Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 00:49]

μην ξεχασεις να σταματησεις :p:hehe: :hehe:

Mην με κόβεις στο καλύτερο :hehe:

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 00:43]

Mωρέ σουζα απλα την πάς και εγώ το Xt μου το πάω μέχρι να μου κολλήσει απο λάδια :hehe: αλλά να την έχεις σε σούζα να την κρατάς με το ένα χέρι και να κάνεις και ακροβατικά - ισοροπία - αλλαγές ποδιών - να τα περνάς μπροστά στο τιμόνι να τα ξαναγυρνάς - να τα περνάς μέσα απο τα χέρια τα πόδια πάλι [σε σουζα ειμαστε ακόμη ε ? :hehe: ] και ταυτόχρονα μην ξεχνιόμαστε :hehe: να κανεις και σουζα . Ε νταξ πάει πολύ .

κοιτα απο σουζα μπορω να πω οτι ξερω αρκετα αλλα μεχρει εκει. τα ακροβατικά κτλ δεν τα εχω δοκιμασει ποτε και ουτε θελω. Μην νομιζεις εχω φαει αρκετα καπακια μεχρι να μαθω. :X: Και παντα κρανος εεε!!!

Ναι ρε ενοείτε , καταρχήν χρειάζεται decicated μηχανη-ες γιαυτην την δουλειά και ενοείτε να μην περιμένεις να τα μάθεις με το r6 αυτά , θα το καταστρέψεις και θα χτυπήσεις . Αυτοι ίσως καναν stunt απο 10 ετών με ποδήλατο , μετά με μονοκύλινδρο μικρο κοκ . Δεν σηκώνεσαι μια μέρα και λές θα κάνω αυτά που είδα :D . Εγώ όταν πήρα το Xt ήξερα φρένο και απλά έκανα κανα 10ρια φορές σούζα αναγνωριστικές να δώ το βάρος της μηχανής κλπ τώρα το φέρνω με 2ρα ας πουμε και το ρίχνω 4 η 5 η :D . Και ευτυχώς δεν έχω φιλήσει άσφαλτο ακόμη [με το xt :D] Kρανος ενοείτε ;)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

ΣΟΚ !!!

Moυ θυμίζει πολύ τη γνωστή Agustina (η οποία δε λέγεται έτσι αλλά wgaf?). Όποιος δεν την ξέρει, 1 είναι εγκληματίας και 2...google.

Την Δευτερα εσπασα την οθονη του Laptop μου. Τριτη πηρα τηλεφωνο την αντιπροσωπεια της Acer που βρισκεται κανα 20λεπτο μακρια μου. Χτες ηρθαν κ πηραν τον φορητο περι τις 12 το μεσημερι.

Το παρελαβα πριν 10 λεπτα. Αξια αλλαγης με καινουργια οθονη: 2.200 Yuan (περιπου 210 Ευρω) ΜΕ εργατικα.

Ποσο μου αρεσε αυτη η εξυπηρετηση !!! (Στανταρ 8α με βριζει ο σωτηρης...:p)

Όχι, είμαι σίγουρος ότι στην Taiwan σκίζουν. (αν ήταν κι εκεί όπως εδώ θα πούλαγαν καρπούζια με στάμπα Acer, όχι pc-ιά).

Στην Ελλάδα - Ευρώπη έχουν κάτι μικρά προβληματάκια :p

’σχετο edit από την πρωινή περιήγηση στο in.gr:

«Η κυβέρνηση δεν κάνει βήμα πίσω. Δεν μασάει. Ας το καταλάβουν» δήλωσε η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Πρόσθεσε ότι υπάρχουν «συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες που θέλουν κοινωνική αναταραχή. Στηρίζουν μία υπόθεση που ξεφουσκώνει».

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=745669&lngDtrID=244

Με τέτοιες δηλώσεις δεν το κόβω να γίνονται μαθήματα φέτος.

Καλά μιλάμε ότι αν γίνεις υπουργός σε αυτή τη χώρα, ξεπερνάς και τους μονάρχες, δικτάτορες κλπ. Το ανώτατο αξίωμα! Πάλι καλά πού χουμε και τους πραίτωρες να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του κράτους στις πορείες των δασκάλων.

Η Μαριέττα κατάφερε να έχει κατάληψη μεγάλου μέρους των Λυκείων χωρίς ουσιαστικά αιτήματα. Τά χει καταφέρει χειρότερα από τον Αρσένη. Ο Αρσένης είχε ξεσκίσει το εκπαιδευτικό σύστημα και είχε γίνει χάος, αυτή απλά κάνει δηλώσεις του άνωθεν τύπου και ξεσηκώνονται και οι πέτρες. Πότε θα την πετάξει έξω ο "αδιάφθορος" μπούλης δεν ξέρω. (αυτός που έχει υπουργούς που τα τσιράκια τους τσιμπάνε 2.5 μύρια euro μίζα - μόνο!). Α, ναι, και τον Βουλγαράκη υπουργό πολιτισμού (L O L). Μπουζούκια FTW!

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 08:28]
Πρόσθεσε ότι υπάρχουν «συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες που θέλουν κοινωνική αναταραχή. Στηρίζουν μία υπόθεση που ξεφουσκώνει».

η μικρη μου αδερφη μου ειπε σημερα το πρωι, οτι "πηγαν καποια παιδια και πηραν τα κλειδια για να κανουν καταληψη".

αυτο περισσοτερο παραδοση μου θυμιζει παρα καταληψη.

ποιος ευθυνεται και ποιος θελει να ωφελεθει απο αυτη την κατασταση;

Φιλαρακο αμα θελεις Lag and Latency Reduction (LLR) Technology πρεπει να το πλερωσεις!

Το Τζαμπα πεθανε!!!

41% πανω τα frames του WoW πανε... Αντι να αναβαθμιζεις σε καρτα γραφικων/γρηγορτερο ιντερνετ/conroe/mobo/ddr2 παιρνεις στην εξευτελιστικη τιμη των 200-κατι ευρω μια καρτα δικτυου και καθαρισες!

Αρχική απάντηση από .38-.45

η μικρη μου αδερφη μου ειπε σημερα το πρωι, οτι "πηγαν καποια παιδια και πηραν τα κλειδια για να κανουν καταληψη".

αυτο περισσοτερο παραδοση μου θυμιζει παρα καταληψη.

ποιος ευθυνεται και ποιος θελει να ωφελεθει απο αυτη την κατασταση;

Noμίζω το πόστ του Σωτήρη με καλύπτει εν μέρει, πάντα σχεδόν χωρίς ουσιαστικά αιτήματα γίνονται καταλήψεις, αν εξαιρέσουμε τη περίοδο του Αρσένη. Αλλά με τέτοιες δηλώσεις βάζεις λάδι στη φωτιά, άλλωστε οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί(καθηγητές) θέλουνε τις καταλήψεις, τους βοηθάει για να μην απεργούνε συνέχεια αλλά να πληρώνονται και να μπορούνε να διαδηλώνουνε και αυτοί!Το ποιός ευθύνεται μάλλον το λες ρητορικά, το ποιός επωφείλεται είναι το θέμα, μάλλον κανείς, αλλά θα ήτανε και λάθος να παραμείνεις αδρανής σε τέτοιες δηλώσεις....

Και επίσης, μόνο 5% δεν είναι το σύνολο των σχολείων έτσι?Τουλάχιστον 50% θα είναι στο σύνολό τους,βάζοντας μέσα και κάτι μικρά με ελάχιστες θέσεις σχολεία της περιφέρειας.Αλλά δε περίμενα κάτι διαφοτερικό από το να μη το υποβαθμίσει το θέμα το υπουργείο...

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 13:34]

ΕΤΣΙ!!! Με βλεπω στα 4 (:hehe: ) σε κανα μηνα!

Μητσο... Σου τον μαγαρισανε τον μικρο!! Και το χαιρεται κιολας!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.