Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 20:00]

Πολυ τους σκεπτεσαι βλεπω..!!!:p

Αμα παιξει καποιο καναλι το "Ο δασκαλακος ηταν λεβεντια"...στο αφιερωνω..:hehe:

αυτοι ειναι της μοδός αφου.

κι ειναι και τσαμπουκαδες και αναγκαζονται να βγαλουν τις σιδερογροθιες τα ΜΑΤ.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Εγκω ντεν συμμετεχει στην συζητηση των εκπαιδευτικων.... Οταν μεγαλωσουν τα παιντια σας, φερτε τα σε μενα να τα κοβω με "4" για 2-3 χρονια να φτιαξουν "χαρακτηρα" :p

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Χθες, στις 20:24]

Σολων μάλλον οταν ήσουν μικρός στο γηπεδάκι δεν σε παίζαν οι φίλοι σου μπάλα [μονο απο τ'αλλα] και σου έχει μεινει καημός το football. :cry: :flower: poorkid.

20 μετρα αουτ το σουτ σου Τομ... Πολυ φαλτσο εβαλες... Στις κερκιδες οι μπαλα.

Πιτσιρικι, επαιζα (και εβλεπα) σχεδον αποκλειστικα ποδοσφαιρο. Οταν μεγαλωσα αλλαξοπιστησα

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:23]

χαχαχαχ ποσο αστειος εισαι βρε γιαλαντζι nigga

Αστειος??? Χμμ μου βαζεις ιδεες.... Μηπως θα πρεπει να επιδιωξω καρριερα στο Ελληνικο Ποδοσφαιρο τοτε? Θα ταιριαξω γαντι στον χωρο!

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 15:07]

..........................

Ένα μήνα αρνούνται οι δάσκαλοι να δουλέψουν και χάνουν το μισθό τους.

Νομίζεις ότι τάχουν και τους περισσεύουν?

Οι άνθρωποι με τη σημερινή ακρίβεια, τους μισθούς πείνας που παίρνουν, τις ευθύνες που έχουν και το ζόρι που τραβάνε καθημερινά, έχουν αγανακτήσει.

Δεν σου λέει τίποτα αυτό?

Λες διάφορα για το επάγγελμα τους, πετάς λάσπη δεξιά κι αριστερά, αλλά την ουσία δεν μπορείς να τη δεις και ούτε με ενδιαφέρει να τη δεις.

Στο κάτω κάτω της γραφής δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Αν σε ενοχλεί η απεργία, γιατί δεν έχεις που να αφήσεις το παιδί σου, ε... τι να κάνουμε.

Έτσι είναι η ζωή.

Καλά κάνουν και απεργούν οι δάσκαλοι. Μαζί τους είμαι.

Όσο για την αξιολόγηση, αν απέδιδε, θα είχε εφαρμοστεί και στον ιδιωτικό τομέα.

Ένα αστείο είναι, που καμμιά σημασία δεν έχει αν εφαρμοστεί ή όχι για τους δασκάλους.

Δεν τους νοιάζει. Το αρνούνται, για λόγους αρχής.

Πάντως χαίρομαι που αξιολογείς σωστά με την ψήφο σου το έργο των πολιτικών.

Αξιολόγηση -ολέ!

Αρχική απάντηση από mariosalice

Ένα μήνα αρνούνται οι δάσκαλοι να δουλέψουν και χάνουν το μισθό τους.

Νομίζεις ότι τάχουν και τους περισσεύουν?

Οι άνθρωποι με τη σημερινή ακρίβεια, τους μισθούς πείνας που παίρνουν, τις ευθύνες που έχουν και το ζόρι που τραβάνε καθημερινά, έχουν αγανακτήσει.

Δεν σου λέει τίποτα αυτό?

Λες διάφορα για το επάγγελμα τους, πετάς λάσπη δεξιά κι αριστερά, αλλά την ουσία δεν μπορείς να τη δεις και ούτε με ενδιαφέρει να τη δεις.

Στο κάτω κάτω της γραφής δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Αν σε ενοχλεί η απεργία, γιατί δεν έχεις που να αφήσεις το παιδί σου, ε... τι να κάνουμε.

Έτσι είναι η ζωή.

Καλά κάνουν και απεργούν οι δάσκαλοι. Μαζί τους είμαι.

Ένα αστείο είναι, που καμμιά σημασία δεν έχει αν εφαρμοστεί ή όχι για τους δασκάλους.

Δεν τους νοιάζει. Το αρνούνται, για λόγους αρχής.

Πάντως χαίρομαι που αξιολογείς σωστά με την ψήφο σου το έργο των πολιτικών.

Αξιολόγηση -ολέ!

Την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή σου την έκανες στην Ελλάδα; Σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο;

Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 22:38]

Την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή σου την έκανες στην Ελλάδα; Σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο;

Δημόσιο Δημοτικό - Γυμνάσιο - Λύκειο Ελλάδα, Πανεπιστήμιο Ελλάδα, Ειδικότητα Ελλάδα, postdoc Αμερική.

Δεν μας φταίνε οι δάσκαλοι.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Χθες, στις 22:21]

δηλαδη, καθε μερα που πηγαινω στη δουλεια, δεν με αξιολογει κανενας; δε με κρινει ο εργοδοτης μου αν τα λεφτα που μου δινει αποδιδουν, και δε σκεφτεται μηπως καποιος αλλος θα εκανε τη δουλεια καλυτερα, ισως και φτηνοτερα;

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 03:18]

δηλαδη, καθε μερα που πηγαινω στη δουλεια, δεν με αξιολογει κανενας; δε με κρινει ο εργοδοτης μου αν τα λεφτα που μου δινει αποδιδουν, και δε σκεφτεται μηπως καποιος αλλος θα εκανε τη δουλεια καλυτερα, ισως και φτηνοτερα;

Κάθε μέρα που πάει ο δάσκαλος στο σχολείο δεν τον αξιολογεί κανείς?

Δεν ενημερώνει τους γονείς?

Δεν δίνει βαθμολογία?

Δεν υπάρχει Διευθυντής?

Δεν υπάρχουν μαθητές και συνάδελφοι να τον κρίνουν?

Δεν γίνονται καταγγελίες?

Δεν υπάρχουν ποινές?

Ξέρεις τι θα πει αξιολόγηση στον ιδιωτικό τομέα?

Θα πει, ότι το αρμόδιο υπουργείο θα βάλει επιθεωρητές, που θα έρχονται στα καταστήματα, όχι για να κάνουν έλεγχο επί της ουσίας αν τηρούνται οι νόμοι, αλλά συστηματικά κάθε 6μηνο θα ελέγχουν τα βιβλία, τους χώρους, τις φορολογικές δηλώσεις, θα παίρνουν συνεντεύξεις από τους υπαλλήλους και τελικά θα συμπληρώνουν μια φόρμα, όπου θα βαθμολογούν με άριστα το 100, το ήθος και την ηθική του ιδιοκτήτη, τη νοημοσύνη του, τα ηγετικά του προσόντα, την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, την ικανοποίηση των πελατών, την γνώμη των υφισταμένων του και μύρια άλλα απίστευτα προσωπικά δεδομένα.

Κάνω αυτή τη δουλειά χρόνια τώρα και την ξέρω πολύ καλά.

’στα. Ντρέπομαι. Φυσικά το έχουμε καταργήσει πρακτικά αυτό το έκτρωμα.

Αλλά μια και σας αρέσει η αξιολόγηση, αρχίζει να μου αρέσει και μένα η ιδέα της αξιολόγησης στο ιδιωτικό τομέα. :devil:

Θες να σου πω με ποιό τρόπο θα στήσεις ένα κύκλωμα αν έχεις κατασκευαστική ξενοδοχείων?

Ή εργοστάσιο? Ή ..... ονόμασε το εσύ? Δεν τα βλέπεις? Δεν τα ξέρεις? Δεν ζεις στην Ελλάδα?

Α και διορθώστε αυτό το

Μύνημα προς τροποποίηση:

Σε

Μήνυμα

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 07:27]

Θα πει, ότι το αρμόδιο υπουργείο θα βάλει επιθεωρητές, που θα έρχονται στα καταστήματα, όχι για να κάνουν έλεγχο επί της ουσίας αν τηρούνται οι νόμοι, αλλά συστηματικά κάθε 6μηνο θα ελέγχουν τα βιβλία, τους χώρους, τις φορολογικές δηλώσεις, θα παίρνουν συνεντεύξεις από τους υπαλλήλους και τελικά θα συμπληρώνουν μια φόρμα, όπου θα βαθμολογούν με άριστα το 100, το ήθος και την ηθική του ιδιοκτήτη, τη νοημοσύνη του, τα ηγετικά του προσόντα, την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, την ικανοποίηση των πελατών, την γνώμη των υφισταμένων του και μύρια άλλα απίστευτα προσωπικά δεδομένα.

περα απο τα οικονομοτεχνικα, τα φορολογικα και τα εργασιακα, τα λοιπα περι ηθους-ηθικης-νοημοσυνης και ηγετικων προσοντων, ειλικρινα πρωτη φορα τα ακουω και δεν ξερω και τι σχεση εχουν. αν δε μου αρεσει η δουλεια που κανω ή το αφεντικο μου, φευγω, οπως κι αυτος με διωχνει αν δεν του κανω, οπως και η εταιρεια κλεινει αν δεν ικανοποιουνται οι πελατες.

τα προσωπικα δεδομενα δεν ξερω πως τα εμπλεξες, αλλα μαλλον δεν ενδιαφερει κανενα τι κανω μετα τις 8 που σχολαω, απο τη στιγμη που αποδιδω αυτα που πρεπει. το ιδιο δε με απασχολει και το τι κανει το αφεντικο μου.

αυτα για μενα ειναι αξιολογηση εργου, η οποια υπαρχει στον ιδιωτικο τομεα, αλλα δεν τη βλεπω στο δημοσιο τομεα. τα υπολοιπα που αναφερες, ειναι αξιολογηση της προσωπικης ζωης, που δεν αφορουν κανενα, ποσο μαλλον τους κρατικους ελεγκτικους μηχανισμους.

υγ: τι δουλεια κανεις;

Κάθε μέρα που πάει ο δάσκαλος στο σχολείο δεν τον αξιολογεί κανείς?

Χ@στηκε...

Δεν ενημερώνει τους γονείς?

Σπάνια έως ΠΟΤΕ και αν σπάνια, ανήκει στο "είδος" των καθηγητών/δασκάλων....

Δεν δίνει βαθμολογία?

’σχημο αυτό γιατί όποιον/όποια δε γουστάρει τον/την θάβει έτσι απλά

Δεν υπάρχει Διευθυντής?

Ίδιος είναι κι αυτός.....άστα......

Δεν υπάρχουν μαθητές και συνάδελφοι να τον κρίνουν?

Χ@στηκε...όπως και παραπάνω......

Δεν γίνονται καταγγελίες?

Κάθε δέκα χρόνια, μία!......και πάλι Χ@στηκε...όπως και παραπάνω......

Δεν υπάρχουν ποινές?

Ουάου......του κόψανε 100Ευρώ απ'το μισθό του επειδή άφησε και χαντάκωσε μια κοπέλα/ένα παλικάρι για τουλάχιστον ένα χρόνο ή και για πάντα....

....ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ....

.....ΚΑΙ τι έγινε.......ο ιδιοκτήτης έχει τα φράγκα και αν κάποιος υπάλληλός του πεί άσχημα λόγια γι'αυτόν, τον σουτάρει κιόλας και παίρνει άλλον για πλάκα....

Κάνω αυτή τη δουλειά χρόνια τώρα και την ξέρω πολύ καλά.

’στα. Ντρέπομαι. Φυσικά το έχουμε καταργήσει πρακτικά αυτό το έκτρωμα.

Αλλά μια και σας αρέσει η αξιολόγηση, αρχίζει να μου αρέσει και μένα η ιδέα της αξιολόγησης στο ιδιωτικό τομέα. :devil:

Αλλά ΤΙ ξέρω εγώ?......Ας μας μιλήσουν οι μαθητές/σπουδαστές του TheLab καλύτερα..... :)

Όντως την κάνανε οι κορεάτες... τεσπα ας ελπίσουμε να μην ξεκινήσει το συμβούλιο ασφαλείας (aka Department of Defence USA) καμία ιστορία και κατα κει γιατί είναι και οι κινέζοι και θα γίνει ο σχετικός χαμός ακόμα μια φορά...

το οτι εχασα 200 μορια στις παννεληνιες επειδη η καθηγητιρια δεν με γουσταρε και 2-3 φορες της την ειπα. πχ εγραψα 20 στο διαγωνισμα,20 στο τεστ(που σχεδον ολοι γραψαν 10 περιπου) και οταν με ρωτουσε προφορικα παντα της ελεγα, και λεει και τι μαυτο? πρεπει να σε βαλω 20 ? ή 19 ? ενα 17 παρε και εισαι οκ με λεει.

ενω τον αλλο που δεν αξιζε ουτε για 12 με λιγο γλυψιμο και κυρια τη ωραια που ειστε να το 18. αποτελεσμα να εχει μεγαλητερο μεσο ορο στα τετραμηνα απο μενα και να γραψει κατω απο την βαση.

και τελικα ειχα μεσο ορο 17 γραφω στις παννεληνιες 18 και αμεσως το 18 με την αναβαθμολογηση γινεται 17.7.

και για να εξηγησω. για να βγουν τα μορια μετρανε και οι βαθμοι των τετραμηνων. οταν υπαρχει διαφορα πανω- και = με μια μοναδα τοτε ο βαθμος που γραφεις μικραινει.

υ.γ 1) Αν δεν απαντώ στο PM σας...ίσως λείπω, ίσως αυτό που ζητάτε είναι πραγματικά Google-εύκολο, ίσως απλά δεν γουστάρω να απαντήσω.

2) Αν δεν μπορείτε να κοιτάξετε πρωτού ανοίξετε ένα thread με ένα απλό ερώτημα που βρίσκατε λύση πανεύκολα και γρήγορα στο Google, παίζει να μην απαντήσω

3) Αυτά πρός το παρόν

καινουρια υπογραφη απο αλλο φορουμ της εξεχουσας προσωπικοτητας billpeppas.

Βαριέμαι, ως συνήθως, να κάνω quote, οπότε απαντάω γενικά χωρίς συγκεκριμένο αποδέκτη (σε όσους πάει η απάντηση θα καταλάβουν)

Οι δάσκαλοι έχουν πρώτο μισθό 950 ευρώ. Το έγραφε και η Ελευθεροτυπία, που ακόμη κι αν κατουρήσει στραβά ο Καραμανλής θα τον κριτικάρει.

Για την αξιολόγηση των καθηγητών/δασκάλων... Τι να πω εδώ... Επειδή έχω προσωπική πείρα, η μόνη περίπτωση που δάσκαλος/καθηγητής ήταν "προβληματικός" και τιμωρήθηκε ήταν στο ιδιωτικό σχολείο που πήγαινα, στην πρώτη δημοτικού. Η τιμωρία; Απόλυση

Από εκεί και πέρα είχα πρόβλημα, όχι εγώ, αυτοί το είχαν κι αυτό αποδεικνύεται και από την στάση των υπολοίπων καθηγητών προς το άτομό μου και προς αυτούς, ήταν 2 στο γυμνάσιο και ένας στο λύκειο. Το θέμα πήγε πολύ πιο μακριά από τον εκάστοτε διευθυντή στις δύο πρώτες περιπτώσεις. Τι έγινε; Χμμμ... Να θυμηθώ. Αααα, ΤΙΠΟΤΑ

Και ποιος ο λόγος της κόντρας με τις καθηγήτριες; Η μία μου έκοβε βαθμούς με το έτσι θέλω, και με το που έμπαινε στην αίθουσα με έβγαζε με μονόωρη, και η άλλη ήθελε να με βγάλει σχιζοφρενή (ότι βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο...).

Μαθητής του 17+, μια ζωή (εκτός από την τρίτη λυκείου :( )

Πολύ γουστάρω τέτοιους εκαπιδευτικούς. Αυτοί βγάζουν τις επόμενες γενιές Ελλήνων, και εργαζομένων, από τους οποίους περιμένουμε να ανέβει λίγο το επίπεδο της χώρας μας.

Για το ΑΕΠ... Αντί να ανέβει το ποσοστό του ΑΕΠ που δίνεται για την παιδεία, πως θα σας φαινόταν η ιδέα να στρώσουμε (όλοι μαζί) τον κώλο μας κάτω να δουλεύουμε κανονικά (όχι τον προϊστάμενο), και να ανεβάσουμε το ΑΕΠ? Έτσι και η οικονομία θα ανέβει, και τα χρηματα που πάνε στην παιδεία/κοινωνική πολιτική/δεν ξέρω τι άλλο θα αυξηθούν. Αλλά που να το σκεφτούν κάτι τέτοιο οι εργατο/φοιτητο-πατέρες...

Για το ότι απεργούν και ψηφίζουν κάθε 4ετία τους ίδιους... Δε νομίζω να εννοεί ότι ψηφίζουν ΝΔ. Αλλά είτε ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ. Αφού τους χαλάει το καπιταλιστικό στυλ της οικονομίας, γτ όλοι αυτοί οι απεργοί δε ψηφίζουν το ΚΚΕ με τη φιλολαϊκή πολιτική του, αλλά ψηφίζουν τους ίδους και τους ίδιους 32 χρόνια τώρα;

Αυτά τα ολίγα, γιατί με καλέι η Φ2 :(

Θα τα πουμε σε μια βδομαδουλα.Σαλπαρω για Κρητη μεχρι την Παρασκευη και μετα χωριο για εκλογες.

Να προσεχετε ραααααααααααα:hi:

καλό ταξίδι, ρα :p

Την Παρασκευή την κάνω κι εγώ για την πατρίδα :D

Ένα τραγουδάκι για το φυσικό:

Τα στοιχειώδη σωματίδια διακρίνονται σε φερμιόνια και μποζόνια...

Θελεις να μάθεις φυσική,

ποιά είναι η ροπή και η εντροπία...

Τα όνειρα σου μέχρι εκεί,

κατάντησαν μια ουτοπία...

Τα νεύρα σου είναι μια χορδή,

πολλών ρυθμών σε επαλληλια...

ψ=αx+β μείον το t συν 13...

Είσαι μποζόνιο ή φερμιόνιο,

ποιό είναι το spin σου,

ποιό είναι το στυλ σου...

Είσαι ένα κλασσικό ή σχετικίστικο,

ποιά είναι η ορμή σου, η προσευχή σου...

Δε νιώθεις πια τους οργασμούς,

μσνο ροπές και συμμετρία...

Τα μάτια σου όταν με κοιτούν,

νιώθω κβαντομηχανική ανωμαλία...

Μες στην καρδιά σου έχεις κενό,

και στο μυαλό σου εξισώσεις...

Όταν θα δεις τι βλέπω εγώ, δε θα'χεις πια ισχύ να δώσεις...

Είσαι μποζόνιο ή φερμιόνιο,

ποιό είναι το spin σου,

ποιά είναι η ορμή σου, η προσευχή σου, η στροφορμή σου...

Γύρνα και κοίτα τη ζωή,

πρωτού αυτή γυρίσει πλάτη...

Καλή είναι και η φυσική,

μα μου'χεις λείψει στο κρεβάτι...

Είσαι μποζόνιο ή φερμισνιο,

ποιό είναι το spin σου,

ποιά είναι η ορμή σου, η προσευχή σου,

η στροφορμή σου, η προσευχή σου....

Μήπως θα έπρεπε να αρχίσω να ανησυχώ για τη σχολή που βρέθηκα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.