lager με την καλή μπύρα. Καμία.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:53]

ξανθη+γυροσ+καρβουνα = love foreva

chemau μπυρα ολα τα λεφτα ξαδερφε ακους?

Ακούω ακούω , δεν κάνουμε κανα tourne - προεκλογική :p ?

Αρχική απάντηση από o polonos

δεν ειναι ετσι... εχει πολλα λεφτα ο τυπος και γιαυτο θελω να τα παρω.... ας προσεχε αν δεν ειχα κρανος δεν θα σας εγραφα τωρα.... οκ ανθροποι ειμαστε λαθη καουμε αλλα εγω ενα μηνα δεν θα μπορω να κανω τπτ και μηχανη θα παει στα ανταλακτικα !!!! :X:

Κοίτα μην το βλέπεις μόνο έτσι.

Μου θυμίζεις το greek killer vide-άκι με τον τυπά με τη γουρούνα που του βγαίνει η τύπισσα με το yaris, φέρνει 15 τούμπες, και μετά "γ... την παναγία σου είχες κόκκινο".

Ναι, εντάξει, αλλά σκέψου τι θα μπορούσες να είχες πάθει!

Το βασικότερο πρόβλημα της μηχανής είναι το ότι είσαι εκτεθειμένος, εγώ έχω να ανέβω σε δίκυκλο από το δημοτικό και πραγματικά δεν ανεβαίνω με ΤΙΠΟΤΑ (ιδιαίτερα στην Αθήνα, που και με το αυτοκίνητο κινδυνεύεις...).

Αρχική απάντηση από Shaman

Αν εννοείς Chimay θα συμφωνήσω. :)

Μπύρα rulez αρκεί να μην είναι lager...Ότι σχέση έχει η ρετσίνα με το καλό κρασί έχουν και οι lager με την καλή μπύρα. Καμία.

ναι αυτην λεω , 4-5 χθες και εγινα τουρμππο :p

Ξερει κανεις που μπορω να βρω (εαν βεβαια υπαρχουν ) τα παιδικα

1. Καντυ καντυ και 2. Τα παλια στρουφακια

Απο κανα αρχείο σταθμού . [ερτ1 πχ] Απο κανα γνωστό [αν εχεις] στειλε και κανα mail δεν χανεις τπτ

Αρχική απάντηση από ARVAS

SPCακο απεκτησες αδερφο...

http://www.thelab.gr/member.php?s=&action=getinfo&userid=5238

το δεξι "χερι" του spc ...:hehe:

Nαι για αυτον ελεγα...(@pm)

Κριμα...επεφτα συνεχεια σε ολα τα ποστ..και εχασα τα τελευταια...!

Παντως ενα μεγαλο χειροκροτημα :clap: ...he finally did it..!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.