astrolabos Οκτώβριος 7, 2006 #20201 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Δηλαδή τι θα πείτε? Οι δασκαλάκοι είναι το πρόβλημα? (αν λέμε για το ίδιο θέμα πάντα). Ναι αυτοί οι καημένοι που δουλεύουν 25 ώρες τη βδομάδα, κάθονται 3+ μήνες το χρόνο
sotiris Οκτώβριος 7, 2006 #20202 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Ναι αυτοί οι καημένοι που δουλεύουν 25 ώρες τη βδομάδα, κάθονται 3+ μήνες το χρόνο Για το 10% που αντιμετωπίζουν σοβαρά τα καθηκοντά τους, 25 ώρες τη βδομάδα με παιδάκια του δημοτικού εγώ θα ήθελα βαρέα για να δουλέψω.2 μήνες κάθονται οι καθηγητές/δάσκαλοι, όχι 3.
unstoppable Οκτώβριος 7, 2006 #20204 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris........... 25 ώρες τη βδομάδα με παιδάκια του δημοτικού εγώ θα ήθελα βαρέα για να δουλέψω........ Για καποιους δεν ειναι ετσι, και ειναι σοβαροι στην δουλεια του(δλδ εσυ και εγω μπορει να μην κανουμε για αυτη την δουλεια αλλα υπαρχουν αλλοι που ειναι καταλληλοι), ωραια ειναι να περνουν ολοι 1400, αλλα δεν γινετε πως να το κανουμε....
sotiris Οκτώβριος 7, 2006 #20205 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Για καποιους δεν ειναι ετσι, και ειναι σοβαροι στην δουλεια του(δλδ εσυ και εγω μπορει να μην κανουμε για αυτη την δουλεια αλλα υπαρχουν αλλοι που ειναι καταλληλοι), ωραια ειναι να περνουν ολοι 1400, αλλα δεν γινετε πως να το κανουμε.... κοίτα, 1400 δεν θα πάρουν, οι καθηγητές με 20+ χρόνια προϋπηρεσίας δεν παίρνουν τόσα, αλλά και αυτά που παίρνουν είναι τραγικά λίγα (αν σκεφτείς και τις μηδαμινές αυξήσεις που θα πάρουν στο μέλλον, οι δημόσιοι υπάλληλοι γενικά δεν παίρνουν σοβαρές αυξήσεις).
unstoppable Οκτώβριος 7, 2006 #20206 Οκτώβριος 7, 2006 Τραγικα ειναι τα 600Ε που περνουν πολλοι που λιωνουν 8ωρο...
JaguarOne Οκτώβριος 7, 2006 #20207 Οκτώβριος 7, 2006 δεν μπορώ να κρίνω αν πρέπει ή δεν πρέπει, αν αξίζουν ή δεν αξίζουν τα 1400 αλλα θεωρώ απαράδεκτο τόσο μεγάλες απεργίες... Ναι μπορεί τα λεφτά να είναι λίγα (για όλους όμως το ίδιο είναι-όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε) αλλά εμένα δεν μου δείχνουν ότι είναι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση... (σαν θεσμός, όχι την καταναγκαστική εργασία που το κάνουν να μοιάζει)
sotiris Οκτώβριος 7, 2006 #20208 Οκτώβριος 7, 2006 Συγγνώμη αλλά με 700 ευρώ το μήνα που παίρνουν γιατί να νοιάζονται για την εκπαίδευση? Τόσα παίρνει και ο ανειδίκευτος που κάνει μια οποιαδήποτε δουλειά, γιατί ο άλλος να παιδεύεται, να ετοιμάζει εργασίες από το σπίτι κλπ?Κι εγώ μπορώ να διδάξω στο δημοτικό. Το θέμα δεν είναι αυτό, είναι ότι ο δάσκαλος πρέπει πρώτα απ'όλα να είναι παιδαγωγός και να νοιάζεται γι' αυτό που κάνει. Δάσκαλος δεν είναι τόσο οι γνώσεις όσο η προσωπικότητα.Γενικότερα οι εκπαιδευτικοί παίρνουν λιγότερα από τους άλλους δημοσίους υπαλλήλους, οπότε μάλλον έτσι θα πρέπει να το βλέπετε κι όχι "εμένα μου δίνει 600 ο εργοδότης μου". Στο κάτω κάτω αφού είναι τόσο προνομιούχοι, ας γινόσασταν δάσκαλοι.
ea6gka Οκτώβριος 7, 2006 #20209 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Ναι αυτοί οι καημένοι που δουλεύουν 25 ώρες τη βδομάδα, κάθονται 3+ μήνες το χρόνο ελεος, ενημερωσου οτι μια ωρα διδασκαλιας ισουται με 1,5 υπαλληλου. Επισης ο τομεας της εκπαιδευσης ειναι νευραλγικος για καθε εθνος , δεν μπορεις να αντιμετωπισεις το μπετατζη οπως ενα δασκαλο.
ea6gka Οκτώβριος 7, 2006 #20210 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από SLN πω πω ξαδερφε σε θελω σε επαγρυπνηση!!Βλεπω στο "Ζζζζζουπερ Σαββατο" οτι υπαρχει αρνητικο κλιμα στην πρωταθλητρια Ευρωπης και θελουν να "παραιτησουν" τον Ευρω-κοουτς Οτο...Αν γινει κατι τετοιο κινδυνευουμε να... μην ξανανεβουμε στο πρωτο σκαλι της Ευρωπης στον βασιλια των σπορ!! "Θελω να ξαναζησω το ονειρο" που λεει κι η ΤΙΜ χαχαχαχ ποσο αστειος εισαι βρε γιαλαντζι nigga
ergotelis Οκτώβριος 7, 2006 #20211 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Τραγικα ειναι τα 600Ε που περνουν πολλοι που λιωνουν 8ωρο... Το θέμα είναι ότι δεν είναι εύκολο να οργανωθούνε για να απαιτήσουνε, δασκάλοι και καθηγητές είναι αρκετά οργανωμένοι και μπορούνε και ζητάνε...
astrolabos Οκτώβριος 7, 2006 #20212 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka ελεος, ενημερωσου οτι μια ωρα διδασκαλιας ισουται με 1,5 υπαλληλου. Επισης ο τομεας της εκπαιδευσης ειναι νευραλγικος για καθε εθνος , δεν μπορεις να αντιμετωπισεις το μπετατζη οπως ενα δασκαλο. 25*1,5= 37,5Και πάλι έχουν 3 μήνες off. Αλλά δεν είναι αυτό Γιώργο. Είναι η αλητεία να ζητάνε να μην αξιολογούνται. Πρέπει η μονιμότητα να αρθεί από δασκάλους και καθηγητές, μπάς και δούμε ποιότητα εκπαίδευσης.
sotiris Οκτώβριος 7, 2006 #20213 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos 25*1,5= 37,5Και πάλι έχουν 3 μήνες off. Αλλά δεν είναι αυτό Γιώργο. Είναι η αλητεία να ζητάνε να μην αξιολογούνται. Πρέπει η μονιμότητα να αρθεί από δασκάλους και καθηγητές, μπάς και δούμε ποιότητα εκπαίδευσης. Μήπως ζεις σε άλλη χώρα?Ξέρεις γιατί εισήχθη η μονιμότητα το 1890 κάτι από τον Τρικούπη?Έχεις την εντύπωση ότι έχει αλλάξει κάτι στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα από τότε?Ποιος θα αξιολογήσει ρε Αντώνη, ο γαλάζιος "αξιολόγος" τον πράσινο εκπαιδευτικό?
ea6gka Οκτώβριος 7, 2006 #20214 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:37] 25*1,5= 37,5Και πάλι έχουν 3 μήνες off. Αλλά δεν είναι αυτό Γιώργο. Είναι η αλητεία να ζητάνε να μην αξιολογούνται. Πρέπει η μονιμότητα να αρθεί από δασκάλους και καθηγητές, μπάς και δούμε ποιότητα εκπαίδευσης. λολ , οταν ακουω για αξιολογηση σε αυτο το τοπο με πιανουν τα γελια.
.38-.45 Οκτώβριος 7, 2006 #20215 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 00:01] Συγγνώμη αλλά με 700 ευρώ το μήνα που παίρνουν γιατί να νοιάζονται για την εκπαίδευση? Τόσα παίρνει και ο ανειδίκευτος που κάνει μια οποιαδήποτε δουλειά, γιατί ο άλλος να παιδεύεται, να ετοιμάζει εργασίες από το σπίτι κλπ?....Το θέμα δεν είναι αυτό, είναι ότι ο δάσκαλος πρέπει πρώτα απ'όλα να είναι παιδαγωγός και να νοιάζεται γι' αυτό που κάνει. Δάσκαλος δεν είναι τόσο οι γνώσεις όσο η προσωπικότητα.......Στο κάτω κάτω αφού είναι τόσο προνομιούχοι, ας γινόσασταν δάσκαλοι. δηλαδη, γιατι αυτος με τα 700 που παιρνει, δικαιολογειται να μην ενδιαφερεται για τη δουλεια του, αλλα εγω με τα 700 που παιρνω, ειμαι υποχρεωμενος να ενδιαφερομαι για τη δουλεια μου, αλλιως θα μεινω χωρις δουλεια;εισαι 24 χρονων, με σχεδον 2 δεκαετιες πορεια στην εκπαιδευση, σε ολες τις βαθμιδες. εχεις γνωρισει πολλους δασκαλους και καθηγητες ολων των επιπεδων. ποσους θα ονομαζες παιδαγωγους και πως θα χαρακτηριζες ολους του υπολοιπους;το τελευταιο καλυτερα να μην το εγραφες. ειναι πολυ φτηνο και αποδυναμωνει την επιχειρηματολογια σου.
ea6gka Οκτώβριος 7, 2006 #20216 Οκτώβριος 7, 2006 παιδαγωγοι δεν ειναι οι δασκαλοι , ειναι εκπαιδευτικοι. μην πας να ριξεις ευθυνες στους δασκαλους για τα πραγματα που δεν κανουν οι γονεις.
JaguarOne Οκτώβριος 7, 2006 #20217 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:52] λολ , οταν ακουω για αξιολογηση σε αυτο το τοπο με πιανουν τα γελια. ναι μαν είναι για γέλια, αλλά όσο γελάμε με αυτό, τόσο δεν θα γίνεται...
ea6gka Οκτώβριος 7, 2006 #20219 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από JaguarOne ναι μαν είναι για γέλια, αλλά όσο γελάμε με αυτό, τόσο δεν θα γίνεται... απο τη θεση που εχω στο κοινωνικο συνολο δε μπορω να κανω κατι προς τη σωστη κατευθηνση. Το μονο που κανω ειναι να ριχνω μουρταδελα στις εκλογες
JaguarOne Οκτώβριος 7, 2006 #20220 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:00] απο τη θεση που εχω στο κοινωνικο συνολο δε μπορω να κανω κατι προς τη σωστη κατευθηνση. Το μονο που κανω ειναι να ριχνω μουρταδελα στις εκλογες λολ η ανευθυνη δήλωση της ημέρας. Όχι η μορταδελα, το ότι "δεν μπορώ να κάνω κάτι", αυτό αν είναι για γέλια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.