Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 18:46]

απόλυτη ευχαρίστηση

Και εμεις που κανουμε καμια σουζα νομιζουμε οτι σκιζουμε...... Αλλα αν προσεξατε αυτοι το κανουν σε πιστες ι δρομους χωρις κινηση..... Και οχι στο κεντρο της πολης..... Ετσι αν πεσει μικρη η ζημια.... Δεν περνει αλλους μαζι του... Μακαρι να εκαναν μια πιστα εδω στην Αιγινα να βγαζουμε την πιστη μας εκει....
Αρχική απάντηση από o polonos [Χθες, στις 21:27]

Και εμεις που κανουμε καμια σουζα νομιζουμε οτι σκιζουμε...... Αλλα αν προσεξατε αυτοι το κανουν σε πιστες ι δρομους χωρις κινηση..... Και οχι στο κεντρο της πολης..... Ετσι αν πεσει μικρη η ζημια.... Δεν περνει αλλους μαζι του... Μακαρι να εκαναν μια πιστα εδω στην Αιγινα να βγαζουμε την πιστη μας εκει....

Καλά οι τύποι νιώθουν άσχημα , αλλος κάνει donat με gsxr με τα πόδια στο τιμόνι :confused: , αλλος σκασφαλώνει στο r6 εν ώρα σούζας λές και ανεβαίνει σε δέντρο :hehe: αλλος κάνει με zx σούζα - επιτόπιο ημικύκλιο σε 5μ διάμετρο χώρο . Απλά πράγματα δλδ :hehe: . Και όλες αυτές οι μηχανές με λάδια - βενζίνη ~200kg ~ , 200kg σίδερο να το κάνεις λές και καβαλάς ποδήλατο , αυτή είναι η μαγκιά ;)

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Δεν μπορω να το δω εγω...:(

Και signed ειμαι και confirm εκανα...

Σε θεωρεί ανήλικο:p

μην νωμιζεις η R6 ερχεται πανω παρα πολυ ευκολα... Αν ερθει στο κεντρο βαρους της και ξερεις απο φρενα βαριεσαι να την πας σουζα....

Mωρέ σουζα απλα την πάς και εγώ το Xt μου το πάω μέχρι να μου κολλήσει απο λάδια :hehe: αλλά να την έχεις σε σούζα να την κρατάς με το ένα χέρι και να κάνεις και ακροβατικά - ισοροπία - αλλαγές ποδιών - να τα περνάς μπροστά στο τιμόνι να τα ξαναγυρνάς - να τα περνάς μέσα απο τα χέρια τα πόδια πάλι [σε σουζα ειμαστε ακόμη ε ? :hehe: ] και ταυτόχρονα μην ξεχνιόμαστε :hehe: να κανεις και σουζα . Ε νταξ πάει πολύ .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.